Gott nytt år!

Gott nytt år alla mina älskade läsare!
Hoppas att 2012 kommer bli minst lika bra som 2011 var! (Inte för att jag tror det kommer klå 2011 enligt mig..)
Jag tycker att vi ska fira det nya året med en tävling, not so bad huh? ;)

Jag kommer lotta ut ett luktprov - kan man kalla det så?! - av min Someday! Jag vet att några här (som jag känner, höhö) ville ha en tävling om detta. So why not?!


(dålig kvalité! tog den precis med datorkameran, ttly sucks!)

Så om du vill vara med och få ett luktprov av min someday gör detta:

1. Kommentera att du är med!
2. Om du har blogg lägg upp bilden på min someday ~ om du inte har en blogg, lägg upp den på facebook eller twitter ~ det är ett stort pluspoäng!
3. Klart.. haha! Det var väl inte så svårt?! Glöm bara inte att ha med länken till bilden i kommentaren! Och lämna email! Jag kommer alltså behöva den till vinnaren! :D

tävlingen avslutas den 4 januari!
HA NU EN FORTSATT BRA KVÄLL/NATT !
xoxo ♥
ps. vill ni ha en överraskning nu eller imorgon ds.

Tjugotre - Aka hottie

"Autumn här!" jag kollade mot alla kameror jag bara kunde. Det var faktiskt rätt kul att stå här och göra olika poser på röda mattan. "Justin, Justin!" när alla männen började ropa efter Justin kollade jag åt sidan för att se honom komma på väg hit. Han tog handen runt min midja och viskade i mitt öra;
"Vill du stå här hela natten eller se på filmen?" jag skrattade till. "Se filmen!" sa jag sedan. Vi gick vidare på röda mattan innan vi kom till en port. Justin öppnade porten. Jag drog efter andan när det första jag såg var Taylor Aka Hottie. Justin skrattade lite innan han ropade på snyggingen. Han kolladde på oss och log. "Hey Bieber och...?" han kollade på mig. Jag svalde innan jag sa; "Autumn!" han nickade och skakade min och Justins hand.
"Oh my gozh! Det var så coolt!" sa jag och hoppade lite. Justin skrattade ännnu en gång. Han hade skrattat ända sedan vi träffade Hottien. Ja, jag fan-girlade lite, men bara lite.
"Här är platserna!" sa Justin och pekade på två platser längst bak. Alltså, riktigt bra platser! Skärmen var riktigt stor! Typ en hundra tum kanske? Haha. Vi satte oss ner och nästa direkt därefter började filmen.
Efter filmen, i limousinen.
"Jag älskar scenen då Edward och Bella kommer till den ön!" sa Dolly och kollade på oss. Vi nickade. Justin tog tag i min hand, jag kände en stöt i magen och log mot honom medan mina kinder blev lite röda. Jag hatar att rodna! Kan jag inte få vara som vampyrerna i Twilight?! De rodnar aldrig!
"Ooh, varför så gulliga?!" frågade Jasmine och puttade Dolly lite i sidan så hon skulle kolla på oss istället för att sitta och babbla om filmen.
"Kan ni säga vad det där är om?" frågade Dolly efter hon hade stirrat på oss ett tag. Justin skrattade lite och kollade på mig. Jag kollade på honom. Hans ögon glittrade medans han lutade sig fram mot mig. Mitt hjärta började banka fortare, jag stängde ögonen och kände hans läppar mot mina. Efter några sekunder lutade sig han ifrån och log mot mig. Jag log lite smått tillbaka innan jag kollade på Dolly och Jasmine som satt med stora leende på läpparna.
"Jag visste det!" saq Dolly sedan. Jag kollade frågande på henne. "Man har sett på er hela tiden att ni har gillat varandra! Alla har sett det! Alla utom ni!" hon skrattade lite och Jasmine höll med. "Precis alla har sett det, till och med Scooter har sett det!" sa Jasmine och blinkade mot oss.

