ღ My mysterious boy ❤ Part 30

Dagarna gick och jag mådde bara sämre och sämre för var dag som gick. Jag grät mig själv till sömn var natt. Pappa såg jag knappt, han var hela tiden med bitchen vilket inte gjorde saker bättre. Allt var så mycket bättre när mamma fortfarande levde. Pappa drog ur kontakten för lite mindre än 1 månad sedan. Visst, jag saknade min mamma. Men hon hade inte riktigt varit min mamma, hon hade ju varit på sjukhus en stor del av mitt liv.

*

Som om denna dagen inte hade kunnat bli sämre.
Love ignorerade mig totalt sedan alla bilder på mig och Justin läckt ut. Många -alla- pekar, skriker en massa som 'hora' och 'bitch' till mig i skolan. Men sedan finna där ju klart några som ger mig några få leenden ibland. Och vissa som bara total ignorerar mig.
Och nu, som pricken på i:et berättade pappa att bitchen skulle flytta in hos oss idag. När jag kom hem från skolan var hea hallen full av flyttkartonger. Först trodde jag att vi skulle flytta, det hade nästan varit bättre än att hon flyttar in här.



"Hope!
Jag saknar dig redan! Det har bara gått några dagar. Eller ja, snart lite mer än en vecka. Men det känns som om det var så mycket längre!
Jag kan inte riktigt le ordentligt utan dig här. Mamma har undrat varför jag har varit så.. ledsen. Så jag sa so det var och hon blev riktigt glad för min skull. Han lovade också att vi skulle till dig innan vi åkte till Canada som förra gången. Hur bra är inte det?
Ryan & Chaz hade det sjukt kul med dig. De vill gärna träffa dig igen så snart som möjligt. Hoppas att du också hade kul!
Hoppas att du har det bra!
Din Justin xx"

Jag log med hela ansiktet av Justins sms. Han visst verkligen hur man kunde göra mig på bättre humör.
"Vad fan flinar du åt?" Divan klev in i mitt rum.
"Inget du behöver bry dig om i alla fall!" svarade jag medans jag gav henne den blicken.
"Inte den attityden tack!" började hon innan hon satte sig brevid mig "du borde skärpa dig! Det är både läskigt och så generat att du bor med mig och din pappa." hon kollade på mig.
"Ja, men vet du vad då?" frågade jag henne och pekade på henne. Hon höjde på sina ögonbryn.
"Tro inet att du bara kan komma in här och förstöra det! Du är inte min mamma och kommer inte bli det så sluta hålla på med mig! Jag kommer inte bara stå här och ta till allt du säger. Om du tror det so ceep dreaming girl!" min röst höjdes för vart ord som jag sa.



kommentera för mer! <3

kissesღ

Postat av: Melina

Grymt :)

2011-10-30 @ 19:23:35
Postat av: Cherry

Asbra :D ♥♥♥

Längar sjukt mycket tills nästa chapter :D ♥

2011-10-30 @ 20:28:32
Postat av: Johanna

mer grymt D:

2011-10-30 @ 21:55:35
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jätte bra!! Meeeeeeeer ;D <3

2011-10-31 @ 08:36:56
URL: http://jadojoj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0