Chapter 4 - Making out in Hawaii

hon med tvillingarna Zack och Jack.
"Gomez!" jag vände mig om, där stog Jordan. Suck vad ville han nu? "Ja?" "Du var helt otrolig där uppe! Ör du säker att du inte vill ha hjälp att komma in på en superbra musik skola i USA?" jag suckade igen, han hade frågat mig samma frågade minst 1000 gånger "Nej tack, jag vill inte bli känd!" sa jag med min snällaste - och falskaste - röst.
Han suckade och gick iväg.
"Mell, kom nu, vi måste shoppa till high school som du ska gå på! Du fattar inte hur avis jag är på dig!" det var Angel som hade kommit fram till mig. "Shoppa? Vad är det för något?" frågade jag och flinade "Inte vet jag, men det är himmla kul så kom nu!" jag nickade. Mamma hade gett mig rätt så mycket pengar åt att köpa kläder till min resa. Pappa fick rätt mycket lön varje månad, men rätt mycket menar jag typ en halv miljon. Så jag var rätt bortskämmd. "Vi går till Starbucks också va? Jag måste bara ha en såndär drika... vad heter dom nu igen?" frågade hon. "Den där med vit choklad?" frågade jag, hon nickade "White hot chocolate" svarade jag och log. "Juste! Jag glömmer alltid vad den heter!" "Kom nu, innan jag möglar här!" sa jag. Hon skrattade åt mig men följde efter mig till min splitter nya röda range rover. "Ska vi köra hem först och byta om? Jag har fått sko skav" frågade Angel när vi hade satt oss i bilen och börjat köra. "Sure, lånar du av mig eller?" hon nickade.
När vi kom hem gcik vi igenom hallen till trapporna upp till mitt rum, "Jag älskar ditt rum! Allt är lila och så.. mysigt!" sa Angel och tittade sig omkring "Jag älskar lila!" jag gick till min walk in closet tog fram ett par svarta jeansshorts och ett vit linne till Angel och även att par converse sedan ett par vita jeansshorts och lila linne med en vit kort kofta till mig, till det hade jag ett skärp över koftan och linnet, och solglasögon det var ju minst tusen grader där ute!
Vi hoppade in i min bil igen och körde iväg till stan, det fanns en massa folk på stan, men inget kunde få mig och Angel att sluta shoppa, vi började att gå in i H&M där hittade jag två magtröjor som var vit/rosa randig och den andra var helt vit och så stog det "Heart beauty city" på den, sedan hittade jag också ett par jeansshorts. Jag gick och betalde, det blev 278 :- . Sedan gick vi in till Starbucks och köpte varsin "White hot chocolate" att ta med oss, vi gick vidare till Gina Tricot, där hittade jag även en massa saker, bland annat ett par tights med leopard mönster en svart klänning, en tröja där det stog "Im with cuties over here" och en pil till höger och ett par örhängen. Vi gick också in på "New yorker", "Forever 21" och "JC" innan vi var helt slut och åkte hem.
När vi kom hem gick vi direkt upp på mitt rum "Gud, jag är helt slut!" sa Angel och slängde sig i min säng "Samma här! Vänta, jag kan frågga mamma om du får sova här?" frågade jag. Hon nickade.
"Mamma! Kan Angel sova över här?" jag gick ner till henne, hon satt i soffan och läste "Ellen" "Visst" svarade hon utan att titta upp från tidningen. Jag sprang upp igen, när jag kom upp satt Angel vid min laptop, hon var inne på spotyfi och lyssnade på min "Just bieber" lista. "Hur JÄVLA bra för man vara på att sjunga?" frågade hon mig när jag satte mig brevid henne. "Jadu, kolla in på en blogg om han!" sa jag. Hon nickade och klickade in sig själv på en JB blogg, den första saken man såg var en bild på Justin bieber och Selena gomez hångla på stranden i Hawaii "Shit!" sa jag, Angel nickade "Jävla bitch!" sa hon sedan jag kollade konstig på henne och sa "Va?" "Ja? Hon bara tar han, hon..." jag avbröt henne "Angel, om han är glad borde väl du vara glad? Liksom är det inte så det går till?" hon kollade på mig, hennes blick såg ut som "Nej helt klart inte" men hon sa: "Det är det väl.." och stängde ner sidan.

Som jag lovat, en till del! ;)
Jag tror en del till kommer upp
I alla fall, kommentera? Jag vet att ni kan! ;)

Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-06-01 @ 17:30:09
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Anonym

MOOORE!!!! :D

2011-06-01 @ 18:44:15
Postat av: sozi

Mer är mer älskar mer

2011-06-01 @ 19:14:17
Postat av: Lexi

Din blogg är awsome! Men jag vill bara på peka en sak, jag tycker inte om när man liksom säger "jävla bitch" till Selena Gomez, jag älskar hennes musik och är glad att hon och Jusin Bieber är ihop... men jag slutar inte läsa din blogg för det! Ville bara säga det....

2011-09-04 @ 19:25:47
URL: http://thebieberstorytoyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0