Hope you liked!
10 kommentarer? Snälla? Behöver uppmuntran.. känner inte att jag kan skriva bra längre..

Frååga;

Jag är inte på humör att skriva en lång del idag (buhu.) men vill ni ha en kort del just nu eller en lite längre del fast den kommer senare idag? ♥

Tjugotvå - Red Carpet

"Jag kan inte fatta att du är tillsammans med honom!" Jasmine pekade på mig och Justin. "Det skulle ju vara jag!" sa hon sedan och pekade på sig själv. Jag såg hur Justin himlade med ögonen och tog tag i min hand. "Lägg av, vi är tillsammans nu, get over it! Bara för att du tror att du är störst bäst och vackrast kan du inte få allt du vill ha, som vissa andra tror." Justin kollade med avsmak på alla tjejer och killar som stod omkring oss och lyssnade. Killarna från basketlaget "ooh":ade åt Justin's kommentar och blnikade mot mig. Ända sedan den dära första matchen jag hade spelat hade alla varit sjukt snälla mot mig. Vi hade totalt krossat dem! "Säg. Aldrig. Så. Mot. Mig. Igen!" sa Jasmine och pekade på Justin. Hon såg helt ursinnig ut när hon vände på klacken och sprang här i från. Justin och jag började skratta och alla andra instämmde.
"BRYT!" Peter gjorde sina vanliga fraser efter varge tagning vi hade gjort. Jasmine kom tillbaka med ett leende på läpparna. alla runt omkring oss gick åt andra håll.
"Jag älskar att spela in!" sa Jasmine glatt och hoppade på mig. Jag skrattade. "Då är vi två tjejen! Du gillar väl att vara så... Hur ska man säga det? Kaxig i filmen?" frågade jag med ett höjt ögonbryn. Jasmine nickade.

På kvällen, i Dollys och Autumns hotelrum!
"Detta kommer bli awesome!" sa Dolly och kollade på oss. Om en halvtimme skulle vi alla gå på röda mattan. Helt sjukt! Vi skulle på den första visningen i hela världen av "Breaking Dawn". Jag och Jasmine var extra taggade över att få gå dit, eftersom snyggingen Taylor aka Jacob skulle vara där. Vi var nog alla chokade när vi fick reda på det för några timmar sedan. Men alla ville såklart gå!
"Vi måste ta bild! Kan du inte smsa Justin och säga att han ska ta en?!" frågade Dolly desperat. Jag nickade och tog min mobil.
"Kan du komma nu?! VI HAR EN VIKTIG SAK ATT GÖRA!!!! ;)" skrev jag och skickade den. Bara några få minuter senare knackade det på dörren.
"Wow, han lyder dig!" sa Dolly och blinkade mot mig. Jag skrattade och skakade på huvudet. Nej, jag hade inte sagt att vi var tillsammans, än.
Jag öppnade. "Jag kom såfort jag kunde!" sa Justin anfått. Jag släppte in honom och gick till de andra tjejerna. "Vad var det som var så viktigt shawty?" frågade Justin ifrån hallen. Dolly kollade frågande på mig. Detsamma med Jasmine. Han kom in och såg oss stå här. Dolly räckte fram sin vita iPhone och Justin kollade på den. "Vad ska jag...?" frågade han och tog den. "Ta bild på oss!" sa Jasmine och skrattade. Vi ställde oss bredivd varandra och Justin suckade. "Så jag sprang hit i onödan?!" muttrade han. Jasmine ställde sig bredvid mig och Dolly brediv Taylor. "säg bieber!" sa Justin innan han tog kortet. Dolly sprang fram och kollade. "Perfekt!" sa hon sedan och log. "Facebook next!" sa hon sedan och klickade lite. Vi skrattade och ställde oss bredivd hennes så vi också kunde se bilden. Det blev riktigt bra!
Dolly, Jasmine & Autumn.
"Ska vi dra eller? Jag tror limousinerna är här nu!" sa Justin och började dra på sina skor. Vi nickade och tog det sista innan jag tog på mig mina silvriga högklackade. Jag är inget fan av klackar, jag tycker om min längd. Men om man ska på röda mattan så ska man.

