Tre - The last game and farwell partyt

Träningen föregående dag hade gått super bra och vi var mer taggade än vad vi någonsinn hade varit förrut. Hejjaropen från publiken gjorde så adrenalinet pumpade i kroppen. Om minter ön tvp minuter skulle den största matchen denna terminen dra igång. Vi ledde serien fast med bara några få poäng. Om vi vann vinner vi hela serien och går upp ett level. Om de vinner, vinner de serien och går upp ett level - vilket inte för hända.

I halvlek stod det 36-40 till oss. Det är jämt, för jämt. Vi peppade varandra och spelet var igång igen. Jag fick bollen direkt och dribblade av några två meterskillar, jag älskar det! Att alla tror man är så dålig bara för att man är tjej och inte över två meter hög. Jag chansade, och prikade vilket ledde till tre mer poäng till oss.

Den längtade avslutningssignalen ekade i den jublade hallen. Jag sprang fram till killarna och kramade om de. Vi hade vunnit. 65-71 till oss.
Efter mycket jubel och skratt var vi hemma hos mig. Alla killarna brukade följa med mig hem efter våra vinster. Men idag var en speciell dag. Dagen då jag kommer för sista gången träffa de på några månader och för vi ska ha ett förvälpart ikväll. Killarna hade fixat allting, men blev ju lite rörd. Att de gör detta för mig. "Och, eftersom vi vill att du ska se fantastisk ut ikväll, har vi skaffa en klänning till dig! Och fråga inte hur lång tid det tog att hitta en! Det var ett rent helvete!" jag skrattade åt Chris min. Han räckte fram en beige klänning med glitterdetaljer mot mig. Jag log stort och tog tag i den, "kommer snart!" sa jag och gick emot toan.
Jag tog av mina favorit jeans shorts och gula över size tröja innan jag tog på mig klänningen. Den satt perfekt!



Jag rättade till klänningen innan jag gick ut till killarna. De tystnade när de såg mig, jag höjde på ögonbrynen. "Ser det dåligt ut?" frågade jag tveksammt. De skakade på huvudet. "Tvärt om! Du ser helt fantastisk ut!" sa Zack och stora ögon. Jag log lite generat.

De tog med mig till festlokalen som log i mitten av stan. Festen var redan i full gång när vi kom fram. Folk från hela skolan var här. Vissa som jag aldrig hade träffat förrut, vissa som jag brukade hänga med. Jag började genast dansa. De olika neonlamporna lyste i alla möjliga färger.
Up all night - One Direction dunkade i högtalarna.



Efter en otrolig kväll med killarna och alla andra var det dags att åka hemåt. Jag kramade om alla minst tjugo gånger, lika hårt var gång.
"Fan vad jag kommer sakna er!" sa jag en sista gång. De nickade och sa detsamma, jag hoppade in i taxin och begav mig hemåt.


Denna var egentligen helt annorlund första gången jag skrev den, annan låt och lite annan handling. Men den blev ändå rätt bra!
Och om ni inte har förstått det ser jag Autumn som Hilary Duff! Jag älskar verkligen hennes utseénde och jag tycker hon är en otroligt sångerska och skådespelare!
SNÄLLA KOMMENTERA U VAD NI TYCKER OM NOVELLEN ÄN SÅ LÄNGE! OCH JASMINE OCH DOLLY, NI KOMMER SNART IN I NOVELLEN! :D
(idag är jag påväg till NY, så ni alla vet!)



Postat av: Johanna

Otroligt Linnéa! :) <3 Saknas!!

2011-11-27 @ 15:49:55
URL: http://jadojoj.blogg.se/
Postat av: Melina

Grymt bra :)

2011-11-27 @ 17:33:47
Postat av: ellen

JÄÄÄÄTTTEEEEE BRAAAA!

2011-11-27 @ 17:42:46
URL: http://justinbieberstoorys.blogg.se/
Postat av: Becca♥

Det var jätte bra!! ha det så bra i NY!!♥

2011-11-27 @ 19:09:57
URL: http://beccaochlollo.blogg.se/
Postat av: mimmi<3

Jättebra!

Älskar hennes utseende oxxo ;o

2011-11-27 @ 20:21:30
URL: http://www.minaberattelser.bloggplatsen.se
Postat av: Cherry

Jättebra :D ♥♥

2011-11-27 @ 20:54:11
Postat av: Carro

Jätte bra, du är duktig linnet :) <3

2011-11-28 @ 11:03:47
Postat av: Thi

Du äger på att skriva!



2011-11-28 @ 20:57:43
Postat av: Anonym

GRYMT BRA

2011-11-29 @ 20:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0