This is it - Chapter 6

- Så, Justin, hur länge stannar du i Seattle?

Pappa kollade på Justin från sin plats på matbordet. Det var nu kväll, och Justin hade kommit tidigare idag. Efter min och Justins lilla mysstund i mitt rum hade pappa kommit hem med hämt mat som bestod av kina mat.

- En vecka eller så, jag har fixat ett hotell för en vecka i alla fall!, sa Justin och rykte på axlarna. Jag protesterade genast.
- Justin! Du ska inte bo på hotell! Pappa, säg att Justin kan bo här!, jag vände mig mot Pappa. Han kollade utforskande på mig men nickade.
- Klart du kan bo här, men tänkt på, jag hör och ser allt!

Med de orden reste sig pappa upp från stolen och lämnade sina saker i diskmaskinen. Han mumlade att vi fick ta undan resten och att han skulle gå ut med Pello som glatt viftade med svansen.
Jag kollade på Justin som såg ut att inte kunna hålla sig för skratt. Jag kände hur ett leende spred sig på mina läppar.



Jag älskar min pappa, men att älska Justin är en helt annan sak. Det är en helt annan känsla, en helt annan upplevelse. Att älska pappa kändes helt uppenbart, liksom vem älskar inte sin pappa? Men att älska Justin var som på en helt annan nivå. Kännslorna som blandades till en stor varm bubbla inom mig. Det leendet som ständigt befann sig på mina läppar i Justins närhet. Med pappa var man glad, men med han fick jag inte den varma, lyckliga bubblan i magen.
Men allt kunde ju inte alltid vara perfekt. Som med alla andra par så hade ett förhållande sina uppgångar och nergångar. Man kan inte säga att jag väntade på att min och Justins nergång skulle börja, men jag var i alla fall lycklig över att uppgången fortsatte glatt högre och högre upp med inga tecken på att gå ner i framtiden.

- Det är Söndag imorgon, vad vill du göra?, frågade jag och satte mig halvt upp i sängen. Jag höll mig uppe med armbågen medan jag kollade ner på Justin som hade kollade upp på taket medan han hummade på någon låt. Men nu kollade han in i mina ögon och såg ut att tänka.
- Jag vet inte, kan du inte visa mig runt lite?
- Haha, jag kan försöka. Det är knappt att jag hittar här. Jag har bara varit i skolan, i en park och gått till TopShop i stan. Men om du vill se TopShop så visst!, jag rykte på axlarna innan jag blinkade mot Justin och la mig ner i sängen igen. Fast denna gången med huvudet mot Justin.

Justin svarade inte på ett tag. Men när han svarade var det inte med det svaret jag trodde han skulle svara.

- Kan vi inte besöka den där krulltotten du var med härromdagen och spelade basket med?

Jag satte mig hastigt upp i sängen och kollade förvånat på honom.

- Harry?! Hur vet du att jag spelade basket med honom? Och säg inte att du är svartsjuk. Jag ser det på dig! Jag pratade lite högre än innan.
- Jag såg det i någon tidning. Och visst blev jag lite avudsjuk. Han kan vara med min tjej precis när han vill. Men jag kan inte det.
- Läskigt, men jag antar att man inte kan vara tillsammans med popsensationen Justin Drew Bieber utan att några galna papparazziz tar bilder på en. Och oroa dig inte för Harry. Han är bara någon kille i min matteklass som tror han kan spela bättre basket än mig. Vilket han inte kan. Jag kände mig lite mer avslappnad. Justin verkade tro på mig. Inte för att han hade behövt oroa sig över att Harry gillar mig, eller jag honom. Faktum är att vi nog aldrig kommer prata med varandra igen, förrutom på matte lektionerna kanske.




Att vakna av synen med en sovandes Justin, utan tröja dessutom, var något jag älskar. Han såg så fridfull ut. Lycklig, bekymmerlös.
Försiktigt, utan att väcka Justin, reste jag mig ur sängen. Klockan hade blivit halv elva och jag tänkte göra en liten suprise till Justin.

Tyst och smidigt tog jag av mig mitt nattlinne och fick på mig min nyinköpta one piece innan jag tassade ner för trappan, gick förbi den sovandes Justin och kom till sovrummet.

- Detta kommer bli kul.

Sa jag högt för mig själv.


Ja, nu är påsken över! To bad!
Skola imorgon igen, suck!

Tack för kommentarerna! :)

Postat av: rebecca

jättebra, men har inte ni lov denna veckan? Som det flesta andra har.

2012-04-09 @ 22:31:19
URL: http://backtobieber.blogg.se/
Postat av: Becka

Bra :)

2012-04-09 @ 23:23:46
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Miss Awesome

Awesome! Skolan började för mig också :/

2012-04-10 @ 16:41:47
URL: http://alictin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jääääätte bra Linnea <3 <3

2012-04-10 @ 23:29:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0