Chapter 2 - Angel; the best friend ever!

mig och steg upp, drog upp gardinerna solen sken och himmlen var helt blå. Jag gick till badrummet, gick på toa och tittade mig i speglen. Mirr hår stog åt alla håll men annars såg jag ut som, ja en nyvaken person. Jag tvättade av ansiktet innan jag drog av mig min pyamas och tig på mig en klänning, den var blommig med olika färger i blommorna. Jag fönade håret innan jag plattade det.
Drog på maskara och lite puder innan jag tog min nya väska och gick ner. Mamma satt i en av barstolarna i köket och läste tidningen. "Godmorgon!" sa jag, jag la min väska på golvet gick till kylskåpet och tog ut yoggie. "Godmorgon gumman, sovigt gott?" undrade mamma och tittade upp från väskan. "Yepp, och idag slutar jag 1 ring! IIIIP" jag skrattade. "Ja det gör du, hur känns det?" "Kul, konstigt, jag känner mig gammal." Hon skrattade.
Jag åt upp min frukost, klockan var 07:34, min buss kom 07:40 så jag hade 6 minuter på mig att ta på mina skor. Jag tog på mig ett par vita ballerina skor. Jag tog min väska innan jag sa: "Jag går nu!" och smällde igen dörren bakom mig. "Mell!" jag vände mig om och såg Angel komma från andra hållet. Angel är som min syster, vi berättade precis allt för varandra, hon var som min andra halva. "Angel!" sa jag och kramade henne. "Äntligen är det skolavslutning!" fortsatte jag och släppte henne. "Ja, fan va grymmt kul det kommer bli!" jag nickade. Angel skulle sjunga "Never let you go" inför hela skolan, hon hade tvingat mig att också sjunga alla sa att jag var duktig på det och trodde jag skulle bli proffs om jag ville, men nej jag vill inte ha en massa folk omkring mig - inget illa menat jag hade inte blivit sut om jag blev känd men nej jag vill bli något annat - .
"Skynda dig! Bussen är där!" hon pekade på bussen, vi var inte på busstopet än och jag hade ingen lust att gå 2 kilometer till skolan.
Vi hann precis innan bussendörren stängdes. "Är ni sena?" frågade busschaffören. Vi nickade, "Skönt med sommarlov?" förtsatte han och vi nickade igen.
När vi kom fram till skolan gick jag Angel, Jack och Zack (dom är tvillingar) tillsammans, Zack och Angel värkar vara ett par men dom säger inget till någon, inte ens mig!
"Så, ni ska sjunga idag?" sa Jack.
"Japp, Mell ska sjunga "Down to earth"' Svarade Angel. Jag lipade. "Ja, dom vet nog det du har sagt det minst 1000 gånger!" hon suckade. "Men dom värkar inte fatta hur stort det kommer bli! Hon sjunger riktigt bra, alla kommer älska det!" nu suckade jag hon överdrev nog lite "Så bra är hon väl inte?" sa Zack, jag skakade på huvudet och sa: "Absolut inte!" Angel hann inte säga något för vår lärare kom precis in i vårt klassrum.  Han pratade om hur duktiga vi hade vart detta året, bullshit säger jag! Jag har verkligen inte hängt med i svängarna men jag har bra betyg i alla fall. Sedan efter det fick alla vi som skulle uppträda eller göra något gå till matsalen där vi skulle ha avslutningen.

Såå, del 2!
Vad tycker n änsålänge? Har RIKTIGT bra ideér! ;D
Och YEAH MAN! Igår fck jag måååånga läser me love! <3
tack för dom söta och bästa kommentarerna! dom gjorde min dag!
OCH grattis Jazzy som fyller år idag!
kommentera?
//linnea

Chapter 1 - Melody Maria Gomez

Nu var det klart, allt var bokat! Efter cirka en månad av allt hårt arbete och tjat var resan bokad! Jag skulle gå i high school i ett år, jag skulle gå på skolan "Golden Valley High School" som ligger i Bakersfield, Kalifornia. Den 17 Juli - om cirka 2 månader - åker jag.

"Gumman, det är en sak vi inte har sagt!" sa mamma och knackade på min dörr. Jag satt i min stora runda säng i mitt lila rum med min laptop i knät.
"Mhm?" frågade jag och klickade ner twitter. "Den familjen du ska bo hos, i Kalifornien?" hon satte sig brevid mig i sängen "Deras dotter är känd, men jag och din pappa vill inte att du gör en stor grej av saken!" hon kollade strängt på mig. Känd? "Vänta! Känd? Vem är det?" jag kände hur det pirrade i kroppen av intersse.
"Det får du reda på där gumman, se till nu att sova! Skolavslutningen är i morgon och du vill väl se fräsch ut?" jag suckde men nickade. Hon klappade mig på kinden innan hon reste sig och gick ut ur mitt rum.
Jag reste mig upp och gick till mitt egna badrum i andra änden av rummet. Jag ställde mig framflr min helbildsspegel och granskade mitt utseénde. Mitt ljusbruna hår satt i en toffs, mina ögon -som hade varit inramade av maskara och eyeliner, och även brunkräm - var nu helt naturliga. Jag var inte alltid sådär sminkad men just idag var det en speciell dag för jag hade varit på dejt med skolans populäraste kille Chris, som alla tycks tro att han gillade mig men nej tack jag står över!
Jag bar min urgammla nalle puh pyamas och nasse tofflor. Jag tog tag i min lila tandborste, tog fram tandkräm och började borsta, när jag var klar gick jag ur badrummet frog för gardinen till mitt fönster innan jag la mig ner i sängen med laptopen såklart. Jag klickade upp en ny sida, twitter nästa!

Användarnamn: MmelodyGomez
Lösenord: *************
Mitt användarnamn är lite be, men jag överlever nog! Jag började skriva "Soon time to sleep, just need to get my Ipod full of new music #ilovemusic " sedan loggade jag ut och klickade mig fram till YouTube. Sökte på "I just had sex" Akon, reste mig upp och hömtade mig Ipod, den var gul och blå och med den superduper snygga Justin Drew Bieber på.
*PIP* *PIP* *PIP* mitt alarm på mobilen gick igång. Jag stönade medans jag öppnade mina ögon, det var ljust i rummet så jag kisade(?) och hittade min lila BlackBerry på nattduksbordet. Stänge av larmet innan jag sträckte mig och steg upp, drog upp gardinerna solen sken och himmlen var helt blå. Jag gick till badrummet, gick på toa och tittade mig i speglen. Mirr hår stog åt alla håll men annars såg jag ut som, ja en nyvaken person. Jag tvättade av ansiktet innan jag drog av mig min pyamas och tig på mig en klänning, den var blommig med olika färger i blommorna. Jag fönade håret innan jag plattade det.

Sååå, vad tycker ni om den första delen?
Den kommer nog vara lite dryg i början, men ge den en chans! ;)
vill att ni kommenterar vad ni tycker om den, och skriv gärna olika namn tjej/kill namn det kommer behövas!
Tack för era urgulliga kommentarer! fortsätt så, och SPRID bloggen så kommer jag vara världens lyckligaste!
novellen kommer nog bli lite annorlunda men vi får se, och jaa bieber kommer in i bilden mer snart lovar:)
kommentera?
//linnea

Forever yours info

Denna novellen kommer handla om Melody Maria Gomez. Melody är 17 år, alltså lika gammal som Justin Bieber. Hon bor i Sverige med sin mamma och pappa, och hon är stenrik.
Melody liknar en viss Selena Gomez, eller jaa dom ser nästan exakt lika danna ut, förrutom att Melodys hår år ljusare och lockigt.
---
Aou, det är allt ni kommer få reda på ;) mohahah!
Börjar på "Forever yours" nu, tack till Anonym och 'Thi' som gav mig namnet "Melody" och novellnamnet "Forever yours" !
Är han snygg eller är han? :o
//Linnea

The prince of pop del 101 -sista delen-

- Okej nu skrämmer du mig! sa jag efter ett tag.
- Va?! sa han och tittade på mig med hans 'riktiga' blick.
- Haha, kom nu, dom börjar snart!
Jag tog tag i hans hand och drog med han in i kyrkan. Dom Justin sa var det riktigt fint i kyrkan, en massa vita blommor överallt, färgerna gick i vitt och lila.


Ur Justins perspektiv
- Tar du Emmy, Ryan till din åkte make? frågade prästen Emmy. Hon tittade in i Ryans ögon och svarade;
- Ja!
- Tar du Ryan, Emmy till din åkta hustru? frågade prästen Ryan. han svarade;
- Ja!
Jag kollade på Nelly, hon kollade på mig. Jag log, hon såg helt underbar ut i den klänningen - eller ja hon såg ju alltid under bar ut men ni fattar? - hon log större. Jag vände uppmärksamheten mot brudparet igen.
- Jag förklarar er härmed, man och hustru, du får nu kyssa bruden.
Han kysste henne och alla apploderade. Dom började gå ut ur kyrkan.