Jag vet att Breaking Dawn släpptes för ett tag sedan, men det var den ända filmen jag kom på just nu! Hahah!
Glöm inte att rösta på migggg: http://taylorfever.nu/2011/december/taylor-fevers-blog-awards.html#comment
bara kommentera mybieberstory eller något! :D Tack om ni gör det! <3 ¨
Sedan vill jag tipsa om en blogg; http://myloveforonedirection.blogg.se/ en one direction novell som precis har startat, me like! ;)
snälla söta rara kommentera!

Rösta på Mybieberstory!

Jag har blivit nominderad till ett award på en blogg, riktigt kul!
Om ni röstar på mig så blir jag mer än glad!!
http://taylorfever.nu/2011/december/taylor-fevers-blog-awards.html#comment
Bara skriv en kommentar där det står mybieberstory !
Jag tävlar mot perfectbieber & bieberword , jag läser inte deras noveller så jag vet inte hur dem är. Men låt bästa man (eller kvinna, haha) vinna! :D
Tack i förhand om ni röstar på min blog!

Tjugoett - Erica & Tina

var på tivolit och... och..." jag avbröt mig själv. Jag skulle aldrig ta upp det, det är bara barnsligt! Tänkte jag för mig själv. "Vad?" frågade han och låt lite orolig. "Jag drömde att du frågade mig och jag vill bli din flickvän." sa jag tyst och kollade ner på marken. Förvånandsvärt nog började Justin gapskratta. Jag kollade upp på honom. "Vad?" frågade jag med rynkade ögonbryn. "Det var ingen dröm! Jag frågade dig, och du svarade ja!" hela han bara lyste av glädje. jag kände hur mina kinder hettade till.

Hand i hand gick jag och Justin till inspelningsplatsen dagen efter alla mina pinsamheter. Justin hade inte slutat påminna mig och att jag trodde allt var en dröm. Jag hatade mig själv smått över att jag hade tagit upp det, men Justin fick sig ett glatt skratt i alla fall.
Eftersom det var en varm dag så hade jag och Justin besämmt oss att gå till inspelningen som nu börjar igen. Så, nu var vi här på gatorna i L.A. Justin hade sagt till mig att om vi går hand i hand - som vi fortfarande gör - kommer det komma ut bilder på oss såhär. Jag hade sagt att han fick bestämma om han ville att bliderna kommer ut eller inte. för min del kvittar det, bara jag och Justin vet sanningen och att jag inte bryr mig om vad alla andra tycker så är det lugnt.
Helt plöstligt hörde jag ett litet skriv längre fram. Jag kollade lite nogrannare och såg två tjejer stå och hålla sig för munnen och peka på oss. Jag kollade lite på Justin som log stort mot dem. Vi gick fram till dem, de skrattade åt varandra och tårkade bort några tårar som visst hade fallit ner för deras kinder.
"Hej tjejer!" sa Justin glatt. "Hej Justin!" svarade de i kör och log som galningar. "Vad heter ni?" frågade Justin dem. Ena tjejen kollade på den andra, hon log och svarade. "jag heter Erica, och det är Tina!" Justin nickade. Innan Justin hann säga något sa tjejen som hette Tina; "Kolla!" och vände sig om. Hennes och ericas tröjor var vita dör framme och där bak stod det "Bieber fever" och en bild på Justin när han räckte tungan och såg allmänt knäpp ut. Justin skrattade. "Hur får de alla bilder på mig?!" frågade han och log.
"Vi måste dra, hoppas jag träffar er igen tjejer!" sa Justin efter att tag. Han kramade om dem innan han tog min hand igen och vi började gå. Jag hörde hur de skrek ännu en gång där bakom oss.
"Du gillar verkligen dina fans va?" frågade jag och kollade på Justin com nickade. "De betyder mycket för mig. Utan dem skulle jag inte vara här som jag är idag. Mina små beliebers!" han skrattade och log mot mig.
Efter kanske en kvart var vi framme vid skolan. "Vi ses snart i guess!" sa Justin när vi kom innanför dörrarna och stylister och andra folk kom strömmandes emot oss. Jag nickade och Justin pussade mig på kinden innan vi gick åt vars ett håll.
Idag skulle vi spela in en massa scener fick jag reda på, hela fyra stycken. Det kanske inte låter mycket, men det är det. Men får oftast göra om vissa saker också vilket gör att tiden går långsammare, och att det tar längre tid till nästa scen kommer. Men den första scenen vi skulle spela in var en basketmatch. Den första som jag skulle spela här i filmen, vi hade fått möte ett annat skollag. Det var faktiskt rätt coolt att stå här med andras basketkläder - de var ju tvättade så varför inte?! - och känna hur alla vibrerade av adrenalin.
"Ska vi möta en TJEJ?" sa lagkaptenen i de andra laget. Jag flinade mot honom och blinkade. "Detta kommer bli enkelt!" sa han och de gjorde själv uppkastet. Jag fick bollen nästa direkt och dribblade förbi alla. Jag snurrade ett varv i luften innan jag nådde korgen och pressade ner bollen i nätet. Publiken jublade och dommaren blåste. Han som sa att det skulle bli enkelt glodde surt på mig och muttrade något. Spelet fortsatte.
"Bra spelat killar! Bryt! Vi tar en paus!" sa Peter och klappade med händerna. Jag log anfått mot Justin som kom emot mig. "Du är grym på basket, visste du det?" frågade han mig. Jag flinade. "Kanske.." sa jag och skrattade.

