My one love my one heart del 22

Han tog upp en filt från korgen och la ut den på sanden, Sedan sa han, Varsågod och sitt min kära. Jag satte mig ner och han satte sig tätt in till mig. Jag pussade han på munnen. Jag la mig ner på rygg och kollade upp på den klar blåa himlen. Plötsligt ser jag ett ansikte precis framför mig, De var Justin sa la sig över mig. Ska vi bada fråga han?
-Nej jag har inga badkläder
-Okej da han började pussa mig på halsen och sedan närmade han sig mina läppar.
-Lyssna sa jag!
-Vadå??
-De praslade i buskarna
Justin ställde sig upp och såg en man med en kamera. Fan!
-Vadå??



-Nej asso de är inget. Eller jo de är en paparazzi där! Men de gör ju inget för alla vet ju att de är du och jag :)
-Aaw va söt du är Justin!
-Hehe tack
Jag och Erika satt och pratade om lite allt möjligt, Plötsligt ringde min mobil, jag tog upp den ur min ficka och såg att de var Usher. Ledsen Erika men jag måste svara! Haha gör de du sa hon bara och log!

Ur Erika's perspektiv

Åhh vilken mysig förmiddag vi har haft tillsammans! sa jag för mig själv och log. Jag försökete höra vad justin sa men de ända jag hörde va.
-Idag? måste jag? MEEN!
Jag undrade vad de var för någontin! Jag hörde han säge hej då lite surt. Jag kollade på honom och frågade vad som stog på. Han satte sig ner bredvid mig och sa
-Somsagt ringde ju Usher nu. Och jag måste avbryta våran stund tillsammans :(
-Jasså varför de da?
-För jag ska sjunga i centrum så jag måste hem och byta om och de sen kommer Kenny  och hämta mig.
-Bara dig?
-Ja eller så klar om du vill följa med så hämtar han ju oss
-Haha okej jag tror faktiskt att jag vill följa me idag
-Va vill du :O
-Ja hahaha
-Okej men va bra. vi går hem och byter om da så åker vi sen :)
Vi la ifilten och glasen och lite annat i korgen och började sedan gå hem till Justin.

Ur Justin's perspektiv

När Erika sa att hon vill följa med när jag skulle sjunga vart jag jätte glad. För förut när jag har sagt att jag ska sjunga eller något så har mest typ suckat lite eller något liknade.
När vi kom em byte jah om till en skjorta och vita jeans. Erika satte på sig svarta jeans och ett vitt linne men en turkos kofta över. Jag hörde en bil komma utanför. Så jag kollade ut genom fönstret och såg att de var kenny, Jag ropade på Erika och sa att han var här så vi behövde åka! Jag kommer hörde jag erika ropa och sedan såg jag henne komma springandes ner för trappen. Vi gick ut och satte oss i bilen. När vi kom fram var de skrikande fans överallt. Jag gav erika ett par öronproppar.
-Tack! De kan behövas!
Haha ja! Jag pussade henne på kinden och sedan gick vi in. Där stog mamma scooter och usher och väntade på oss. Hej sa alla glatt samtidigt! Jag och Erika kollade på varanda och sa hej tillbaka. Justin 5 min hörde jag någon säga. Jag gjorde mig klar för att gå in på scenen!..





Ledsen för en sån kort men hinner inte mer nu!! Får se om jag hinner med mer ikväll annar kanske de kommer i morgon! Kommentera!!!!<33


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0