Ur Nellys perspektiv
När vi kom ut från kyrkan kastade alla ris på brudparet. Dom tog bilder och sånt, när dom hade tagit alla bilder gick Emmy till mig.
- Hej Emmy Butler, sa jag och log stort.
- Hej Nelly Bieber, hon blinkade.
- Nejnejnej, inte Bieber! sa jag med ett flin. Hon bara nickade.
- Ey Nelly! jag vände mig om, jag såg Justin stå en bit bort.
- Gå! sa Emmy och puttade mig.
Jag gick dit.
- Hej beautiful, sa han och kysste mig. Sen tittade han på mig med dendära blicken igen.
- Hej honey!
- Kan du göra mig en tjänst? frågade han mig och tittade på mig med sina poppy eyes. Jag sucjade.
- Sure!
Han log sen pekade han till höger bakom han.
- Du ser den skylten där borta?
Jag tittade dit, en planch eller vad man kan kalla det var en bit bprt med en stor svart pil till höger på. Jag nickade.
- Följ den?
Jag nickade igen och började gå. Jag földe skylten i typ 30 meter innan jag såg en annan skylt, på den stog det "Älskar dig, och du vet en annan sak som jag älskar? Lila"
-Va fan? mummlade jag och tittade mig omkring. Jag såg typ en lila fläck på gräset en bit bort. Jag gick bort, sen såg jag en til fläck ännu en bit bort. Efter ytterligare några meter såg jag en till skylt på den stog det "Nu kan du följa dom vita stenarna" jag tittade på marken, där la vita rätt små stenar på en stig. Jag följde efter, efter ca 5 minuter kom jag fram till en strand. Där fanns en skylt "Vänd dig om" jag gjorde som den sa och där stog han, Justin Drew Bieber.
- Sätt dig, sa han och pekade på en filt. Jag gjorde som han sa. Det började bli mörkt, man såg solnedgången. Han satte sig brevid mig med sin gitarr i knät. Han rog ett akord sen började han sjunga.
" Oh no, oh no, oh
They say that hate has been sent
So let loose the talk of love
Before they outlaw the kiss
Baby, give me one last hug
There's a dream that I've been chasing
Want so badly for it to be reality
And when you hold my hand then I understand
That it's meant to be 'cause, baby, when you're with me
It's like an angel came by, oh and took me to heaven
Like you took me to heaven, girl
'Cause when I stare in your eyes it couldn't be better
I don't want you to go, oh no, so
Let the music blast, we gon' do our dance
Bring the doubters on, they don't matter at all
'Cause this life's too long and this love's too strong
So baby, know for sure that I'll never let you go
I got my favorite girl
Not feeling no pain, no fear
Don't have a care in the world
Why would I when you are here?
There's a moment I've been chasing
And I finally caught it out on this floor
Baby, there's no hesitation, no reservation
By taking a chance and more, oh no, because
It's like an angel came by and took me to heaven
Like you took me to heaven, girl
'Cause when I stare in your eyes, it couldn't be better
I don't want you to go, oh no, so
Let the music blast, we gon' do our dance
Bring the doubters on, they don't matter at all
'Cause this life's too long and this love's too strong
So baby, know for sure that I'll never let you go
It's like an angel came by and took me to heaven
Like you took me to heaven, girl
'Cause when I stare in your eyes, it couldn't be better
I don't want you to go, oh no, so
Take my hand, let's just dance
Watch my feet, follow me
Don't be scared, girl, I'm here
If you didn't know, this is love
Let the music blast, we gon' do our dance
Bring the doubters on, they don't matter at all, oh baby
'Cause this life's too long and this love's too strong
So baby, know for sure that I'll never let you go
So don't fear, don't you worry 'bout a thing
I am here, right here, I'll never let you go
Don't shed a tear whenever you need me
I'll be here, I'll never let you go
Oh no, oh no, oh
I'll never let you go
Oh no, oh no, oh
I'll never let you go"
Han kollade djupt in i mina ögon, jag kände hu mina ögon tårades av lycka. Fjärilarna i magen kom, men det kändes på ett annorlunda sett, värmen var inte som den brukade, oc jag behövde ingen proffs för att fatta att den kännslan kommer jag ha resten av mitt liv till han. Han är mitt allt, om han inte är här klarar jag mig inte. Han slutade sjunga.
- Nelly, du betyder absolut allt för mig. Var gång du skratar stöter det till i magen, var gång någon säger ditt namn ler jag. Var gång du rör mig känns det som att jag ska smälta bort. Var gång du kysser mig stannar allt annat och det är bara vi två. Du är den som jag älskar mest i hela världen och den som jag alltid kommer älska i tid och evighet!
Glädjetårarna rann, ja sa:
- Justin, det är precis samma sak för mig. Du betyder allt i hela världen för mig. Jag älskar dig som fan Justin!
Jag lutade mig fram och kysste han. Jag kände hur han log.
- Och jag har en sak till dig, sa han och reste sig upp. Han kom tillbaka med en ask i handen.
- Öppna, sa han och gav mig asken. Jag öppnade.
- Wow! sa jag och gapade.
- Det ä ingen förlovnings ring, försäkrade han.
- Det är en promise ring, fyllde jag i. Han nickade.
Ringen var silvrig med ett hjärta av små diamanter på ens sidan, wow!
- Du och jag föralltid, sa han.
- Ja, svarade jag fast jag visste att det inte var en fråga.
--
Vad som händer sen:
Emmy föder sitt barn, det blev en kille som dom döpte till Drew. Nelly & Justin åker på sommarturneé tillsammans och dom har aldrig varit gladare, Nelly har alltid på sig ringen hon fick av Justin.
När båda var 20 gifte dom sig, dom fick två barn, en tjej och en kille.
Justin var större än någonsinn, Nelly hade n bra danskariär men just nu var hon hemma hos barnen, hon hade blandannat dansat med Usher/Akon/Bieber igen och Brittney Spears.

Den sista delen i The prince of pop! Vad tycker ni? Själv är jag rött nöjd med hela novellen.
Vill att alla kommenterar vad ni tycker!
Den nya novellen kommer kanske upp idag, har ideér men har inte börjat skriva. Sen är det ju morsdag så måste spendera lite tid med mamma!
Har ni några bra namn till novellen? Eller ideér kommentera dom!
Sen så jäkla störigt, skrev denna delen tre gånger igår, hela datorn dampade -.- men aja!
Kommentera? <3
//Linnea

The prince of pop del 100

Jag hörde att hon gick ut ur rummet, så jag somnade om igen. Men inte så långt efter kom hon in igen, denna gången sa hon:
- Om du inte stiger upp nu, kommer jag hälla allt detta iskalla vattnet på dig!
Vid "Iskallt vatten" hoppade jag ur sängen, hon hade en stor hink med sig in i rummet.
(internättttttt dampar fett! så ingen bild kommer -.- )
- Jag är vaken! sa jag och höll upp med händerna ovanför huvudet.
Hon flinade och sa:
- Bra, och klä på dig!
Jag nickade. Hon gick ut, jag gick in i badrummet och tog en dusch innan jag tog på mig en vanlig outfit - svart linne och jeansshorts med smycken - och satte upp min frisyr i en vanlig slarvig toffs innan jag gick ner.
Emmy och Sofie satt i köket och åt frukost. Alla var så nervösa, men Emmy var mest nervös.
Hon pratade om allt möjligt tills Sofie frågade henne en sak.
- Var ska ni åka på semester någonstans?
- Vet inte riktigt än fråga..
- Ska inte du bestäma lite själv eller?
- Jo, men han har ju beställt, det är ju smekmånad, killarna brukar fixa det väl?
Jag nickade.
Vi var hos tjejen som skulle fixa oss, hon heter "Elin". Hon är väldigt söt, blont rätt kort hår, blåa ögon och ja, söt!
- Så, ni ska ha håret såhära? frågade Elin. Hon hade gjort en skitfin frisyr på Sofie. Emmy tittade upp från tidningen hon höll i, när hon såg frisyren log hon och nickade.
- Ja, perfekt!
Elin log, sen sa hon åt mig att sätta mig brevid Sofie så skulle hon fixa min frisyr också. När min frisyr var klar - den blev också riktigt fin! - började Elin på Emmys frisyr.
( 30 minuter senare ) vi satt i en limusin påväg till kyrkan. Emmys klänning satt perfekt på henne, Sofies och min klänning satt också bra. Jag kände mig snygg, haha!
Väl inne i kyrkan träffade jag Justin. Han hade en svart kostym, hans frisyr var WOW aktig, helt perfekto!
- Hej heting! sa jag och kysste han.
- Hej hetare! svarade han och log.
- Är det fint där inne? frågade jag och tittade in. Han nickade.
- Ja, mamma hjälpte till, hon hjälpte Ryans mamma med maten och typ sånt.
- Var är Ryan?
- I ett rum här någonstanns, han är sjukt nervös! hah.
- Skratta inte, du kommer säkert också gifta dig en dag Bieber!
Han nickade och kollade på mig med en blick som jag inte hade sett innan.
- Vad? frågade jag och log.
Han fortsatte att titta på mig med den blicken.
- Okej nu skrämmer du mig! sa jag efter ett tag.
- Va?! sa han och tittade på mig med hans 'riktiga' blick.
- Haha, kom nu, dom börjar snart!
Jag tog tag i hans hand och drog med han in i kyrkan. Dom Justin sa var det riktigt fint i kyrkan, en massa vita blommor överallt, färgerna gick i vitt och lila.

bra/dåligt?
kommer en elr två delar upp till i denna novellen sen börjar jag på en ny, har skit bra ideér till den!
och jag vet att uppdaten är usel nu, men veckansom kommer kommer bi bättre dör jag är ledig onsdag-torsdag-fredag.lördag-söndag och måndag.
kommentera?
//linnea

The prince of pop del 99

- Hej gumman! sa jag och log.
- Hej!
- Nervös? frågade jag.
- Jaa!
Jag log, vi åkte sedan hem till Sofie.
När alla var på plats åkte vi hem till mig, vi pratade om allt. Vi tre hade inte träffats på jättelänge alla tre tillsammans.
- Hur går det med Justin? frågade Emmy när vi var hemma, vi satt i soffan och drack varm chocklad från starbucks.
- Det går väl bra, vi är tillsammans igen! svarade jag och log stort.
- Ni är såååå söta tillsammans! sa Sofie. Jag log, han var det bästa som har hänt i mitt liv! det var en sak som är säker! Jag log åt den tanken, och jag ville att den tanken skulle finnas i mitt huvud i resten av mitt liv.
- Hur känns det Emmy? Det är... jag tittade på klockan.... mindre än 24 timmar tills du är "Emmy Butler" !
- Det känns... konstigt, på ett bra vis!
Jag nickade, jag tror - eller rättaresagt - jag vet att det kommer bli hur fint som helst i morgon på bröllopet. Emmy hade visat lite på bilder och så hur det kommer se ut, men vi får ju se mer imorgon.
Vi pratade tills klockan var halv 2, då fick inte Emmy vara uppe lägnre av mig och Sofie om hon skulle vara vaken i morgon! Jag gick till toan tvättade bort sminket och tog på mig pyamas innan jag la mig i sängen, men innan jag somnade skickade jag ett sms till Justin " Hoppas allt är bra hos Ryan, här är allt bra, vi ska sova nu så Emmy inte somnar i morgon innan hon hinner säga 'ja' ;) Jag älskar dig, det vet du va? Puss N xoxo" jag la ifrån mig mobilen, efter bara några sekunder fick jag svar: " Allt är bra här, vi ska sova snart spelar på Xboxet nu, så vi sk bara spela klart detta levlet! Haha! ;) Du vet väl att jag älskar dig mer? Puss din för alltid Justin xx" Jag log, killar liksom! Jag la mobilen igen och strax därefter somnade jag.
Nästa morgon vaknade jag av att Sofie viskade i mitt öra:
- Vaaaaknnnaaa!
Jag vände mig om och drog täcket över huvudet.
- Nelly, Emmy ska gifta sig idag! Vi måste fixa oss!
- Mhm, jag ville bara somna om!
Jag hörde att hon gick ut ur rummet, så jag somnade om igen. Men inte så långt efter kom hon in igen, denna gången sa hon:
- Om du inte stiger upp nu, kommer jag hälla allt detta iskalla vattnet på dig!
Vis "Iskallt vatten" hoppade jag ur sängen, hon hade en stor hink med sig in i rummet.

Vad tycks?
Tack för alla gulliga kommentarer! Dom betyder mke för mig! Utan dom skulle jag nog inte ha skrivit! :D
Kommentera?
//linnea
BTW: imorn kommer ingen del upp, ska va med kompis sen fest sen ska jag sova där såå på lördag kommer en elr två delar! :) puuusssss

The prince of pop del 98

ju hur fort som helst! Men han hade ju övet i några år...
När vi väl var inne hälsade intervjuaren på oss, hon presenterade sig som " Caroline "
Vi satte oss på stolarna och intervjuen var igång. Hon frågade om allt " Hur mår ni?" "Hur går din turné Justin?" " Vileken bra video Nelly, den som du gjode med Rihanna!" och så vidare, intervjuen varade i ca 20 minuter. När intervjuen var slut åkte vi direkt hem till Ryan & Emmy, Ryan skulle sova hos dom med Jsutin medans Emmy jag och Sofie skulle sova hos mig.
Jag släppte av Justin.
- Vi ses i morgon beautiful! sa han och kysste mig.
- Ja, älskar dig!
- Detsamma!
Han knackade på, Emmy öppnade släppte in han och hoppade in i bilen.
- Hej gumman! sa jag och log.
- Hej!
- Nervös? frågade jag.
- Jaa!
Jag log, vi åkte sedan hem till Sofie.

