Handling - From poor 2 successful ♥

"Mitt namn är Rebecca Novo och jag är 13 år, jag är född 15 september 1997. Jag har blåa ögon och brunt lockigt hår. Jag är också rätt kort, 160 cm för att vara exakt. Egentligen är jag ingenting, jag bor ute på gatan. Min mamma och pappa lämmnade mig här när jag var 5 år. De lämmnde med sig ett meddelande om varför dom gjorde det. Men nej, jag kan bara inte tro på dom 6 ynka orden vi klarar helt enkelt inte det!
Jag brukar sova hos en av dom få jag har lärt känna i mitt korta liv, Julia. Julia är lika gammal som mig. Hon bor här i Boston USA med sin mamma, pappa och bror. Ni kommer få lära känna henne bättre under denna resans gång. Jag brukar sova hos henne någon gång i månaden, dom vill att jag ska göra det oftare. Men det känns bara inte bra ifall jag gör det. Så jag bor oftast i en park nära city. Där har jag även träffat några människor. Men dom flesta ignorerar mig när jag sitter där och gör absolut ingenting. 
När jag är hos Julia får jag en massa komplimanger av hennes familj, jag hatar att få komplimanger. Speciellt från killar!
Oh, jag höll på att glömma att jag kan lite spanska. Min farfar - som nu har dött - kom ifrån Spanien. Nu har ni lite fakta om mig! Hoppas vi träffas snart igen!"


"Såhär ser jag ut, Julia tog bilden när jag kollade på hennes skolavslutning detta året. Jag hade precis fätt tröjan av Julia, själv ägde jag ändast ett par slitna jeans, några linnen och en röd/gul/grön rutig skjorta. "


Lite mer 'grov' fakta om "From poor 2 successful ♥"
Rebecca (Becca) Novo är 13 (snart 14) år och växte upp i Boston USA. Hennes mamma och pappa lämmnade henne när hon bara var 5 år. Sen dess har hon bott på gatan. Hon är väldigt fattig. Hon har skaffat två kompisar under sitt liv. Julia G och Fredrika.
Julia har en mamma, pappa och bror. Medans Fredrika har mamma, pappa och lillasyster.
En dag bestömmde Fredrika att hon och Becca skulle till 9 month camp .
Där under detta lägret kommer mycket häda. Becca kommer få vänner för livet, hjärtat krossat och blod spillt. Men i slutändan kommer allt vara värt det.
---
Hoppas ni kommer läsa och gilla denna nya novellen. Själv är jag redan riktigt nöjd och tycker att det kommer bli väldigt kul att skriva detta. Del 1 kommer strax, pöss o kram! ♥
PS1, det var två julia som ville vara med, men det jag valde ut var Julia G. Hoppas inte båda heter något efter namn med G i nu :o
PS2 Jag tänkte lägga upp bilder så ni kommer se ungefär hur karaktärerna ser ut. Jag kommer använda mig utan kändisar, jag har försökt ta kändisr utöver er beskrivning på hur ni ser ut.
Rebecca:
Julia G:
(fick ingen speciell personbeskrivning, men hon får se ut som Demi! )
Fredrika:
Emily Osment
Del 1 kommer om några minuter! :D

Postat av: Anonym

Är hon bara 13? O.O

2011-08-04 @ 19:53:26
Postat av: Fanny

Såklart jag kan sweetie! #beliebershelpbeli ebers (; men jag är.inte hemma just nu , kommer hem imorgon (fredag) så du Jan väl skicka ett mail med bilder och lite hur du vill ha designen till min mail :))

2011-08-04 @ 22:25:55
URL: http://myjdbstory.blogg.se/
Postat av: Julia G

Oj, jag glömde skriva hur jag såg ut haha, men ungefär sådär som demi xD brunet och inte helt pinnsmal xD

2011-08-05 @ 14:03:51
Postat av: Becca

haha, kmr älska den här novellen med tanke på vad huvudpersonen heter!! (för er som nt visste - namnet står där uppe - så heter jag Rebecca men kallas för Becca) :D MUCH LOVE♥

2011-09-02 @ 21:36:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0