Elva - Beach

"Imorgon drar vi alla till stranden för en liten paus! Så se till att han badkläder i högsta hugg klockan 11 imorgon! //Scooter" Jag log åt Scooter's sms. Det kommer bli awesome! "Fick du Scooter's sms?" frågade Dolly mig. Jag nickade mot henne, "ja! Kommer bli kul! Då har vi chans att lära känna de andra bättre!" sa jag och log mot henne. Hon nickade, "påtal om att lära känna... vad gjorde du och Justin idag då?" hon höjde på ögonbrynen med ett fliin på läpparna. "Hur..?" frågade jag. För jag visste att jag definitivt inte hade berättat för henne att jag var med Justin hela eftermiddagen. Hon slängde en skvallertidning mot mig.

"Idag sågs Justin Bieber och Autumn Knight i en park här i Los Angeles! De såg ut att ha riktigt trevligt! Enligt några källor pratade de om deras liv, Justin värkar verkligen lita på Autumn!"

Med den lilla texten var det en enorm bild på både mig och Justin när vi kollade på... urgh jag ryser av att bara tänka på han som... petade i näsan.

Jag nynnade på We found love - Rihanna medans jag tog på mig ett par jeans shorts och en rosa/orange t-shirt. Såklart hade jag en svart bikini under. "Vad sjunger du?" jag hoppade till och kolladde förskräckt bak. "Justin! Du skrämmde livet ur mig!" sa jag med handen på hjärtat. Han flinade, "oops! Trodde du hörde när jag kom in!" han rykte på axlarna. Jag himmlade med ögonen, "nej det gjorde jag inte! Men vad gör du här?" frågade jag honom, han rykte på axlarna igen. "Kände för att komma hit innan vi ska till stranden bara!" han kollade in i mina ögon. Jag har aldrig riktigt tänkte på det, men hans ögon är rätt fina ändå. I flera minuter satt vi bara här och kollade in i varandras ögon. Jag kunde inte slita mina ögon ifrån hans. Någon harklade sig bakom mig och jag hoppade till. "Så... vad gör ni för något?" frågade Dolly med en 'mammig' röst. Justin brast ut i skratt, "vad ser det ut som? Vi gör hela havet stormar!" jag kollade bak på Dolly som himmlade med ögonen.
"Ska vi dra eller?" frågade Justin efter några minuter av kallprat. Vi nickade, jag tog min väska och drog på mig mina flip flops.

"Kom igen Autumn! Var inte en sånn badkruka!" Justin kallade på mig från de säkert iskalla vattnet. Jag hatade att bada i havet, men älskar att bada i en pool. "Nej! Det är säkert femtietusen minusgrader!" sa jag och satte mig bestämmt ner på bron. Stranden var nästan folktom fast det var rätt varmt idag. Jag kollade ut med horisonten, det var så vacker här i LA! Palmerna som fanns överallt, de höga skyskraperna och allt folk som var här.
Jag hörde tre steg sedan kände jag två händer på min rygg. Innan jag hann reagera kände jag havets vatten om mina föttre, den och sedan resten av mig. Kylan som först kom chokade mig men efter bara några sekunder blev de genast skönare. Inte alls lika kallt som jag först trodde. Allt de hände på bara en halv minut. Jag kom upp ovanför ytan igen och bemöttes av skratt. Jag torkade mig för ögonen innan jag blängde på ingen annan än Justin som hade puttat ner mig. "Vad var det bra för?" frågade jag medan jag gick upp för trätrappan som va längst bron. "Jag vet inte, kände bara för det!" sa han och log busigt mot mig. "Du ska få igen, vänta bara!" svarade jag Justin med en menande blick. Han log ännu en gång mot mig innan han hoppade ner i havet igen.




kommentera nu!
(denna delen är skriven den 26/11 imorgon åker jag, aaaaaah!)

Postat av: Mimmi<3

yähhmer! :D

2011-12-09 @ 13:51:19
URL: http://minaberattelser.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

MER :D

2011-12-09 @ 14:30:47
Postat av: Tova

BRA :)

2011-12-09 @ 16:13:50
URL: http://sweeetz.blogg.se/
Postat av: ellen

yeh meeraa bruudeeen xD

2011-12-09 @ 16:32:48
URL: http://jeleenastoorys.blogg.se/
Postat av: M

Jätte bra :)

2011-12-09 @ 19:11:08
Postat av: Anonym

GRYMT BRA!!!!<3

2011-12-09 @ 20:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0