OMG! fan sooooo sorry!
min morfar fyller år idag och vi ska till han om 5 minuter, har jobbat matte sen jag kom hem från skolan...
jag är inte värd några kommentarer ens :'(
//linnea

del 97...

del 97 är under ''onädigt inlägg' vet inte varför den hamnade där men aja!
seeeeeeeeen, idag kommer ingen del, hat träning snart, sen har jag nån skolsak jag måste göra till imorn, kanske jag jnner göra en liiten del nu, men vi får se, för om jag nt får bra betyg får jag nt sitta vid datorn lika mke och det vill jag ju inte ;)
//linnea

- Onödigt inlägg -

Ville bara säga att jag är hos en kompis, kommer nt kunna skriva just NU men ikväll kommer en del upp, bara så ni vet!! Hahaha ;)
//linnea

The prince of pop del 97

Han log, jag kramade om han.
- Tack igen!
Han log, sen sa han:
- I morgon gifter Emmy & Ryan sig, det är sjukt!
Jag nickade, kunde inte riktigt tro att dom skulle gifta sig, jag kommer ju ihåg hur Ryan hade friat, på en fest.
- Du kommer se såå bra ut med kostym, sa jag sedan. Han flinade och sa ;
- Haha, du kommer säkert också se bra ut!
Jag log, Emmy hade valt ut en jättefin ljusblå klänning jag och Sofie skulle ha på oss (vi var liksom dom som hjälpte henne brudtänor och sånt! ) sen skulle en frissör locka vårt hår och fixa sminket, det kommer bli jättebra!
Senare på den dagen skulle Justin på intervju, och jag skulle med. Så jag bytte om, den skulle vara infö publik och dom skulle spela in så jag var ju tvungen att se nåt sådär bra ut i alla fall. Jag tog på mig jeansshorts ett linne och en kofta. Jag satte upp håret i en knut innan jag gick ner till Justin igen.
- Usher ringde, han varnade att dom kommer fråga mycket om vad som hände i Spanien så du vet!
- Okej, sa jag med ett leénde.
- Ska vi åka?
Jag nickade, sedan drog jag på mig mina supras ( ett par svarta jag hade fått av Justin ) och en skinjacka. Sedan gick vi ut och körde till studion. Kenny var redan där, det stog en massa fans utanför ingången, dom hade gjort en gång som jag och Justin skulle gå på mellan fansen, Justin signerade en massa block/mobiler, vissa ville tillomed ha min autograf! Jag skrev bara mitt förnamn, för att hinna med Justin. Han skrev ju hur fort som helst! Men han hade ju övet i några år...
När vi väl var inne hälsade intervjuaren på oss, hon presenterade sig som " Caroline "

Sorry för att den är kort, är fortfarande hos kompis och vet inte hur länge jag kommer vara här så kände att jag var tvungen att ge er någon del nu i all fall ;)
kommentera?
/linnea

The prince of pop del 96

Killarna gick in, Ryan med jeans och t-shirt Justin med jeans och en hoodie.
- Vi undrar om ni villl titta på film med oss? sa Justin.
- Okej, Emmy reste sig upp och log. Gick fram till Ryan och pussade han snabbt på munnen.
Vi gick ut ur hennes rum vidare till vardagsrummet. Dom hade redan tagit fram läsk, popcorn och annat tillbehör.
- Vill ni se en skräckfilm eller ? frågade Ryan.
- Nej! Jag vill se denna, sa Emmy och pekade på ''A cinderella story'' jag nickade, jag ville också se den.
Killarna tittade på varnadra, sen nickade Ryan.
- Okej, vi ser den, han satte in den i tven och filmen startade.
Filmen var lika bra nu som för först gången jag såg den, och jag har sett den typ femtioelva gånger! Jag älskar speciellt slutet när han kysser henne och det börjar regna!
När vi hade sett klart filmen var klockan ätt mycket, så jag och Justin åkte hem till mig (vi var hemma i ATL igen) Mara hade åkt tillbaka till Florida.
Såfort vi kom innanför dörrarna började Justin kyssa mig, jag visste direkt vad han ville ha, och att han skulle få det!
Vi gick in till vardagsrummet, han drog av mina kläder och jag hans kläder, inte långt därefter var han i mig. Efter 20 minuter var båda trötta och svettiga. Vi samnade dä i soffan, brevid varandra.
Nästa dag steg jag upp före Justin, jag var riktigt sugen på glass! Kanske lite så konstit klockan var ju bara 11 men aja! Jag tog fram ett paket " Ben & Jerry " jag älskar den glassen! Sen gick jag tillbaka till vardagsrummet och satte mig i en av fotöljerna, satte igång tven. Pretty little liars var igång, det kunde jag se på ju! När jag hade sett klart på pogrammet hade Justin vaknat, klätt på sig och sagt;
- Sitt här, jag ville ge dig något!
Jag satte mig ner där han hade pekat, han gick från vardagsrummet till köket? Sen kom han tillbaka med ett paket i handen.
- Här!
Han gav mig paketet och satte sig brevid mig.
- Kanske inte så speciellt men ville att du skulle ha den!
- Tack!
Jag öppnade, innut i fanns det en låda, på lådan stog det " Someday" jag tittade frågandes på Justin.
- Jag har gjort en parfym. Du är den först som får veta hur den luktar, ja förrutom mig då, sa han och log.
- Wow! sa jag när jag hade luktat, den luktade en blanning mellan blommor och vanilj, svårt att förklara men helt klart en av dom godaste parfymerna jag har luktat på!
- Tycker du om den? frågade Justin och tittade på mig.
- Jaa! en luktar jättegott! och förpakningen är jättegullig!
Det var en förpakning så liksom flaksan såg ut som en ros med en nuckel hängandes från sidan. Riktigt fin!
Han log, jag kramade om han.
- Tack igen!
Han log, sen sa han:
- I morgon gifter Emmy & Ryan sig, det är sjukt!
Jag nickade, kunde inte riktigt tro att dom skulle gifta sig, jag kommer ju ihåg hur Ryan hade friat, på en fest.

Bra/Dålig? Jag vill veta!
Och snart kommer denna novellen vara slut, har inte så många ideér till såååå.....
Men, som jag har sakt innan kommer jag fortsätta skriva en annan, så hoppas ni fortsätter att läsa och sprida bloggen till andra JB bloggar!
Tack vare er förtsätte jag att skriva, tack för att ni läser mina noveller!
Nu ska jag bort, men somsakt, en till del kommer nog ikväll, så titta in då också!
kommentera sötisar?
//linnea

The prince of pop del 95

Ur Nellys perspektiv
Jag hade saknat att prata med Justin, när jag gjorde det kändes det som att inget kunde gå fel, allt var rätt i det ögonblicket. Och jag sa till han minst 100 gånger att jag inte ville prata om det som har hänt, men han sa förlåt många gånger, fast jag inte vet varför han sa förlåt, han hade ju inte gjort något!
Dagarna gick, Justin och jag var HELA tiden, när han hade konsert följde jag med, när jag gick på det sista 'mötet' följde han med - Emily & Laura typ dog den dagen - ja vi sov i sama rum. Allt man kan tänka sig - jag vi gick ju på toa själv såklart - gjorde vi tillsammans. Alla papparzziz var som galna när dom såg oss, dom frågade Justin om vi var tillsammans igen, om han var lycklig, om jag var det. En dag blev Justin nog så trött på dom att han stannade och sa;
- Om ni slutar fotta/förfölja på mig och Nelly berättar ja okej?
Alla nickade och tog fram sina kameror.
- Okej det är såhära... sa han och kysste mig framför alla kameror.
Jag blev glad att han berättade detta för alla igen, men ändå orolig, hans fans kanske var rätt sura på mig eftersom jag gjorde Justin ledsen innan? Medans han kysste mig hörde man en massa blixtrar och mumel dom felst hördes typ 'Jadå, bra gjort Bieber! Bra gjort! '
Efter den dagen kom inte så många papparazziz fram till oss. Visst vi såg dom typ överallt men dom störde oss inte längre.
Nu var det 2 dagar innan Emmy & Ryans bröllop, jag och Emmy satt i hennes rum och pratade om just bröllopet. Hennes mage var enorm - eller ja rätt stor i alla fall - hennes brudklänning var inte en sånn supersmal som alla andra har, hennes var så hennes mage pasade i den, den va vit, med typ ett pärlmönster på från sidorna gick det mönstret. Ryan eller Justin hade fortfarande inte sett klänningen, det skulle dom fågöra om minder än två dagar! Emmy var redan nerövs över allt - och då menar jag allt - att hennes pappa kulle skämma ut henne inför alla, att hon skulle glömma säga 'Ja' vid rätt tillfälle...
- Tjejer, kan vi få komma in? frågade Ryan och knackade å dörren. Emmy tittade på mig, jag nickade och la undan klänningen som la på hennes säng.
- Aa, kom in, svarade jag sedan.
Killarna gick in, Ryan med jeans och t-shirt Justin med jeans och en hoodie.
- Vi undrar om ni villl titta på film med oss? sa Justin.
- Okej, Emmy reste sig upp och log. Gick fram till Ryan och pussade han snabbt på munnen.
Vi gick ut ur hennes rum vidare till vardagsrummet. Dom hade redan tagit fram läsk, popcorn och annat tillbehör.

Sorry för att jag inte skrev igår! :'( 
Jag spelade match (vi vaann :DD) sen åkte vi iväg - jag visste inte att vi skulle iväg - och kom hem sent :(
Men!
En till del kommer upp om kanske 2 timmar, ska bort idag på eftermiddagen men ikväll kommer nog en tredje del upp som tack för att ni fortfarande läser! Så kom in då med vetja! ;)
kommentera fast jag suger? :(
//linnea

Hej söta läsare...

