Nio - The Los Angeles Times

"Vi saknar dig här hemma! Killarna hälsar att vi kommer suga utan dig nu under sommar'n på basket! Och se till att Bieber tar hand om dig! Annars kommer vi och klår upp honom!" Jag skrattade åt åt Chris sms. Jag svarade snabbt innan jag återgick till konversationen mellan Justin och Scooter. De diskuterade om våran första kyss. Jag menar, det är typ en kärlekshistoria kombinerat med humor och ja sport. Allt som man älskar när man heter Autumn. "Hey! Killar, killar, killar! Ta det lugnt nu här va!" sa jag med tillgjord röst, "vi vill inte ha något bråk!" fortsatte jag och kollade strängt på dem. Justin flinade mot mig och Scotter kollade mer... konstigt på mig. "Vad?" frågade jag honom och kollade ner i min mobil igen. Jag loggade in på facebook, social? Nej inte precis, men varför hålla på att prata om en kyss? Det är ju bara på låtsas så det betyder ju inget! Jag hade många nya händelser, men inte så konstigt för jag har ju varit borta från facebook ända sedan jag kom hit. Vilket var för fyra dagar sedan. Okej, när man tänker efter är det inte så lång tid.

"Autumn!" jag rykte till och kollade framför mig. Jasmine stod där med en tidning i handen. "Vad?" frågade jag och kollade nyfiket på tidningen. "Vi är på första sidan i 'The Los Angeles Times' typ LA:s störtsa tidning!" jag höjde på ögonbrynen, "vad står det?" frågade jag. Hon gav mig tidningen.

"Bieber har kommit till LA utan några problem med hela hans filmcrew! Vi här på The Los Angeles Times har snokat omkring lite och fått reda på lite smaskiga detaljer! Autumn, som inte bara är huvudrollen i Bieber's film utan också Bieber's nya flört?"

Jag slutade läsa för att skratta, vad patetiskt! Tror de verkligen att jag och Justin är tillsammans eller något? Vi känner knappt varandra... okej jo det gör vi men vi är inget mer än vänner! När jag hade slutat skratta fortsatte jag mig att läsa.

"Autumns motspelare kommer vara Jasmine som ska vara på 'g' med Justin i filmen. Men, enligt de källor vi har fått är de två bra överens. Är det bara vi som är riktigt nyfikna på hur filmen kommer bli? Det återstår och se!"

"Så.. har du och Bieber en 'flört'?" frågade Jasmine mig och log. Jag skakade på huvudet, "nej! Man ska inte lita på allt som man läser i tidningen! Men jah antar att det är lite coolt att vara på första sidan av en stor tidning!" Jasmine nickade, "ja! Och de nömner mig med! Iiip!" han klappade med händerna och jag skrattade. "Du är för go du Jasmine!" sa jag och skrattade lite till. "Ska vi dra? Kanske dags att sova?" frågade Dolly mig. Jag kollade bak, "vart kom du ifrån?" frågade jag. Hon pekade mot baren och jag nickade. "Någon snygg kille?" frågade jag. Hon skakade missnöjt på huvudet. Vi sa godnatt till Jasmine innan vi började gå mot hissen.
"Hur var första dagen?" frågade jag Dolly. Hon hade spelat in en av de scener där hon är med i. Hon ska vara den första 'kompisen' jag får där. Men jag tror de spelade in en scen med Justin idag. "Det var helt underbart! Det är riktigt kul att spela mot Justin! Det är sjukt kul när han håller på med mig. Alltså, när han sa 'alltså den där toppen är sååååå 2008!' höll jag på att dö av skratt!" jagkollade på henne. "Haha, ja det kan jag tänka mig! Fick ni ta om den scenen eller?" frågade jag nyfiket. Hon nickade och kollade ner på det röda heltäckninsbelagda golvet, "fem gånger.." sa hon lite generat. Jag skrattade mjukt.



(Denna delen är skriven den 24 november, ooh jag är duktig! (; )
snälla kommentera nu vad ni tycker!


Postat av: ellen

jätte bra,mera!

2011-12-06 @ 15:09:57
URL: http://justinbieberstoorys.blogg.se/
Postat av: Mimmi<3

mera mera mera! :D

bara jag som är #mybieberstory.blogg.se beroende;)

2011-12-06 @ 15:19:00
URL: http://minaberattelser.bloggplatsen.se
Postat av: Marielle

Riktigt bra.. :)

2011-12-06 @ 16:16:03
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Tova

↑ Mimmi. Samma här!!!!!!!!! :)

2011-12-06 @ 16:16:25
URL: http://sweeetz.blogg.se/
Postat av: Johanna

GRYMT BRA

2011-12-06 @ 16:20:03
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: elena

super bra. mimmi samma här

2011-12-06 @ 16:52:10
Postat av: M

Grymt :D

2011-12-06 @ 20:07:14
Postat av: Johanna

A.M.A.Z.I.N.G!!! <3 ÄLSKAR DIG lINNEA!!

2011-12-06 @ 20:10:23
URL: http://jadojoj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0