ღ My mysterious boy ❤ Part 40

Ännu ett förväl med Justin hade gjorts. Det var på något vis svårare denna gången, dels för att det var så mycket svårare när man verkligen älskar personen.
Jag svalde innan jag gick in till skolan. Att gå här är inte min favorit precis. Att bli ignorerad av Love gjorde fortfarande ont, och att han är med de populära var ett rent helvete. Att Love ignorerade mig gjorde fortfarande ont. Riktigt ont.

Engelskan var klar och nu var det musik. Jag gillade musik innan, då när jag var med Love. Men nu, nu när han är med Sarah - en av de populära tjejerna - var det inte alls lika kul.
Jag satte mig ner på den samma gamla platsen, jag kände någon sätta sig ner brevid mig med hade ingen stor uppmärksamhet på det.
"Erm.." personen som satte sig brevid mig harklade sig. Jag lät blicken vandra från golvet till personen. Jag höjde ögonbrynen när jag såg att det var Love.
"Varför sitter du inte med Sarah?" frågade jag drygt. Han kollade generat ner i golvet, "låt mig förklara Hope! Snälla! Jag hatr verkligen det jag har gjort mot dig. Men, jag var så avundsjuk! Det gjorde ont att se dig med Justin. Jag kunde inte kontrolera mina kännslor.. så jag bestämmde mig för att ignorera dig istället...." han tystnade när vår musiklärare kom in i rummet. Han gav mig en blick innan han riktade all hans uppmärksammhet mot läraren.



"Hope!" Love ropade efter mig när jag gick längst korridoren till lunchen. Jag suckade, jag ville så gärna förlåta Love så snabbt! Men efter allt det han har gjort mot mig, all den fysiska smärtan var fortfarande stor. Och att han var svartsjukt på Justin. Var kom det ifrån?!
"Hope!" han tog tag i min handled. Jag suckade och knep ihåg ögonen.
"Vad?" fråga jag med gråten i halsen. Han ställde sig framför mig.
"Snälla förlåt mig Hope! Snälla!" han kollade bedjande på mig.
"Love, jag vill inget annat än att förlåta dig! Du är den ändå kompisen jag har! Men allt det du har gjort mot mig, skitigt i mig när jag behövde dig som mest! Behandlat mig som luft! Du förstår inte hur ont det gjorde i mig både psykiskt och fysiskt. Det du gjorde tar ett tag att hela, eller vad man säger. Men det gör ont. Ont som fan!" tårarna rann ner för mina kinder.



Förlåt om det finns stavfel, som somsagt jag kan knappt skriva med min vänstra hand, pekar med långfingret.
får ta av stygnen om 10 dagar, shiet vad länge!! -.-'  
hahah! ;)
Men TACK hade besöksrekord igår! :') NI ÄR BÄST!

Kommentera lovelies!

kissesღ

Postat av: Melina

Jätte bra :)

2011-11-14 @ 19:27:59
Postat av: Johanna

grymt

2011-11-14 @ 19:32:02
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jätte bra del Linnéa!! <3 Krya stygnen!! ;) ÄLSKAR DIG!! <3

2011-11-14 @ 19:43:49
URL: http://jadojoj.blogg.se/
Postat av: ellen

Jätte bra! Mera!

2011-11-14 @ 19:58:56
URL: http://justinbieberstoorys.blogg.se/
Postat av: Anonym

GRYMT BRA!!♥



//Ebba :D

2011-11-14 @ 20:04:23
Postat av: Cherry

Skiitbra :D

2011-11-14 @ 21:14:05
Postat av: Thi

underbart!



:D <3<3<3<3<3

2011-11-15 @ 21:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0