Idag ska jag försöka skriva en del, vi får se om jag hinner för jag har prov imorn -.- som jag INTE vill faila på!
Sen, om typ 4-5 delar eller så kommer ju en ny del och ska typ tänka ut ideér och sånt, sen ska jag skaffa en ny design (eller? vad tycker ni? )
Såå, hoppas ni inte dödar mig ifall ingen del kommer upp....
puss o kram Linnea <3

The prince of pop del 94

När hon satt där och tittade ut genom fönstret - vi var på mitt hotellrum - kom en flash back på alla stunder vi hade haft tillsammans, och jag insåg (fast jag hade nog etat detta hela tiden) att hon var den som jag ville spendera mit liv med! Hon vände blicken och såg på mig, och då kunde jag inte hålla mig mer utan böjde mig fram och kysste henne.
(random bild från JB konserten, tagen på mobilen så mobba nt)
Jag kände att hon log, fjärilarna i magen kom och det ända jag tänkte va;
- Fan vad jag har saknat henne!
Efter ett tag lutade jag mig lite bak, la min panna på hennes och sa;
- Älskar dig, förlåt för att jag överdrev, det var inte ditt fel detdära med Luc....
Jag hann inte säga mer, hon la handen för munnen och sa;
- Vi tänker inte mer på det, och jag älskar dig med, som jag har sakt innan, kommer älska dg för alltid!
Sen kysste hon mig igen.
resten av den dagen satt vi och pratade om allt det vi hade missat medans vi var borta från varandra, hon sa att dom hade spelat in musikvideon, hon hade fått två nya kompisar - Emily och Laura - sen berättade hon lite mer om musik videon. Den skulle komma ut i morgon, så jag får väll se hur den ser ut då. Sen berättade jag om vad jag hade gjort. När Ryan kom och sa till mig om det dära - kyssen - blev jag ledsen och åkte hem igen, träffade Emmy & Sofie, sen träffade jag även Chaz. Sen pratade jag om mina konserter, denna turnén var ju klar du, det var ca 1 månad tills sommarturnén började, jag frågade Nelly om hon fortfarande ville följa med, hon sa ' Dum fråga såklart jag vill!" jag kunde inte låta bli att lé. Och såfort Nelly skrattade kom fjärilarna igen, jag hade verkligen saknat hennes skratt!
Jag ångrde mig att jag hade överreagerat, och sa det säkert 10000 gånger, men hon sa samma svar var gång " Vi pratar inte om det, jag vill inte komma ihåg det... " så efter ett tag slutade jag prata om det.
Ur Nellys perspektiv
Jag hade saknat att prata med Justin, när jag gjorde det kändes det som att inget kunde gå fel, allt var rätt i det ögonblicket. Och jag sa till han minst 100 gånger att jag inte ville prata om det som har hänt, men han sa förlåt många gånger, fast jag inte vet varför han sa förlåt, han hade ju inte gjort något!

Känner mig snäll idag, hinner egentligen inte skriva, har prov på fredag IGEN och kan nt det, sen har jag träning om en halvtimma.
Men! Nu till det roliga xd
Jag kommer fortsätta skriva en ny novell när denna är slut, och kommer hoppas på att ni fortsätter läser och sprida bloggen till andra tjejer/killar BTW, läser några killar?!
Kommentera? <3
//linnea

The prince of pop del 93

- Är du vaken? hörde jag en röst säga.
Jag försökte nicka, men det gjorde ont.
- Om du är det försök att klämma på min hand. jag kände att någon tog tag i min hand. Jag klämde lite.
- Bra du är vaken!
Nej, nu kände jag igen rösten. Kunde det verkligen vara...
.... Ja det va han, det var Justin! Jag kunde kanppt tro mina ögon, han satt framåtlutad, hans ögon var glansiga, av ja tårar?
- Va.. vad gör du här? min röst lät hes, och skakig.
- Tja... Jag ville e hur du mådde, jag vet att jag kanske skulle ångra mig sen, men nu, nä, nu är jag riktigt glad att jag kom tillbaka...
Jag tittade förvånat på han, sen innan jag hann säga nåt frågade han:
- Vad har hänt? han tittade på mig, undrar hur jag ser ut?
- Jo erm typ... var allt jag fick fram. Såfort jag tänkte på det fick jag en stor klump i magen.
- Du behöver inte berätta, men om du vill så finns jag här!
Jag var tvungen att titta in i ans hasselbruna ögon för att veta att en verkligen SA det!
Jag öppnade munnen igen, denna gången kom det ut, jag berättade ALLT. Och då menar jag allt från början, från den kvällen Lucas hade kysst mig på Rihannas fest - tänk att det hade varit 3 veckor sedan festen! - när vi träffades på Starbucks, han sa det dära hotet och det som hände igår...
Justin satt och tittade på mig hela tiden, på något vis såg det ut som att han plågades över något, men jag vågade aldrig fråga vad.
När jag hade pratat klart sa inte ett dugg utan gav mig en stor mjuk kram istället. Fan, vad jag hat saknat hans lukt! Typ, tvättmedel / parfym. En sånn parfym bara Justin har. Efter ett tag frågade jag:
- Men, hur kunde du veta precis var jag var?
- Jag följde mitt hjärta, asså jag visste ju inte om du var kvar här ens, jag frågade Usher om han visste men allt han sa var just '' Följ ditt hjärta '' jag gjorde som han sa och hade rätt.

Ur Justins perspektiv
Nelly såg helt förstörd ut. När han sov hade jag bytt kläder - hon var redan i stort sett naken plus hade jag redan sett henne naken några gånger innan - då såg jag ett stort blåmärke på magen. Vad fan har Lucas gjort?! Och hur kan han ens göra så mot Nelly?
När hon satt där och tittade ut genom fönstret - vi var på mitt hotellrum - kom en flash back på alla stunder vi hade haft tillsammans, och jag insåg (fast jag hade nog etat detta hela tiden) att hon var den som jag ville spendera mit liv med! Hon vände blicken och såg på mig, och då kunde jag inte hålla mig mer utan böjde mig fram och kysste henne.

Awww, :')
Och! När denna är slut (det kommer den vara snart har typ inte så jättemånga fler idéér, men har till en nyyy :DD) kommer ni fortsätta läsa då?
Och har lita panik, har prov (till och med omprov :s) och har inte pluggat -.- såå jaa därför har jag inte skrivit idag (och ja, har ju varit med kompis också :P) men aja!
Tack vare era söta kommentarer fortsätter jag skriva fast allt är typ bajs i skolan just nu!
Kommentera! <3
//linnea

Ingen del idag!

Om 30 minuter har jag träning, paniik!
Så jag kommer nt hinna skriva :/
Men imorn kommer nästa!
//linnea

The prince of pop del 92

Jag drog på mig klänningen, lät håret och sminket vara som det va innan, sprutade på lite parfym innan jag gick tillbaka till Emily.
- Klar!
Hon tittade på mig innan hon nickade och reste sig upp.
- Då går vi!
Nu var det jag som nickade.
Vi gick ner till en resturang typ precis vid hotellet. Alla satt där redan - Rihanna, Kevin, Laura, alla andra danare - dom sa 'Hej' och vi satte oss ner. Alla andra hade redan beställt...
(2 timmar senare)
Jag satt i reseptionen, som vanligt med min BlackBerry i handen. Mina hörlurar i öronen, jag lyssnade på " Price Tag " Jessie J. När jag kände någon ta för mina ögon med någonting, jag hann inte reagera innan jag kände att vi var utanför hotellet. Den la mig ner på.. gräs? Jag hörde inga bilar eller något ljud så det var inte nödvändigt att skrika. Personen band fast mina händer och ben så jag inte kunde röra mig innan personen tog bort saken den hade satt för mina ögon. Det var Lucas! Fan, jag som hade trott han var.. ja inte en sånhär kille i alla fall!
- Du skulle ju komma till mig, hans röst lät hård.
Jag snyftade till, tårarna rann längst mina kinder, av rädsla.
- Så, här får du.
Han drog av mig tröjan jag hade på mig, klämde på mina bröst, hårt. Tog av mina byxor innan han tog av sina byxor. Han böjade runka av sig själv, det såg helt äkligt ut. Han stönade, sen tittade han på mig med en kåt blick och sa;
- Vill du prova? Eller vänta du har inget val, han tog tag i mitt ansikte, jag fick slicka och sånt. (inga detaljer..)
Sen tog han in den i mig, det var helt äkligt - hur kan jag ens tänka på detta? *urgh* - tårarna rann.
Efter ett tag - jag vet inte hur länge - slutade han. Han började ta på sig igen, innan han gick tittade han ner på mig och sprkade mig hårt i magen. Det kändes som att jag skulle kräka, magen värkte, huvudet värkte, ja hela kroppen värkte.
Jag la länge och försökte andas normal igen, jag skakade av köld, det var mörkt och jag kunde inte se något annat än lampor en bit härifrån . Jag la länge och tänkte på vad som skulle hända när någon såg mig, men efter ett tag somnade jag, lyckligt vis!
Jag vaknade av att jag hörde röster, det var nog en killröst, jag försökte lyfta upp hanen för att resa mig upp men det gjorde för ont.
- Är du vaken? hörde jag en röst säga.
Jag försökte nicka, men det gjorde ont.
- Om du är det försök att klämma på min hand. jag kände att någon tog tag i min hand. Jag klämde lite.
- Bra du är vaken!
Nej, nu kände jag igen rösten. Kunde det verkligen vara...

kändes för att bråka med er! ;)
bilden ska egentligen avra på nästa men aja!
kommentera?
//linnea

The prince of pop del 91

Vi gick till ett mysig caf'e i närheten, det började bli mörkt så det fanns en massa ljus framme. Månen lyste, det var halvmåne nu. Vi satte oss ner på sånna puffar eller vad dom heter.
- Det är något jag måste säga till dig! sa han efter ett tag av tystnad. Jag tittade på han.
- Jag typ, gillar dig!
Jag visste det! tänkte jag. Innan jag hann göra nåt började han sig fram och kysste mig...
Han avbröt kyssen och sa;
- Om du inte kommer till mig senare, sen gick han.
Jag visste inte vad jag skulle göra, var det ett hot? Jag reste mig skakigt upp, tog upp min BlackBerry och slog in Emmys nummer.
- Hej Nelly! det var Ryans röst.
- Kan jag få prata med Emmy? frågadejag vänligt.
- Kanske, ska du krossa min bästa väns hjärta igen?
- Lägg av Ryan! Jag får prata med henne!
han mumlade nåt men efter det hörde jag Emmys röst.
- Nelly!
- Emmy!
- Vad har du på hjärtat?
- Lucas, han... han...
- Du kan säga allt till mig gumman!
Jag nickade, men sen kom jag på att hon inte kunde se det och sa;
- Jagvet! Okej, jag tror att han typ hotade mig...
- Va?! frågade Emmy chockat. Jag var också chockad, liksom sa jag det där precis?
- Erm.... aa, han kysste mig sen sa han ' Om du inte kommer till mig senare' innan han gick. Vad ska det betyda? - Att du absolut INTE ska gå till han! Lova mig det Nelly!
- Okej, jag lovar.
- Bra! Men nu måste jag dra, Ryan hatar när jag pratar med dig...
- Jaha, men vi hörs senare Emmy!
- Ja det gör vi.
Hon la på med ett 'klick'  jag gick medans jag pratade. Så jag var vid mitt hotell nu, precis när jag skulle gå in fick jag ett sms, av Lucas.
" Du går åt fel håll... "
Vad är det med han egentligen? Jag tittade mig omrking, jag såg inte han, jag gick fortare upp till mitt rum. När jag väl kom fram öppnade jag dörren gick in och stängde med en suck. Emily stt på golvet vid tven - förvånad? nej - hon hade lite finare kläder på sig så jag gissar att hon antingen har varit borta eller ska bort.
- Hej Emily, min röst lät lite skakig, hoppas hon inte hörde det.
- Nelly! Vi ska bort på middag, Rihanna ville träffa oss, vi ska ju bara vara här i 4 dagar till, hon gjorde ett ledsen ansiktsuttryck innan hon vände uppmärksmmheten till tven igen.
Jag gick fram till resväskan och drog fram en vit klänning, den passade min hy bra eftersom jag hade blivit riktigt brun här i Spanien.
Jag drog på mig klänningen, lät håret och sminket vara som det va innan, sprutade på lite parfym innan jag gick tillbaka till Emily.
- Klar!
Hon tittade på mig innan hon nickade och reste sig upp.
- Då går vi!
Nu var det jag som nickade.

