This is it - Chapter 3

Jag var vaken, klarvaken. Justins läppar som masserade mina, det kunde inte vara ett bättre sätt att vakna på. Jag slog upp mina ögon. Justin log mot mig. Hans hår stod åt alla håll och kanter.

- Godmorgon, sömntuta.

Han la sig ner i sängen igen, la sin arm runt min midja. Jag suckade glatt. Detta kommer jag aldrig tröttna på. Att få se Justin det första jag gjorde på mogronen. "Jag älskar dig", hörde jag Justin viska mot min kind. Ett leende spred sig på mina läppar. Jag kände Justins läppar mot min kind. Långsamt vände jag mig till det hållet som Justin la på. Försiktigt la jag min hand på hans kind, den var varm.

- Jag älskar dig, mer än vad du tror!

Ännu en gång kände jag Justins läppar mot mina. Bara den lilla veröring fick hela mig att rysa, hela mig att brinna. Hans hand på min andra hand. Han leckte med mina fingrar.

Alla minnena fick mig att sakna Justin mer än vad jag trodde var möjligt. Tanken av att Justin skulle vara hos mig snart, att han skulle hålla min hand, säga att han älskar mig. Att veta att det kommer hända snart var nervvräckande.
Med en liten suck kollade jag på min mobil. Som bakgrund fanns det en bild på mig och Justin när vi var i Venedig. Han hade tagit med mig dit en weekend för några månader sedan. Det hade varit så romantiskt. Jag kan knappt tro att någon så underbar kille fanns någonstans. Men nu när jag vet att Justin är den mest underbara pojkvännen i världen har jag inga misstankar på att det kan finnas fler i världen.

- Autumn! Det är någon här...

Pappas röst. Jag suckade, kollade bort från bilden på mig och Justin, suddade bort minnena så att jag inte bara skulle tänka på honom. Med snabba steg var jag nere för trappan. Jag svängde höger och möttes av fyra par ögon. Min pappas och... Afrodites.

- Afrodite? Vad gör du här? Och, hur visste du var jag bodde?

Osäkert kollade jag på henne. Hon hade tagit av sig den korta kjoeln som hon idag också hade haft. Hon rykte lite på axlarna.

- Jag bor också på denna kvarteret, jag såg dig imorse när du gick här ifrån.

Jag rynkade på ögonbrynen. Varför var Afrodite här? Sedan när var jag henne BFF? Jag kände knappt henne, och hon mig. Jag hade nu bott i Seattle i cirka fyra dagar.
Men sedan kom svaret; Justin.

Hon satt i min säng, kollade på mina bilder, log åt mina minnen från bilderna. Hon log för att min pojkvän var med på bilden.

- Okej, ut med det. Varför är du här? När du pratar med mig i skolan är det bara om Justin. Så alla andra hör, hm undrar varför? Men nu är det bara du och jag. Så ut med det.

Utmattat satte jag mig i fotöljen bredvid mig. Osäker på om Afrodite var här för att hon ville vara snäll, eller om hon ville döda mig, utplåna mig. Okej, lite överstyr där Autumn...

- Jag ville bara prata...

Började hon. Men jag kunde så på långa vägar att hon ljög. Jag gav ifrån mig ett "ha" och himlade med ögonen. Hon kollade på mig, men inte med den blicken hon gav mig i skolan. Utan med en årlig blick. Detndes som att hon ville säga något viktigt, men att hon kanske inte vågade, eller hon kanske inte ville?

- Jag måste gå... Hejdå förlåt för att jag störde dig.

Hon tog tag i sin väska och gick med snabba steg ur rummet. Jag hörde hur hennes klackar ekade i trppen på väg ner. Sedan hur dörren smälldes igen med en smäll.
"Okej, det var konstigt..." tänkte jag för mig själv.


Sorry för att ingen kom upp igår. Jag hade fullt upp. Men nu kom en i alla fall!
Jag vill också tacka för kommetnarerna, älskar er!!

Kramisar!

Postat av: Becka

Bra :)

2012-04-04 @ 18:33:33
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej,gör du länkbyten?

2012-04-04 @ 19:40:23
URL: http://mystoorie.blogg.se/
Postat av: rebecca

bra, men jag undrar vad hon egentligen ville, skum typ. Vill åt Justin skulle jag tro

2012-04-04 @ 20:26:58
URL: http://backtobieber.blogg.se/
Postat av: Miss Awesome

Bra :)

2012-04-04 @ 21:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0