Haha, ja Erica och Tina ni fick visst vara med i denna delen! ;)
KOMMENTERA MYCKET NU! JAG VILL SE HUR MÅNGA KOMMENTARER NI KLARAR AV ATT GÖRA!

Tack & skriver på nästa del!

Tack tjejer! :')
Bara för er kommer nästa del bli längre, och tildelad er! Jag ska försöka att få in en liten överraskning till båda två! :D
Sedan vill jag bara skriva att hoppas alla ni ber till Justin's mormor & morfar! De har varit med om en bilolycka och Bruce har brutit fyra revben! Hoppas allt blir bra snart ! ♥
~ just cause im the best i have a room full of biebaah stuff, like my walls full of posters, my little bieber corner with he's someday & 3 books, and now i can tell all of my friends that im gonna slepp with Justin Bieber tonight, cause you know what? i just got my bieber sheet! PROUD BELIEBER RIGHT HERE! ~

Tjugo - Stop talk that fast!

Dagen därpå kom fortare än vad man kunde tro. Jag låg helt förvirrad i min säng och tänkte på gårdagen. Hade allt verkligen hänt? Var Justin min pojkvän? Eller hade jag bara drömt det? Förvirrat steg jag upp från sängen och tog på mig ett par svarta jeans och en vit magtröja med någon text på franska.
Jag suckade medans jag kammade igenom mitt hår, efter några drag slutade jag och drog på mina svarta converse.
"Autumn!" Dolly sprang fram till mig och kramade om mig. "Dolly!" sa jag glatt och kramade om henne. "Hur var det här? Var det tråkigt? För det var väl typ bara du här?" fråga efter fråga. Jag sa åt henne att vara tyst så jag kunde prata. Hon skrattade åt mitt svar och nickade. "Vänta, är du hungrig? Du får i alla fall prata på medans jag äter frukost! Jag är utsvulten! Jag hatar flygplansmat!" sa hon i ett sträck. Jag kollade förvånat på henne. "Tjejen, ta det lugnt! Vi kommer ha några månader på oss att prata. Du behöver inte babbla så fort!" sa jag och drog med henne till frukosten.
"Så du och justin var här, helt själva?" frågade Doltl förvånat och tog ännu en bit av hennes macka. Jag nickade. "Han var här med mig ja. Det var ehlt otroligt!" sa jag och tänkte drömade på allt vi hade hunnit göra. När jag klådde honom på bakset, det var nog det roligste vi gjorde. Det var en lik match, men jag hade vunnit. Sedan på när vi hade varit upp på taket, då han hade sjungit för mig. Men det som hände igår är jag fortfarande osäker på. Var det en drom eller verklighet? Jag slog undan tanken, Justin hade jag inte sett så jag hade inte kunnat fråga. Men jag tror starkt på att det bara var en dröm. Det är för bra för att vara sant!
"Jag ska bara fixa med en sak, du kan ju göra något annat så länge?" Dolly kollade frågandes på mig. Jag nickade och reste mig upp från min säng. "Jag är hos Justin, tror jag, kom dit när du är klar!" sa jag och stampade ut. Jag hade itne berättat för Dolly, om något egentligen. Jag visste ju fortfarnade inte om något av det so jag tror har hänt, eller jag tror jag har drömt är sant. Oh god, detta är kompliserat!