Yeey, lite längre än vanlit! ;)
tack för alla gulliga kommentarerna!
och är det någon mer än jag som inte gillar Lucas?!
kommentera?
//linnea

Är bara tvungen!

We are all Beliebers
We are all the best 
Att vi får va beliebers det betyder mest
Även om det regnar och himmelen är grå 
Så ha vi Justin Bieber, Bbaby Baby Oh
---
haha! :P
börjar på 91 nuuuuu!
//linnea (y)

The pince of pop del 90

Han klickade, jag flinade, Ryan kunde göra mig på bra humör.
Efter 5 minuter knackade det på dörren, jag öppnade och där ute stod Ryan. Han hade typ samma outfit som jag, fast grå tshirt.
-Morron sömntuta, sa jag.
- Bla bla, ska vi äta eller?
Jag nickade.
U Nellys perspektiv
Dagarna gick, vi hade börjat spela in, musik videon kommer bli grym! Sen hade jag träffat Lucas mer och mer, jag tror att han gillar mig. Men jag vet inte.
Vi skulle träffas idag, så vi får se vad som händer då!
Jag satt i min säng och tittade på mina kläder. Vad ska jag ha på mig?! Tillsist bestämmde jag mig för att ha ett svart linne, jeansshorts och en vit kofta. Och smycken såklart. Jag lockade mitt hår, sminkade mig lätt, sen drog jag på mig ett par ballerina skor och en blommig väska.
Vi skulle mötas utanför hans hotell, jag visste att Justin inte bodde där längre, han var i Hong Kong nu.
- Hej nelly! Lucas kom fram till mig.
- Hej! sa jag och gav han en kram.
Vi gick till ett mysig caf'e i närheten, det började bli mörkt så det fanns en massa ljus framme. Månen lyste, det var halvmåne nu. Vi satte oss ner på sånna puffar eller vad dom heter.
- Det är något jag måste säga till dig! sa han efter ett tag av tystnad. Jag tittade på han.
- Jag typ, gillar dig!
Jag visste det! tänkte jag. Innan jag hann göra nåt började han sig fram och kysste mig...

Nästa del kommer vara lite typ konstig för vi är ju på del 90 ?! Och denna kommer ta slut snart (Snyft) så jag komme typ skriva lite konstit nästa gång, men ja svårt att förklara men ni fattar när nästa del kommer.
Sorry för denna kommer så sent, har varit bort HEEEEELA dagen är as trött nu -.-
kommentera?
//linnea

Sorry!

Jag pallar helt enkelt inte skriva idag :'(
Jag saknar en person som in i! Har inte träffat han på ett år </3
Och så har jag inte någon fantasi, visst jag vet ju vad som ska hända :P men ja....
Hoppas ni förstår!!
//linnea

The prince of pop del 89

Jag gick in i hissen, påväg ner till mitt hotellrum. Jag hade varit hos Ryan ett tag och bara hängt där. När jag var i hissen såg jag, henne. Ville inte ens tänka hennes namn, det gjorde för ont! Hnnes ögon var fyllda med tårar, jag visste att ifall jag hade stannat där i en sekund till skulle jag göra allt för att få henne tillbaka...
Jag gick med raska steg till mitt rum, mamma hade rummet brevid mig, scooter rummet framför. När jag kom in i rummet slängde jag mig i sängen, satte igång tven. Svampbob var igång, inte det bästa men skit samma. När svampbob var klart bläddrade jag runt bland kanalerna, Smalville var på så det fastnade jag vid, jag hämtade också Swedish fish. Efter ett tag blev jag uttråkad och loggade in på twitter, jag vet att mina fans alltid kan göra mig glad. Jag twittrade " Watching Smalville eating Swedish fish #SWAG" efter några sekunder började fansen twittra, jag följde några, sen kollade jag mina DM, där många fans också hade skrivit, jag svarade på några innan jag loggade ut igen. Jag fortsatte kolla på smalville fast tänkte mer på henne. Hon hade verkligen krossat mitt hjärta...
Nästa dag vaknade jag rätt tidigt, vid 11. Idag skulle jag Ryan, och såklart Kenny till stranden. Jag drog på mig en svart tshirt, gråa shorts, svart keps och solglasögon. Innan jag tog fram min Iphone och klickade in Ryans nummer - som jag nu kunde utantill *stolt* - han svarade redan efter 2 toner.
- Vad vill du? han lät trött. Jag hade nog väckt han.
- Jag är klar, ska vi ta och äta?
- Mm, vänta 5 så kommer jag till dig.
Han klickade, jag flinade, Ryan kunde göra mig på bra humör.
Efter 5 minuter knackade det på dörren, jag öppnade och där ute stod Ryan. Han hade typ samma outfit som jag, fast grå tshirt.
-Morron sömntuta, sa jag.
- Bla bla, ska vi äta eller?
Jag nickade.

Plugg, plugg, plugg!
Kommentera? klarar ni 5 kommentarer? Jag vet att ni kan det eftersom var har över 120 st var dag här...
//linnea

The prince of pop del 88

Jag klickade in på kommentarerna, en såg ut såhära;
"Kan vara därför" och en länk, länked ledde till en bild på mig och Lucas på Starbucks, när vi kramades. Fan! Jag stängde ner sidorna och loggade in på twitter, kollade Justins twitter;
"Just cant trust someone you really love, thx all of my fans supporting me! #ilovemyfans"
Jag gick in på min twitter sida och skrev " You can regret, but it wont change enything " sen loggade jag ut.
- Nelly! Kolla! sa Emily och pekade på tven.
Jag kollade upp, dom visade ett klipp där Justin uppträdda That should be me. I slutet såg man tårar åka ner för kinderna innan han gick ut från scenen. Jag klarade det inte mer utan sprang ut ur rummet till Lucas. Han bodde visst på hotellet brevid detta, skills? Jag var i hissen, när hissdörren öppnades och jag såg hans ansikte. Han hade inte sett mit utan han tittade ner på marken, han skulle ner, jag skulle upp. Jag vågade knappt andas, han kollade upp och såg mig rakt i ögonen, först chockad sen ledsen.
- Justin ja...
Var det ända jag sa innan han hoppade ur hissen igen. Tårarna rann ner för mina kinder när Lucas öppnade dörren.
- Vad har hänt? frågade han och kramade mig.
Jag svarade inte. Han kollade oroligt på mig. Innan han sa;
- Kom in, kanske lite stökigt, förväntade inte mig fin besök.
Jag kunde inte låta bli att le, han ick mig alltid att le. Visst inte lika bra som Justin men ändå.
Vi pratade om det som hade hänt, han fick mig att må bättre, men jag hade ändå skuldkännslor jag hade ju gjort detta mot Justin. Vid 2 på natten la jag i min säng igen och sov.
Ur Justins perspektiv
Jag gick in i hissen, påväg ner till mitt hotellrum. Jag hade varit hos Ryan ett tag och bara hängt där. När jag var i hissen såg jag, henne. Ville inte ens tänka hennes namn, det gjorde för ont! Hnnes ögon var fyllda med tårar, jag visste att ifall jag hade stannat där i en sekund till skulle jag göra allt för att få henne tillbaka...

Aww! :(
Ledig från skolan idag, men mååste plugga ett prov imorn och två nästa vecka.. döda mig snälla? XD
kommentera för mer idag!
//linnea

The prince of pop del 87

som jag hade innan. Jag letade upp lappen Lucas hade skrivit till mig och slog in nummret.
- Ja det är Lucas. svaade han.
- Hej lucas det är Nelly..
- Oh, hej!
- Jag undarar bara var du är?
- På starbucks, lust att komma?
- Jaa, kommer om 5, svarade jag och la på.
Jag begav mig till Starbucks. När jag kom fram såg jag Lucas, han hade samma spretiga hår, jeans och en vit v-ringad t-shirt. En riktig snygging! Jag gick in och fram till han.
- Hej, sa jag med ett leénde.
- Hej! han ställde sig upp och kramade mig. Jag besvarade kramen, sen efter kramen satte jag mig ner framför han.
- Hur är det idag? frågade han.
- Kunde varit bättre!
- Ah, varför? Om jag får fråga då alltså!
- Jo, jag har typ bråkat med Justin...
- Oh, jaha!
Jag nickade, en servetris kom fram till oss och frågade om vi ville ha nåt, Lucas sa nej men jag tog en Chilatte (?).
Vi satt och pratade i säkert 3 timmar, Lucas var riktigt snäll! Han var helt klart en kille man ville bli kompis med - om inte mer? - nä tänk inte så Nelly!
Jag gick tillbaka till hotellet, Emily och Laura satt fastklistrade framför tven, inte så ovanligt om jag tänker efter.
- Tjejer? jag klappde med händerna för att få dom att vakna.
- va?! frågade Emily och tittade på mig.
Jag skakade på huvudet innan jag gick in till badrummet för att ta en dusch. När jag hade duschat tog jag på mig min one piece och satte upp håret i en knut. Sen la jag mig i sängen och höll på med min mobil. Jag gick in på olika bieber bloggar, bara för att se vad han gjorde, men det skulle jag nog inte ha gjort! Där var en bild på Justin - där han grät - och en liten text under bilden.
" Igår sågs popsensationen Justin Bieber gråtandes påväg till hans nästa stop, varför gråter han? Vi får väll bara vänta och se"
Jag klickade in på kommentarerna, en såg ut såhära;
"Kan vara därför" och en länk, länked ledde till en bild på mig och Lucas på Starbucks, när vi kramades. Fan! Jag stängde ner sidorna och loggade in på twitter, kollade Justins twitter;
"Just cant trust someone you really love, thx all of my fans supporting me! #ilovemyfans"

Uppdaten suger nu!
Tack för att ni fortfarande läser!
Svårt att skriva själv, vene varför Denisé nt skriver men aja!
Och sen när sommarlover börjar kommer uppdaten bli bättre! Har mke prov nu :s
Kommentera?
//linnea

sorry!

igår fukade blogg.se så jag kunde inte skriva ;/
idag ska jag på träning, men imorn kommer en lååååång som tack för att ni fortfarande läser!!
linnea

The prince of pop del 86

- Du ville mig nåt? i en ton som jag aldrig hört han prata i förrut.
- Erm, jag vet att jag inte kan göra någonting för att du ska bli glad eller kunna lita på mig igen, men förlåt, jag var full och visste inte vad jag gjorde...
- Men du gjorde det, sa han och la på.
Så lätt kommer jag inte ge mig, tänkte jag och ringde upp - tur att jag kunde hans nummer utantill - han i dolt nummer.
- Justin? Hans röst lät skakig, hade han gråtigt?
- Lägg inte på! Jag vet att det var en usel ursäkt, Je t'aiem, love you, jeg elsker dig, ich liebe dich, jag älskar dig, Rakastan sinua, Ti amo på alla språk som finns! Jag gör allt för att få tillbaka dig igen!
Men han hade lagt på...
Jag slängde mig i sängen och grät, jag kunde inte hjälpa det men jag hade förstört det bästa i mitt liv. Emily vaknade och undarade vad som hade hänt, jag svarade som det var. Hon tyckte synd om mig men sa att det ändå var lite mitt fel, hon sa också att jag skulle träfa Lucas idag. Jag kan ju inte sitta här och ruttna... Så jag gjorde som hon sa, jag togen dusch lockade mitt hår, tog på ett par slita jeansshorts, vitt linnea en röd/blå/grön/vit rutig shorta och en svart väst över. Såklart sminkade jag mig med, maskara och solpuder. Inget svårt men ah, vem bryr sig?
Klockan var halv 2, jag var tvungen att åka tidigare för att köpa en ny mobil. Den gamla funkade inte, jag hade träffat en fontän så den var helt blöt och söndrig. Jag tog en taxi till närmaste mobilaffär, jag hade ju en Iphone innan men nu ville jag ha en BlackBerry så jag köpte en lila BlackBerry. Jag fick - tack och lov - samma nummer som jag hade innan. Jag letade upp lappen Lucas hade skrivit till mig och slog in nummret.
- Ja det är Lucas. svaade han.
- Hej lucas det är Nelly..
- Oh, hej!

