Tjugosex - The Ellen Show

Dagen var slut och jag var nu ensam med Justin utanför hans rum. Han ställde sig med ryggen mot väggen och tog tag i mina axlar. Han släppte med ena handen och sa:
"Place lips here!" och pekade på hans läppar. Jag skrattade innan jag lutade mig fram, hans läpppar mötte mina och jag var i himmlen.



"Så, jag vill att..." Scooter kollade ner på en av de många papperna han hade i handen. "Autumn, Dolly och Kath ska följa med oss!" Scooter kollade upp från bladen med ett leende på läpparna. "Vad ska vi...?" frågade Kath. Scooter bara log och sa åt oss att möta Justin och han vid bilen om fem minuter.

"Var är vi?" frågade jag ännu en gång när vi kom fram till en enorm byggnad. Bilen stannade och Justin reste sig från limousinen för att resa sig upp. Med en suck följde vi andra efter. Hela bilresan hade vi alla tre tjatat på både Justin och Scooter var vi var på väg till. Men de hade bara suttit där och skrattat åt oss.
"Här ska vi in!" sa Scooter och öppnade en dörr med en stor trea på.

Efter att ha blivit sminkade och fått ett par andra kläder hade vi äntligen fått reda på vad vi gjorde här. Vi skulle vara med på ingen mindre än Ellen Degeneres show. Jag har alltid gillat hennes shower och var verkligen glad över att just jag hade fått denna chansen att få vara med i hennes program.

"När ska vi vara där?" frågade jag Scooter och kollade på Ellen och Justin som satt och pratatde just nu. Vi skulle snart ut, eller ja någon av oss skulle snart ut. Vi skulle alla gå ut en och en. Jag var faktiskt rätt nervös över det. Jag vet inte varför, jag kanske bara är mer spännd över det. Det är ju ändå rätt stort och det kommer visas för rätt många människor.



"Vi har visst några gäster du ville presentera för oss!" hörde jag Ellen säga. Och Justin som svarade. "Ja, Autumn kom hit!" jag kollade nervöst på Scooter som nickade mot mig. Jag tog ett djupt andetag och gick ner för trapporna. Jag kollade ut på publiken och log mot jublet jag fick.
Både Justin och Ellen hade rest sig upp. Först kramade Justin mig sedan Ellen. Jag fick sedan sitta på en stol bredvid Justin.
"Hej Autumn!" sa Ellen glatt. Jag log mot henne. "Hej!" sa jag glatt. Jag såg hur Justin kollade på mig men försökte att inte kollade för mycket på honom. Det skulle sett roligt ut om jag bara satt coh stirrade på han hela tiden.
"Så, Justin! Vad fick dig att välja Autumn till din huvudperson i filmen?" frågade Ellen och höjde snabbt upp och ner på ögonbrynen så alla i publiken skrattade, inklusive jag och Justin.
"När det var audittion så fanns där en massa tjejer som alla var bra på basket, och såg hel okej ut!" började Justin och log lite för sig själv. "Men Autumn var lugnt bäst! Det plågar mig att säga det, men hon kan nog vara bättre än mig! Och alla i mitt crew, inklusive mig tyckte att Autumn var en duktig skådespelare också. Och att hon var riktigt vacker såklart!" Justin mötte min blick och log mot mig. Jag kände fjärilarna i magen och kände hur jag blev lite generad.
"Ooh, någon som blir lite röd nu va?" retades Ellen, alla skrattade ännu en gång av Ellens retandes. Jag skrattade lite.
"Jag måste fråga, Justin du vet att jag älskar dig och vill att du ska må bra och ha det bra i ditt liv! Så, vad är det med dig och Autumn? Vi har sett många bilder på er två tillsammans!" Ellen vände på huvudet och kollade på den stora skärmen bakom henne där en bild på oss två när vi var på väg till inspelningen, den dagen vi träffade Erica och Tina. Sedan visades en bild när Justin hade pussat mig på kinden, en när vi stod och kysstes.
"Så, har du något du vill dela med dig till mig?" frågade Ellen och bilderna försvann och den vanliga bilden kom fram igen. Justin kollae först på mig med en frågande blick. Jag nickade mot honom och han kollade sedan på Ellen igen. Jag kände hur jag blev lite nervösare för var sekund som gick. Skulle Justin säga att vi var tillsammans? Eller?
"Autumn är en väldigt speciell person för mig, och jag är riktigt glad att jag har henne vid min sida! Jag har fått många bra saker i mitt liv. Och det känns som att hon är en av de bästa sakerna som har hänt mig." Justin kollade först ner på sina händer innan han mötte min blick. Publiken, och Ellen, gjorde "aww" ljud.


Hope you liked it! :)
Och, jag vill bara ge er ett förslag på en helt ny Justin novell, okbieber.blogg.se , en av mina bästa kompisar började på den igår och jag tycker att ni alla ska läsa den! :)
Klarar ni 10 kommentarer?

Postat av: jOHANNA

Aww ;) <3

DU.ÄR.EN.AMAZING.FÖRFATTARE!!

2012-01-05 @ 21:22:13
URL: http://jadojoj.blogg.se/
Postat av: J

Sjukt bra skrivet & tack för att du nämnde min blogg!

<3

2012-01-05 @ 21:25:46
URL: http://okbieber.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mer :D

2012-01-05 @ 21:37:24
Postat av: Thi

Bra du är!



:D

2012-01-05 @ 22:16:13
Postat av: M

Skit bra!

2012-01-05 @ 22:46:54
Postat av: Felizia

Aww! :D Sjukt bra ;D

2012-01-05 @ 22:59:54
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: ZiD & ToddY

skulle vara kul om du checkade in vår nya bieber blogg kram / ZiD & ToddY

2012-01-06 @ 05:05:49
URL: http://storyaboutdrew.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vinnarna från min blogawards är nu uppe! :D <3 kolla in hit om det var du som vann: http://taylorfever.nu/2012/january/vinnarna-av-taylor-fevers-blog-awards-2011.html#comment



Hare toppen kram! :D <3

2012-01-06 @ 12:14:24
Postat av: ellen

det var ok,neeej ba skoja! JÄTTE BRA!

2012-01-06 @ 15:48:51
URL: http://justinbieberstoorys.blogg.se/
Postat av: Josefin

Åh såå gulligt! Du är riktigt duktig! :D

2012-01-07 @ 21:35:21
URL: http://goshitless.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0