Tävling #2

Har du velat starta en JB novell men inte vetat vad den ska handla om?
För ett tag sedan gjorde jag en prolog, jag hade tänkt att den skulle bli min nästa novell istället för "From poor to succesful" men det blev inte så. Så nu har jag en prolog helt oanvänd som jag ändå tycker kan vara en bra story.

Så jag tänkte att en av er kanske ville ha den? Isånna fall kommentera bara varför du vill ha den! :)

PROLOGEN:

"Vi har samlats här idag för att Hope Parkers bortgång. Hope dog på ett sätt ingen vill uppleva med sina nära och kära...." prästen hade mörk grov röst. akka i kyrkan satt som paralyserade, de vackra blommorna som la på det kalla marmo golvet gav ifrån sig en speciell effekt.
Smäran i en när man ser personen som har betytt mest för dig ligga så nära - men ändå så långt ifrån. Hope och jag var som perfekta för varandra, Hope var mitt hopp om livet. Nu utan henne, hur skulle jag då kunna leva?!
"Justin, följer du nmed till Mr.Bakers hus för att tömma på Hopes saker?" frågade mamma mjukt. Jag hoppade till lite av att höra hennes röst, jag brukade aldrig höra det - eller säga det för den delen. Det gjorde för ont. Mamma hade stått vid min sida under hela denna hårda tiden. Även den tiden då hon fortfarande var vid liv. Men en nick reste jag mig upp från sängen.
De röda och vita huset närmade sig med en farlig fart. Jag vet inte riktigt om jag ör redo att se allt, allt som påminnde mig om henne. Det skulle göra ont, det visste jag. Men smärtan kanske jag behöver för att kunna släppa taget om henne fullt ut. Jag vet att mamma är orolig för mig. Detsamma med Scooter, min manager.
De välbekanta möblerna var på exakt samma plats som förra gången jag var här. Samma dag det hände.
"Tack för att ni vill hjälpa till!" sa Dalton - hennes pappa. Mamma log sorgset mot honom och nickade. "Då sätter vi igång!" sa hon. Jag slöt ögonen en stund, du klarar detta Justin! Var stark, var stark för henne!
Hennes rum var så, så annorlunda utan henne där. Jag satte mig ner i hennes säng. Alla minnen, speciellt alla minnen vi hade i denna sängen flög förbi i huvudet på mig. Jag la mig ner i den mjuka sängen.
Jag måste ha somnat, för när jag öppnade ögonen igen började det bli mörkt. Jag hörde mamma prata med Dalton. Jag suckade medans jag vände mig om i hennes säng. Någon obekvämt la under hennes kudde, något som jag inte hade lagt märke till innan. Jag kollade under kudden, där la en bok. Jag rynkade på ögonbrynen och öppnade den.
14 Januari 2010 - Dagen då jag träffade honom.

Jag tvekade lite innan jag läste vidare. Jag tvekade först, att läsa någon annans dagbok var inte rättvist. Men nyfikenheten i mig blev för stor."
Så, om någon av er vill ha den prologen, kommentera varför så kan du få den! (jag kommer skicka den till vinnaren på lördag. så alla ja kommentera om ni vill ha den!)


Postat av: Josefin

OMFB, GRYM PROLOG! Omb, så bra! Shit författare kanske? Shit var grym! Jag vet jag är lite hyper, hehe! Men o-m-g var bra. Jag skulle jätte gärna vilja ha den prologen men eftersom jag redan har en ny startat blogg och sen så blir pologen grym resten av novellen jag skriver kommer säkert vara skit dåligt..! ♥ Någon som inte skriver så dåligt som jag ska ha prologen (a) Kraaaaam!

2011-11-22 @ 20:07:31
URL: http://bieberisbeautiful.blogg.se/
Postat av: Joossaaan

det var skit bra! men vill nt att hon ska dö! isf att hon typ flyttar eller nåt och han hittar dagboken och så läser han det. och typ dagen då hon första gången träffade varandra var när dom var små.

För vill verkligen nt att hon ska dööö! :P

2011-11-22 @ 21:24:08
URL: http://jossetheshit.blogg.se/
Postat av: Ebba

Den sög skriv en ny novell snälla asså jag hatar när nån dör -.-

2011-11-22 @ 22:07:34
Postat av: Tina Bieber

Jag har alltid velat skriva en jbnovell men har så svårt att börja på en. Jag skulle verkligen vilja ha denna prologen för att starta min egen novellblogg.

2011-11-23 @ 15:11:16
URL: http://llovetish.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0