Vad händer nu då? :o
Kort för jag ska till bääästa carro nu ;))
och jag har bestämmt mig till att inte ha en gästbloggare, bara så ni vet ;)
kommentera?
//linnea

The pince of pop del 85

Jag vet inte var jag sprang, men fort gick det. Jag hörde någon bakom mig men fortsatte springa.
Jag satnnade vid en återvändsgränd, satte mig ner på market och grät. Fast jag var full - ja lite i alla fall - viste jag att detta inte ksulle sluta bra!
Helst plötsligt hörde jag steg, jag tittde upp och såg killlen som hade kysst mig stå där.
- Vad vill du? frågade jag surt.
- Ta hem dig oskadd, kom här så ska jag ta dig hem. Han kom närmare och sträckte fram en hand.
Jag tog tag i handen och han lyfte mig upp från marken, för en sekund snurrade allting.
- Var bor dudå? frågade han vänligt.
- Erm... jag sa addresen till hotellet.
Han nickade.
- Och jag heter Lucas, sa han när vi kom fram till en vit bil. Han tog fram builnycklar och tryckte på knappen så bilen låstes upp.
- Nelly, svarade jag och satte mig ner.
Han nickade, innan jag hann göra något somnade jag.
Jag vaknade av min mobil signal. Jag öppnade ögonen, jag la i min säng. Huvudvärken kom såfort jag reste på mig. Mobilen la på mitt sängbord, jag gick dit och öppnade smset.
"Trodde inte du skulle göra något sånthära, hade visst fel."
Smset var från Justin...
Fan, Ryan hade sagt det till han, kyssen. Fan! Jag slängde ut mobilen ur fönstret i hopp om att den inte skulle funka när jag letade upp den. Det la en lapp också på skrivbordet, på lappen stog det;
" Du sov, ville inte väcka dig.
Du såg rätt ledsen ut igår,
Hoppas jag inte gjorde allt
För stor skada, om jag gjorde
Det vill jag rätta till det,
Träffa mig vid parken idag,
klockan 3?
Smsa mig! **********
//Lucas."
Juste, killen som förstörde mitt liv, skulle jag ge han en chans? Vi kunde ju bli kompisar, men... Jag måste prata med Emmy om detta! Klockan var 12, hon borde vara vaken. Annars vaknar hon. Jag slog in hennes nummer, hon svarade redan efter 5 toner.
- Emmy?
- Emmy, det är Nelly, sa jag tyst för att inte väcka tjejerna.
- Jaha, hej!
- Har han sakt?
- Ja, hur kunde du?
- Jag var full, och det var han som gjorde det... Jag vill spola tillbaka tiden så jag inte ens skulle titta på han.
- Okej, men det måste du säga till Justin. Han är verkligen ledsen, han är här i Atlanta, han är inte den justin man är van att se.
- Fan, mumlade jag.
- Du han kommer nu, vill du prata med han?
- Okej, jag hörde att hon pratade med han, först hörde jag at han sa "Nä, glöm att jag pratar med henne" sen gav han sig och svarade:
- Du ville mig nåt? i en ton som jag aldrig hört han prata i förrut.
- Erm, jag vet att jag inte kan göra någonting för att du ska bli glad eller kunna lita på mig igen, men förlåt, jag var full och visste inte vad jag gjorde...
- Men du gjorde det, sa han och la på.

Helt klart den sämsta delen jag någonsin har skrivit! Sorry för det!
Mn ska på konfa idag, kolla alltså min kusin ska bli det ;)
kommentera fast delen blev dålig?
//linnea

84 längre neeer

vet nt varför med del 84 är längre ner, efter 'Its  my destiny' ä'r den^^
//linnea

ingen del idag

har 3 prov imorn som jag bara måste klara, hoppas ni förstår!!
och svarar på en kommentar;
Malin om Its my destiny!:
oh herre... skiiiit bra :D men en sak fattade jag inte riktigt. Dog hon eller tror han bara det ? :$
tacksam för svar :)

04 Maj, 21:42

Hon dog ;)
Och tack för alla kommentarer! kommer absolut göra en till sån någon dag!
//linnea

Its my destiny!

Den andra överraskningen:

Jag och min bästis Emily satt i biosalången, vi skulle se popsensationen Justin Drew Bieber's nya film 'Never say never' det var 11 Fabruari och premiär! Vi var riktigt taggade! Emily hade hjälpt mig med min outfit, vitt linne där det stod "I <3 Bieber" jeansshorts svarta converse och ett armband där det stog "I <3 Justin bieber", anledningen till att vi hade typ bestämmt outfit fagen innan var för att vi hade lyssnat på en intervju där han sa att han skulle gå till en random biosalång för att se filmen, vi hade platserna längst bak.
- Nu är det bara 3 minuter kvar Jenny! sa Emily hon tittade fram mot rutan där filmen skulle visas.
- Bara?! frågade jag chockat.
- Ja!
Jag log mot henne och vände blicken till skärmen jag med. Nu såg man på skärmen en grön bakgrund som på en dator, pilen klickade på inkorgen och videosar började spelas upp, katten började jag skratta åt så gullig! När pilen klickade på den tredje videon började han sjöng en cover på "With you" alla - inklusive mig - började skrika när vi såg han. Jag kollade mig omkring i salen, det var nästan fullproppat med tjejer, jag såg faktist en kille, han satt på samma rad som mig, men han skrek inte utan log bara. Jag vände uppmärksamheten mot filmen igen. I ungefär mitten av filmen då han var sjuk kunde jag inte låta bli, en ensam tår åkte ner för min kind. Det var inte bara jag som grät, Emily gjorde det också. När filmen var slut ville jag bara se den igen. Som i alla andra filmer jag hade sett på bio skulle ju salongen tändas och allt skulle bli ljust, men nope det var fortfaranade mörkt.
- Vad händer? frågade jag Emily. Hon rykte på axlarna, precis när hon skulle säga nåt hörde jag en röst säga:
- Eyy, hur är det idag? Automatiskt vändes min blick till personen som stog på scenen. När jag såg vem det var satte jag handen för munnen för att inte skrika.
- OMB OMB OMB! sa Emily.
Jag nickade, jag kunde inte tro det! Det var JUSTIN BIEBER där framme!
- Vad tyckte ni om filmen? frågade han. Alla svarade "OMG" eller "Bra!"
- Vad bra! Jag gillade den själv, men vet ni vem det va som var så het? eller? frågade han och skrattade. Alla andra skrattade såklart också.
Kort efter det sa han att han var tvungen att åka tillbaka till sitt hotell, som jag och Emily råkade veta var det
låg...
Vi gick dit, till hotellet alltså, det la bara 2 kvarter från bion. Som jag hade gissat var där redan många tjejer utanför men inte så jättemånga. Efter några minuter såg vi en svart bil komma hittåt. Det var nog bara jag som hade sett bilen för dom andra stog med ryggen mot vägen för att dom trodde han va inne i hotellet. Jag trodde dom skulle gå ut här på framsidan men hade uppenbarligen feö när dom fortsatte köra till baksidan, för att inte missa chansen att kanske få en kram av min idol smög jag ifrån dom andra och sprang bak. Jag såg Kenny komma ut från bilen med Justin tätt bakom sig, jag började springa fortare så jag skulle hinna säga hej. Men såklart hände det, jag ramlade! Pladask på magen, aj! Jag fick skrapsår på händerna och kinden, trevligt! När jag skulle resa mig upp kände jag ett par händer som tog tag i mina händer och drog mig upp. Kan ni gissa vem det var som drog upp mig? Jo Justin fukin' Bieber!
- Hur gick det? frågade han.
- Bra antar jag? svarade jag och borstade bort smuts från mina ben armar och ansikte.
- Säkert? frågade han oroligt.
- Jadå, svarade jag och log.
Han nickade. Sedan sa han:
- Vill du följa med in eller? Det är kallt och du har ett sår där, han pekade på min panna.
- Erm okej?
Jag försökte låte lugn men innut i mig skrek jag!
Justin bodde på den översta våningen i en lyx svite, inte för att jag förvånad, han var ju säkert jätterik.
- Sätt dig här, sa Justin och pekade på hans säng.
Jag satt mig lydigt ner, han gick in i ett annat rum, jag hörde hur han höll på med nåt. Han kom tillbaka med en slags tvättlapp i handen pch plåster.
- Försök att sitt stilla, varnade han mig.
Jag nickade. Han satte sig brevid mig, så nära att jag kännde hans doft den var inte som alla andra killars utan speciell, den ska jag komma ihåg! Han la tvättlappen påå pannan, det brände till.
- Aj, kunde jag inte låta bli att säga.
- Sorry, sa han tyst.
Jag tittade in i hans ögon.
- Varför sa du 'sorry' ? frågade jag förvånat.
- Det är ju typ mitt fel att du rammlade, han suckade och tittade bort.
- Klart det inte är ditt fel! Jag rammlade av mig själv!
- Men om ja..
- Tyst med dig, du hjälper mig nu ju? Så om du tycker det var ditt fel gör du i alla fall någonting åt det eller hur?
Han nickade men såg fortfarande lite ledsen ut.
- Jag mår ju bra, sa jag i ett försök att få han att bli glad.
När han inte sa nåt försökte jag igen:
- Sluta nu! Jag mår bra, det kunde ha varit sämre, jag har faktist aldrig varit gladare i mitt liv! Okej?
- Okej, sa han och log smått mot mig. Utan att kunna hjälpa det fick jag en stöt i magen när han log mot mig, typiskt mig att falla för en kändis...
- Vad heter du förresten? frågade han sedan.
- Jenny och vad heter dudå?
Han skrattade men svarade på min fråga;
- Justin.
- Fint namn, hur gammal är du?
- haha, som om du inte redan vet allt detta? sa han med ett skratt.
- Kanske, medgav jag.
Vi satt och pratade tills min mobil började ringa, refrengen ur "One time" började spelas. Liite pinsammt!
Emily; Var är du?!
Jenny; Lång historia...
Emily; Jag har letat efter dig! Du fattar inte hur orolig jag har varit! Jag var nära att ringa polisen!
Jenny; Sorry Emily, men kan vi typ ta detta sen? Jag gör en sak...
Emily; Vad?
Jenny; erm.. jag såg att Justins bil kom på vägen, och att den inte skulle stanna så jag följde efter det och så ramlade jag och så såg Justin det och jag är på hans rum nu.. Och freaka inte ut!
Emily; OMB OMB OMB OMB! MIN BÄSTA KOMPIS SITTER JUST NU MED DEN SNYGGASTE POPSENSATIONEN JUSTIN DREW BIEBER!
Hon skrek så jag var tvungen att hålla mobilen ifrån örat, tyvärr så hörde Justin det också. Han log stort och jag rodande.

