Q & A på frågestunden! :)

Q; Vilka kändisar gillar du??
A; Jag gillar Justin Bieber (såklart) One Direction, Rihanna, Katy Perry och Ulrik munter.

Q; Hur fick du idén till novellen? :)
A; Denna jag skriver nu (From poor to succesful) bara liksom tänkte jag innan jag gick och la mig hur jag ville att den skulle bli. Sen alla karaktärer (eller i alla fall huvudrollen och några tjejer som också är med där) hade jag ju en tävling om så där hade jag tagit lite ifrån också! :)

Q; Vad skulle du välja? Justins bästavän/flickvän.
A; Jag skulle nog välja bästavän, det varar längre, och så får jag inte lika mycket hat av hans fans :)

Q; Följer Justin dig på twitter?
A; Nej det gör han inte :(

Q; Du ser Justin gåendes med Selena på gatan, vad gör du?
A; Jag hade nog först blivigt helt förvånad, sen hade jag nog frågot om bild och sagt att jag stöttat deras förhållande!

Q; Skulle du tänka dig att bli en författare i framtiden?
A; JA, det skulle jag absolut kunna tänka mig bli, om folk bara gillar det jag skriver tycker jag det är riktigt kul! Men jag är bara 13 så jag kommer kanske ändra mig när jag bli äldre ;) 

Q; Top 5 av dina favorit låtar (det måste inte vara JB låtar)
A; Hm... 1. What makes you beautiful, One Direction 2. California King Bed, Rihanna 3. Last Friday Night , Katy Perry 4. Sticks and stones, Ulrik Munter. Jag tog inte med Bieber´s eftersom han hade förmodligen tagit alla fem platser! :)

Q; Hur länge har du varit ett fan av Justin Bieber?
A; Sedan April 2010

Q; Har du twitter?
A; Ja det har jag! :) 

Q; Vad tycker du om ''Jelena''?
A; Justin smile, I smile! Plus, jag har alltid gillar Selena genom disney så jag stör mig inte alls! :)

Q; Vilka novellbloggar följer du?
A; Jag följer: waytobieber.blogg.se kidraulhstorys.webblogg.se myjdbstory.blogg.se det är dom jag går in på VAR DAG. Sen finns det några jag går in på när jag har tråkigt som, biebsordie kidrauhlstorys.blogg.se (jag har inget emot dom två! JAg läste biebsordie innan men sen liksom glömde jag bort den och hittade den sedan igen då jag var lite bak i hela novellen. den andra hon som skriver hade inte världens bästa uppdate men nu börjar den bli bra ien så den kanske blir var dag novell för mig! Det är liskom det jag skrev --->) (jag vill inte läsa för många för att jag helt enkelt inte kommer ihåg vad alla handlar om i så fall xd, innan läste jag minst 20 stycken sammtidigt, men slutade för cirka ett halvår sedan med det.)

Q; Var får du dina idéer ifrån? :)
A; Jag kommer på det mesta själv, jag brukar oftast tänka hela dagarna på vad som ska hända i nästa kaptiel. Typ tänka mig olika dialoger i huvudet. Eller om någon kompis pratar om något kan jag ta det. Eller helt enkelt något som har hänt mig, eller jag har läst i någon bok eller på film. Men oftast att jag tänker hela dagarna! :)

Q; Kan vi göra ert länkbyte ? :)
A; Kan vi säkert, bara jag vet din blogg så! :)

Q; Har du kunskaper om designer ? :)
A; Well... kan KAN göra enkla designers. Men absolut inte så bra som jag har nu! :)

Q; Hur gammal är du och vart i Sverige bor du? :)
A; Jag är 13 år, född 12 Juni 1998. Jag bor i skåne, längst ner i vårt avlånga land. I en liten by där! :)

Q; Varför gillar du just Justin Bieber?
A; Oj! Den förklaraingen kommer bli låång!
Först började jag lyssna på We are the world, sen dess har jag varit som fast! När jag hörde 'Baby' replayde jag den om och om igen. Jag startade en blogg med min kompis (som nu inte finns längre) när jag hade bloggat där ett tag blev min bieber fever mer och mer. För Justin är inte som alla andra kändisar. Han bryr sig om hans fans, familj och vänner. Han vill absolut inte svika sina fans han gör allt för oss! Han är söt, helt underbart snäll. Jag älskar hans ögon! Hans sångröst är som typ - ja det går inte att beskriva! Jag är en belieber som verkligen kommer stötta Justin genom ALLT! Nu när han är med Selena stöttar jag det 100% sure jag är avis som fan! Men Justin smile i smile! ;)
Vill inte skriva för mycket, ni kanske blir uttråkade ;)

---

Alla frågor! Hoppas ni fick svar på dom!
PS, AAARGH! Skit sur på min dator! HAde skrivit en del, ALLT försvann! så måste skriva fooort nu! haha, när man ska skriva så många jag hinner på 40 minuter!
kisses

Postat av: Anonym

Vill du göra en design till min novell? ;) haha ! så gör vi ett länk byte! :) <3

2011-08-21 @ 20:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0