Fjorton - Presskonferans

Dagen då vi skulle ha våran första presskonferans skulle ske var idag. Vi hade blivit skjutsade i en limousin till stället där vi skulle ha den. Presskonferansen alltså. Vi alla var nog lika spännda, ingen visste ju exakt vad de skulle fråga. Skulle de ställa frågor om filmen eller om oss? Om vår familj eller om manuset?

"Jasmine där, Autumn där, Kelly där..." den stressade stylisten pekade på tre av de många stolarna i sminklokalen. Här var enormt!
"Hej, jag heter Sarah och jag kommer att vara din stylist idag! jag kommer börja med ett ta lite lätt med foundation på din hy, men inte förstöra den eftersom den redan är så fin! Sedan kommer jag att ta med svart eyeliner runt dina ögon och ta på lite maskara!" hon tog ett andetag och började röra en den stora lådan som låg på min vänster sida. Framför mig fanns en stor spegel med lampor runt, sådanna som man hade sett i filmer ni vet? "När sminket är klart kommer jag bara göra några vågor i ditt hår!" sa Sarah och började med sminkningen.
"Ta på dig dessa jeansen, tröjan du har passar bra till!" sa Sarah och gav mig ett par svart jeans när hon både hade sminkat mig och fixat med mitt hår. "Och dessa armbanden!" sa hon och gav mig ett tiotal armband i guld.

Tumblr_lunvv7yud61r6qnf3o1_500_large

"Är alla klara? Bra, då kan ni gå ut och sätta er på vars en plats! Säg inget tills konferansen börjar! Justin, du ska sita i mitten!" Scooter klappade stressat med händerna. Vi gjorde om han sa och satte oss på platserna.
Jag fick en plats brevid Justin. Han kollade på mig och log smått, jag log lite tillbaka innan jag kollade ut mot alla kameror, människor och mickar. Justin hade varit lite stel mot mig sedan kyssen, men nu var han Justin igen. Eller ja, han var stel mot mig imorse när vi träffades för första gången efter kyssen. Men jag har ingen aning om varför han var stel. Mina tankar avbröts av att presskonferansen startades.
"Vi kan börja med lite lugna frågor, okej?" Scooter kollade ut på våran publik innan en efter en började ställe frågor. "Hur är det att vara med i Justin Bieber's film?" "Hur är det att vara Justin's 'lskade i filmen Autumn?!" "Justin, hur känns det att vara runt sådanna vackra tjejer dygnet runt?" fråga efter fråga besvarade vi alla.

Två timmar senare satt jag uttmatad i sängen på hotellet. Det hade faktiskt varit roligt att svara på alla frågor de hade ställt. En av de frågorna som jag tyckte var roliga att svara på var "Har du Autumn och Justin haft eran första kyss nu under inspelandet? Eller har ni inte kommit så långt?" Justin's min var obeskrivlig!
En av de få tjejkompisarna jag hade hemma hade uppdaterat hennes facebookstatus med, "The boy you love is in a realtionship with a fucking whore." jag kommenterade med ett frågeteckan och hjärta innan jag fortsatte att kolla omkring.

392711_10150422433976231_185996156230_9003795_723251761_n_large

Det blev kväll och jag blev hungrid. De andra hade nog redan ätit eftersom klockan var halv nio på kvällen. Jag suckade och drog på mig mina converse ovanpå mina Musse Pig strumor. Jag älskade Disney figurer på kläder. Random, men helt klart mig.
Buffen var fortfarande öppen när jag kom fram till matområdet tog jag en talrik och började plocka upp mat. Jag kollade ut på de tomma borden och stolarna.
"Autumn?" en avlägsen röst hördes bakom sig. Jag vände på huvudet och mötte Justin's hasselbruna ögon. "Justin!" sa ag glatt. "Fler än jag som inte har ätit förren nu?" frågade han med en blick på min talrik. Jag nickade. "Yes, sitt med mig?" frågade jag och log stort mot honom. Han nickade med glittrande ögon.



Lite längre än vanligt, kommentera nu? :D


Postat av: Johanna

MER :d

2011-12-14 @ 20:56:52
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: M

Asbra :)

2011-12-14 @ 21:59:42
Postat av: Anonym

Gr8!

2011-12-14 @ 22:08:37
Postat av: Johanna

Jätte bra!!! <3 :D Längtar mycket till nästa del!!!! <3

2011-12-14 @ 23:07:50
URL: http://jadojoj.blogg.se/
Postat av: ellen

Jätte braaaaa!!!!!!!!

2011-12-15 @ 06:42:36
URL: http://jeleenastoorys.blogg.se/
Postat av: lol

skkiiiiiit bra längtar :)

2011-12-15 @ 16:07:27
Postat av: Tova

Sjukt bra!!!!!!! :)

2011-12-15 @ 20:49:03
URL: http://sweeetz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0