Jenny; Emily snälla tyst han hör dig! Men jag kommer sen!
Emily; Berätta ALLT då!
Jenny; Jaja
Jag la på.
- Sorry för det, sa jag.
- Ah, det är lugnt!
Jag log, han log. Efter ytterligare några timmar började klockan bli mycket och jag var tvungen att sticka, jag fick Justin nummer och vi bestämmde att vi skulle träffas igen nästa dag.
Eftersom jag visste vad som skulle hända när jag kom hem gick jag långsammt.
Hon frågade allt, vad han hade sakt, hur han såg ut, hur han log, hur han luktade, hur hans hår såg ut. ALLT! Tillsist sa mamma att hon var tvungen att åka, det var något av det bästa mamma någonsin sakt!
Dagen därpå vaknade jag ovanligt tidigt, 10 på morgonen. För att heta Jenny så är det tidigt! Jag steg upp och duschade, jag skulle ju träffa Justin idag igen!
Jag ville se ut som mig, min stil och så, och inte försöka vara någon annan för jag vill att Justin ska gilla mig för mig och inte en wannabe.
När jag hade tagit på mig - svarta stuprörsjeans ett svart linne och ett vitt linne med en lila oversize tröja med tryck, som var en smiley - och sminkat mig lätt gick jag ner till mamma och pappa.
- Vad gör du uppe redan? frågade mamma och tittade på klockan.
- Vet inte?
Jag satte på vid bordet och började äta. Rostat bröd och mjölk.
- Glöm inte din medecin, sa pappa.
Jag suckade, jag har visst inte nämt att jag har cancer va? Jo, blodcanser, jag har mitt hår kvar och så men läkarna säger att jag har 50-50 chans att överleva, jag har haft cance nu i 4 år och det blir bara sämre. Jag tog fram min låda med medecin, jag tog ca 7 tabletter om omgången, vilket var kanske 20 om dagen. Jag värkar ju sprallig, och det är jag, men jag är det bara i omgångar igår var en av dom dagarna jag mådde toppen sen kan jag må piss nästa dag och knappt kunna röra mig eller göra nåt.
När jag  hade ätit upp sa jag tack för maten och gick och tog på mig skor, jag tog mobilen och pengar också.
- Jag går ut, skrek jag.
Innan jag fick nåt svar stängde jag dörren. Justin och jag skulle träffas vid hans hotell klockan halv 1. Så jag hade all tid i världen - 1 timme för att vara exakt - för att gå dit.

"Var är du? Jag kan hämta upp dig ;) xx Bieber"
Justin smsade mig.

"Vid den gamla arenan, kom du jag väntar här ;) xx Jenny"
"Kommer om 5"
Jag stannade, jag hade värk i fötterna. Idag var nog inte en av dom bästa dagarna jag hade precis. Jag kände att det började snurra - jag var yr - så jag satte mig ner. *Tut tut* En svart range rover kom efter ett tag och tutade. Jag gick försiktigt dit, tänk så var det inte justin liksom. Jag öppnade, det första jag såg var Justin fina leénde.
- Hej beautiful, sa han.
- Hej, han gav mig en kram innan han började köra.
- Är det okej om vi är på hotellet? Orkar inte med alla papparatziz, frågade Justin.
- Jadå.
Jag hade ändå inte orkat gå, tänkte jag.
- Hur mår du idag då? frågade han efter en stunds tystnad.
- Jag har mått bättre, själv?
- Jodå, allt är bra nu när du är här, svarade han flirtigt.
Jag rodnade, som vanligt. När vi kom fram gick vi in bakvägen för det var fullt med fans framvägen. När jag reste mig upp kände jag att benen var helt slappa, som typ efter ett riktigt hårt träningspass. Jag låtsades inte om det utan gick brevid Justin. Jag var påväg till hissen - han bodde ju på den översta våningen - för att åka upp när Justin sa:
- Hissen är ur funktion, hoppas det är okej om vi tar trapporna?
- Ja det är klart, svarade jag och klämmde fram ett leénde.
Vi började gå upp, Justin pratade på om allt vi skulle göra, jag 'mm'ade och 'aa'ade när det var rätt läge. Mina ben var på gränsen att sluta bära mig nu. Detsamma gällde armarna, jag var också trött. Min yrsel hade kommit tillbaka igen, och jag såg lite dimmigt.
Inte nu inte nu, tänkte jag.
Såhär känns det när jag egentligen ska ligga på sjukhus och få dropp. Som jag får 1 gång i månaden, fast denna gånen kändes allting värre.
När vi hade gått ca 10 trappor kunde jag verklgen inte gå mer!
- Justin kan vi stanna lite? viskade jag.
- Va? Visst, han tittade på mig. Hans ögon blev stora som ballonger, onej hur ser jag ut?
- Herregud hur mår du egentligen? frågade han chockat.
Innan jag svarade satte jag mig ner, trapporna var kalla.
- Inte så bra. Ja.. Jag har cancer..
Jag ville helst inte berätta det, jag vet inte varför, men han skulle nog ändå få reda på den någon gång.
- V. Va?!
- Jag har haft blodcancer i 4 år, dett är det 5 året. Doktorn säger att jag har god chans att överleva men man vet ju inte, jag har ibland mått sämre än vad jag har gjort innan och nu känns det typ så, det sista viskade jag.
Justin såg helt chockad ut, innan han böjde sig fram och lyfte upp mig i hans famn.
- Vad gör du?  frågade jag chockat.
- Bär upp dig till rätt våning, du ska inte gå mer. Han lät så bestämmd att jag inte sa emot utan lät han bära mig. Jag vär rädd att jag kanske vägde mycket så han inte kunde bära mig. Efter ca 3 minuter var vi framme vid hans dörr, han öppnade med en hand fortfarande med mig i famnen. Han stängde och la mig i soffan. Han sa inget utan satte sig bara brevid mig, han tittade på mig med en orolig blick.
- Tack för du bärde mig, sa jag i ett försök att få han att prata.
- Det är väll det minsta jag kan göra, jag är fortfarande i chock typ... Du verkar ju inte precis ha cancer.
Jag log, det var mycket han inte visste om mig.
- Jag ska berätta om mig själv: Jag heter Jenny Travis och ä 17 år, när jag var 12 fick ag diagnosen blodcancer och har haft det då i ca 5 år. Jag har en mamma och en pappa båda bor här i Atlanta, min bästis heter Emily och är typ sitt största fan. Innan jag träffade dig var min största önskan att träffa dig. Mitt rum är invaderat med Justin bieber affischer, tröjor och böker. Jag fyller år samma dag som världens kändaste tonåring, 1 Mars 1994. Jag älskar även Lady gaga, Selena gomez, Chris brown, Bruno mars och många andra artister.
Han lyssnade på mig, han verkade intersserad av allt jag sa men det var han säkert inte, liksom han var ju kändis det finns säkert 1000 olika, och roligare, saker att göra än att sitta är med mig!
Vi var dagen efter det, och dagen efter den dagen, ja vi va nästan i en hel vecka. Jag mådde inte speciellt bra men ville vara så mycket jag kunde med Justin innan han åkte vidare. Nu var det Söndag och jag satt i Justins hotell rum, Justin skulle göra nåt så jag satt i en av fotöljerna och väntade på han. Han hade sagt att jag fick göra precis vad jag ville, så jag tog fram min nya mobil - hade fått en Iphone 4 igår av mamma och pappa - för att lyssna på musik. Jag startade låten "Pray" av Justin, den betydde mycket för mig. När jag var på sjukhuset och mådde som sämst lyssnade jag på den, hans röst fick mig att må lite bättre. Efter pray började "Tha lazy song" Bruno mars spelas. Den var också bra, men såklart inte lika bra som Justins. Efter ca 10 minuter kom Justin tillbak igen, denna gången hade han en sak i handen, jag kunde inte riktigt se vad det va eftersom han hade den saken bakom ryggen.
- Jo, Jenny, det är en sak jag vill säga till dig men typ jag vet inte riktigt hur ja ska säga det. Han lät riktigt nervös, dom få orden gjorde så jag fick fjärliar i magen och blev genast nervös.
- Så jo, jag gör bara såhära.
Han gick fram till mig, satte sig på huk och kysste mig. Min första reaktion var; Oh my gozh!! Detta var helt klart en dröm som går i uppfyllelse! Efter inte så lång stund efter baka han och tittade på mig. Jag fick inte fram ett ljud, han tittade lite oroligt på mig innan han sa:
- Förlåt, jag bara var tvungen, innan han backade ut ur rummet och gick.
Jag reagerade inte först, sen reste jag mig snabbt upp för att spring efter. Men, mina ben vek sig och jag ramlade. Jag råkade slå i huvudet i bordet och allt blev svart.
Nästa gång jag vaknade, hade jag otroligt ont i huvudet. Hela min kropp värkte. Jag hörde ett pip, och röster. Den ena rösten sa;
- Kommer hon klara sig?
Den andra rösten svarade;
- Det är inte så stor chans, hon skadades rätt rejält. Och så har on cancer, den har förrendrats, den är värre nu.
Jag hörde en suck, steg sen en dör som stängdes. Jag försökt öppna ögonen, men dom var så tunga. Jag vill bara somna om! Men så lätt gav jag mig inte, jag försökte ett tag tills jag fick upp dom. Jag fick blinka ett par gåner innan jag såg riktigt bra. Allt var vitt, jag la i en stor mjuk säng, förmodligen på sjukhuset eftersom där fanns en massa maskiner som pep eller gjorde andra konstiga ljud ifrån sig.
- Var är jag, försökte jag säga men det ända som kom ut ur min mun var "Arrg" tydligen hade någon märkt att jag försökte säga nåt för jag hörde steg komma mot mig.
- Jenny? Det var mammas röst.
Hon kom närmare, hon hade rödgråtna ögon, hennes blonda hår var ruffsigt, pappa var inte långt bakom, han hade nog också gråtigt för hans ögon var också röda. När dom såg att jag var vaken sprang dom fram till mig och kramade om mig hårt.
- Vad har hänt? frågade jag. Denna gången kunde man höra vad jag sa.
- Du hade ramlat, du hade nästan slut på blod när Justin kom och såg vad som hade hänt med dig. Han ringde 911 och ambulansen kom. Vi är så glada att du lever! Doktern sa att du kanske inte skulle vakna igen. Mamma svarade med hes röst.
Jag nickade, helt stum. Justin hade räddat mig, jag är tvungen att tacka han på något vis!
Dagarna gick, jag mådde helt klart bättre nu än vad jag hade gjort dom senaste dagarna. Justin hade inte kommit ännu, jag väntade dagarna in och dagarna ut. Var gång jag hörde någon komma hoppade hjätat till ett extra slag. Var gång det inte var Justin blev jag lika ledsen vad gång. Jag kunde bara inte sluta tänka på att han hade kysst mig! Det var ovärkigt! Nästa dag kände jag en smärta från bröstet ner till tårna. Jag tänkte "Ah det är väl inget" så jag ignorerade det. Vilket jag inte skulle göra! Vid 3 på eftermiddage kände jag att allt blev dimmigt ochhela kroppen blev slapp. Innan jag hann göra någonting kom doktorer inspringandes i rummet. Maskinen som pep hela tiden blev ett långt "pip" och allt blev svart.

