Fem - Welcome to the paradise

Efter en och en halv timme på flygplanet var jag framme i L.A. Jag sträckte på mig innan jag reste mig upp och gick med strömmen. Jag kände mig lite nervös. Jag skulle åka från LAX flygplatsen med Justin. Han kom också med flyget nu, så han var redan här. Det betyder att jag är den första som får träffa honom utan alla andra runt omkring, coolt. 
Jag hittade mina väskor och gick mot 'exit' skylten. Jag skulle träffa Justin vid en tidningsaffär. Jag kollade mig omkring. Den enda tidningsaffären jag såg var den brevid mig. Jag gick dit och kollade mig omkring. Jag kunde inte se någon annan än en kille med keps, en gammal kvinna och butiksbiträdet. Jag suckade och satte mig på resväskan. Killen med kepsen kom fram till mig, "Autumn?" frågade han. Jag nickade oförstående. "Det är jag, Justin!" jag kollade generat på honom. Oh bra Autumn! Bra att du inte ens känner igen typ världens största tonårs kille! "Oj, erm.. hej Justin!" sa jag fortfarande generad. Han flinade innan han frågade om vi skulle dra oss mot bilen.
"Så, är du redo för detta?" frågade Justin mig när vi hade satt oss i limousinen, ja limousin! Jag nickade, "ja! Jag har längtat efter detta riktigt länge nu! Ända sedan uttagningarna!" han log. Jag måste erkänna, Justin var riktigt snygg! "Vad tycker du om manuset?" frågade Justin sedan när vi var påväg till hotellet. Jag log, "det är bra! Jag gillar delen då jag ska klå dig i basket! Fast, jag behöver ju inte ett manus där det står att jag ska vinna över dig, för det kan jag göra i alla fall!" jag flinade och blinkade mot han. "Kaxig, i like!" han blinkade mot mig och jag skrattade till.

Vi kom fram till hotellet, Justin tackade chaffören innan vi hoppade ur bilen och tog våra väskor. Jag hade inte kollat på hotellet än. Men nu, när min blick vidgades blev jag riktigt chockad. Den stora vita byggnades framför mig var något av det största jag har sett. Och då ska vi inte börja prata om den enroma poolen!
"Gillar du det?" frågade Justin och ställde sig brevid mig. Jag nickade stelt, "det är..." började jag men kunde inte avsluta meningen med ett passande ord. Justin skrattade - förmodligen åt min min - och sa "välkommen till paradiset!"

Innansidan var omöljligt ännu mer storslaget än utsidan. Detaljerna gick i rött och guld. Allt var i de färgerna. Till och med personalens klädsel var röda. Justin gick till receptionen för att fixa med nycklarna. Eller, till hans rum i alla fall. Jag hade inte fått reda på vem jag skulle bo med här udner dessa månaderna. Man skulle bo två och två. Förrutom Justin då. Han fick bo själv.
"Vill du följa med till mitt rum sålänge, eller sitta här i några timmar och vänta på de andra?" frågade Justin mig. Jag höjde på ögonbrynen, "jag stannar nog hällre här..." skojade jag med ett flin på läpparna. Justin log och blinkade mot mig innan vi gick mot hissen. Hissdörren öppnades, vi gick in och Justin klickade på nivå 18.



KOMMENTERA NUUUUU! :DDD
(Denna delen är skriven den 19 november!)
Antingen ser jag på Justin idag eller imorgon, vet inte riktigt vilket datum denna delen kommer upp på. Men förmodligen ser jag honom snart! YEYEYEYEY! :D



Postat av: Johanna

GRYMT BRA

2011-12-01 @ 11:29:24
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: ellen

Fan va bra du skriver! MERA FÖR F*N

2011-12-01 @ 14:59:15
URL: http://justinbieberstoorys.blogg.se/
Postat av: Marielle

Sjukt bra.. :)

2011-12-01 @ 15:58:10
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: melina

grymt bra :)

2011-12-01 @ 16:07:39
Postat av: Johanna

Jag är mållös! Du skriver så himla amazing!!

Hoppas du har det bra i New York <3 <3

2011-12-01 @ 21:17:12
URL: http://jadojoj.blogg.se/
Postat av: Cherry

Omg, så bra :D ♥♥

2011-12-01 @ 22:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0