Justins perspektiv

Jag hade stått utanför sjukhuset var dag, jag var för feg - eller rädd - för att gå in. Ibland kom Jennys pappa ut och pratade med mig, han var riktigt shysst! En dag när vi stog där ute och pratade ringde någon till han. Han svarade, från glatt ansiktsutryck till ledsent. Med ett sprang han in på sjukhuset, utan att tveka visste jag att det hade hänt nåt med Jenny. När jag sprang till hennes rum var dörren stängd, fast där ar fönster i dörren så mn såg in, det var minsu 7 doktorer där inne. Alla var brevid Jenny. Även hennes föräldrar stod där utanför, jag visste vad som hade hänt. Hon var död. Jag kunde inte stå kvar där en sekund till, jag sprang, sprang till hotellet. Dagarna gick och jag kände mig som en zombie, steg upp på morgonen gick och la mig på kvällen, åt när jag skulle, skrattade när det passade, men innut i mig var jag ledsen, ledsen att jag aldrig mer kommer se hon levandes igen, ledsen för att jag alrdig gick in på sjukhuset medans hon levde. Efter cirka en vecka kom hennes pappa. Han hade med sig något.
- Jenny ville att du skulle få denna ifall hon... hans röst tystande.
Jag nickade och tog emot saken. När han hade gått låste jag in mig på mitt rum. Jag la mig på sängen, det var ett brev. Jag öppnade långsammt.
Jag märkte inte att jag grät förren jag hade läst klart hela brevet, mina kinder var helt blöta men det sket jag i. Hon hade också gillat mig och jag hade ignorerat henne.
Om man hade kunnat spola tillbaka tiden till den dagen jag kysste henne skulle jag göra det utan tvekan, men gud vill visst att detta skulle hända även om det gör ont.
Jag bestämmde mig för att göra som hon sa, jag skulle leva för henne. Hon var tråts allt bara 17, hon hade ju inte ens börjat leva!
Var gång jag sjöng 'Pray' eller hörde den tänkte jag på henne. Var gång jag såg never say never tänkte jag på henne. Hon fanns i mina tankar hela tiden, kanske inte längst fram i huvudet men alltid där.
(2 år senare)
Idag vann jag 3 grammy priser, 1 för låten "I miss you" som jag skrev för ca 1 år sedan som en låt till Jenny när hon dog. 2dra till mitt nya album "Believe" 3dje till min nya film, en komedi. Mina fans var dom bästa man kan ha! Jag hade över 12 miljoner följare på twitter, 50.000 likes på facebook. Flera miljoner 'beliebers' och världens bästa crew. Men ändå fattades hon. Jag vet att jag inte kan ändra det men skulle göra allt för att ha henne på min sida just nu...

Aww! Hoppas ni gillade den andra överraskningen!
Kan alla kommentera och berätta vad ni tyckte?
Och om någon undrar ja jag skulle egentligen på träning idag men det blev inställd... Så passade på att skriva slutet, så änu en gång hoppas ni gillade den - den tog 7-8 timmar för mi att skria - och att ni komemnterar ;)
//linnea

Happy face!

Ska bara kolla igenom ALLT och skriva till lite i slutet sen är helt färdig. Därför har jag inte skrivit, för jag ville att den skulle bli klar. Den kommer nog på Torsdag (eller idag :o)för i morgon har jag träning. Men tänk posetivt om ni inte får dn idag har ni enormt mycket att läsa på torsdag! Snälla hål ut för min skull!

Tack för att ni fortfarande läser fast min usla uppdate!

Älskar er //linnea

uppdate; den kommer inte upp idag, slutet blev fail så måste skriva om det -.- men jag lovar att den kommer upp på torsdag! puss!

The prince of pop del 84

Jag tog av mig ögonbindeln, framför mig stod inte bara Emily, Laura och Kevin. Utan Miley Cyrus, Jasmine Villegas, Joe bors och en massa andra kändisar stod framför mig. Rösten som sa 'ta av den nu' var Rihanna.
Alla sa 'surpies' och dom kan vara säkra på att jag blev supprised!

Dom flesta kom fram och hälsade, jag fick även reda på att detta var Rihannas årliga fest, Laura och Emily hade bara lurat mig.
Allt var riktigt kul, musiken dunkade i högtalarna alla dansade, drak drinkar och hade kul. Jag hade också drukit några drinkar, det var ju fest, hallå?
Vid midnatt var jag full, och då menar jag att jag var yr. Jag satte mig på en av barstolarna. Alla satt eller dansade. Just nu spelades "That should be me" Justins låt, så det var tryckare på gång. Helt plötsligt satte sig en kille brevid mig, han var rätt snygg. Blont spretigt hår, gröna ögon. Jag ignorerade han och tog fram min mobil, jag hade fått sms från Justin
" Hoppas du har detbra på festen, bli inte allt för full nu ;) <3"
Jag pallade inte svara med log när jag såg vad det stod.
- Eyy, vill du ha en drink? frågade killen som hade satt sig brevid mig.
- Visst, inte för stark bara, svarade jag och la ner mobilen i väskan igen. 
Han nickade och beställde två drinkar, båda var rosa. 
- Tack!
- Gillar du låten? frågade han. Han såg mig nog digga låten.
- mm, svarade jag med ett leénde. Han behövde ju inte veta att Justin skrev låten till mig! 
- Vill du dansa? frågade han när låten "Look out weekend" började spelas. 
- Erm.. Visst?
Han tog mig i handen och ledde mig till dansgolvet, sen började han dansa. Ungefär mitt i låten lutade han sig nära mig och kysste mig. Jag blev som förlamad. Dels av alla drinkar, och att jag var helt enkelt förvånad. Jag stretade itne emot - tvärt om jag kysste tillbaka - men det skulle jag ju inte ha gjort... När han slutade kyssa mig och drog sig tillbaka vände jag mig om och såg Ryan titta på mig med en arg blick, innan han vände sig om och sprang ut. Onej, vad har jag nu gjort?
Jag vände mig om igen så jag tittade på killen som hade kysst mig.
- Jag vet ju fan inte ens vad du heter?! Du kan ju inte bara kyss mig, nu har du ju förstår mitt liv! sen sprang jag. Jag vet inte var jag sprang, men fort gick det. Jag hörde någon bakom mig men fortsatte springa.
Jag satnnade vid en återvändsgränd, satte mig ner på market och grät. Fast jag var full - ja lite i alla fall - viste jag att detta inte ksulle sluta bra!

Drama på gång! ;)
Kommentera sötnosar så får ni mer i morn, nu ska jag ha freeeedagsmys på kompisarna !! (y)

Svar på kommentar;

Malin om ingen del idag:
men vaaaaaaaaah neeeeeeej :(
var det ingen novell ni ska fortsätta på eller vadå :S var det typ en del bara :s

05 Maj, 20:33

Det var en lååång del, nej jag kommer nt fortsätta på den det skulle liksom bara vara en del. Kommer göra fler sånna snart!
Och sen märker ni att uppdaten denna veckan inte har varit bra, det är bara för min jäkla skola. Kanske ska fixa en gästbloggare, isafall hade någon varit intersserad då elr? (inte säkert ska t'nka på detta)

//linnea

The prince of pop del 83

- Mycket bra låt! sa mamma och kramade mig.
- Tack!
- Duvet att jag är stolt över dig va? frågade hon.
- Ja det vet jag, sa jag och log.
Efter showen gick jag och Ryan till bussen för att chilla lite, bara prata som det var innan jag blev känd och allt.
- Hur går det men skolan då? frågade Ryan. Jag tittade på han med en chockad blick, Ryan pratar om skolan? Det passar inte ihop..
- Erm.. Jo det går väll bra? Själv då?
- Bra, jag har kommit in på college men vet inte om jag ska gå...
- Vad för college?
- Basket, svarade han stolt.
- Nice, men jag är fortfaranade bättre än dig! sa jag medans jag flinade mot han.
- Dröm vidare Biebs.
Vi 'bråkade' ett tag om vem som var bäst på basket, resultatet blev, kuddkrig och mycket skratt.

Ur Nellys perspektiv
Det var Fredag och vi hade tränat var dag denna veckan, om ca 2 veckor skulle vi redan börja spela in! Nervös... - Nelly ta på dig detta, Lauren pekade på en klänning som var blommig är riktigt fin!
- Varför?
- Bara gör det, sa Emily med ett leende på läpparna.
Jag gjorde som dom sa, jag tog även på mig ett halsband rätt långt med ett hjärta .
- Kom igen vad ska vi göra? sa jag säkert för 100 gången.
- Det får du se, svarade dom för 100 gångern också.
Jag suckade men gav upp, Emily hade på sig en enkel svart klänning, Lauren hade en blå klänning med silvrigt mönster, även Kevin var med, han hade svart jeans en vit t-shirt och en grå shorta över. Vi satt i en svar limusin påväg någonstans, jag var väldigt nyfiken på vart vi skulle åka.
Efter ca 1 timmes bilåkning stannade vi äntligen, jag skulle ta på mig en ögonbindel och allt. Jag fyller inte år jag ska inte gifta mig... tänkte jag.
- Ta av dig den nu, hörde jag en bekant röst säga.
Jag tog av mig ögonbindeln, framför mig stod inte bara Emily, Laura och Kevin. Utan Miley Cyrus, Jasmine Villegas, Joe bors och en massa andra kändisar stod framför mig. Rösten som sa 'ta av den nu' var Rihanna.
Alla sa 'surpies' och dom kan vara säkra på att jag blev supprised!

Fortsätter på den andra överraskningen idag!
och vi mötte Trelleborg igår, någon undrade det så! ;)
kommentera?
//linnea

UPPDATE; HIHI, jag skriver förfullt på överraskningen. Jag ljuger inte om jag säger att jag har skrivit på den totallt 5-6 timmar! Den kommer nog bli typ 4 a4 långt kanske, men den är inte klar än, skriver fortfarande mke, den kommer i alla fall om inte idag någon gång nästa vecka!

RSS 2.0