Jag knackade föriktigt på hos Justin. Han öppnade och hans ansikte sprack upp i ett leende när han såg mig.
"Babe!" sa han glatt och lät mig komma in. Jag log åt honom innan jag drog av mina skor och följde efter honom. "justin, jag har en fråga..." började jag och satte mig ner i soffan med benen i kors. Justin satte sig på bordet framför mig. "Vad?" frågade han och tog tag i mina händer. "Jo, jag hade en konstig dröm inatt! Att vi fortfarnade var på tivolit och... och..." jag avbröt mig själv. Jag skulle aldrig ta upp det, det är bara barnsligt! Tänkte jag för mig själv. "Vad?" frågade han och låt lite orolig. "Jag drömde att du frågade mig och jag vill bli din flickvän." sa jag tyst och kollade ner på marken. Förvånandsvärt nog började Justin gapskratta. Jag kollade upp på honom. "Vad?" frågade jag med rynkade ögonbryn. "Det var ingen dröm! Jag frågade dig, och du svarade ja!" hela han bara lyste av glädje. jag kände hur mina kinder hettade till.

hinner inte skriva mer, skrev det snabbt nu. Ska iväg ...
Snälla kommentera? 10 för mer.
Och nej, jag kommer inte sluta skriva på ett långt tag! Jag älskar det för mycket! men blir deppig ibland.. aja..
ps, förlåt om det finns överdrivet mycket stavfel eller saker, jag hinner inte kolla igenom eller sånt. ds.

omg..

jag förkännnnar inte er! jag är världens sämsta bloggare! thats it. jag borde inte blogga mer. omg..
jag älskar er och tack för att ni går in här fast jag inte uppdaterar! jag är sjukt ledsen för det, jag försöker skriva men det känns som om jag inte kommer någonstanns, är nog bara för att klockan är så mycket och att jag är sjukt trött. kan knappt hålla ögonen öppna. ♥

Nitton del 2 - Tivoli

Karusell efter karusell. Puss efter puss. Jag kunde inte sluta le. Justin gjorde mig så sjuk glad. "Kan vi inte åka den?" frågade Justin och pekade på en slags släng gunga. Jag nickade. Justin tog min hand och halvsprang dit. Vi hoppade på en två sitsig stol, eller vad man kallar det och karusellen började. Justin höll fortfarande mig hand. Han kollade på mig, jag log och kollade på honom med. Hjärtat bultade hårdare och lycka spred sig inut i mig. Allt kändes så rätt med Justin. Precis allt!
Vi gick av gungorna. "Följ med mig!" sa Justin. Inte för att jag kunde göra något annat, han höll min hand liksom kramade om den. Hans hand passade min perfekt.
Jag skrattade åt mig själv. Jag har blivit så patetisk! Bara för jag är sjukt förälskad i ingen annan än Justin Drew Bieber. Visst är det läskigt att jag kan hans mellan namn?
Justin hade stannat, han kollade upp. Jag följde hans blick och drog efter andan. Vi stod under ett träd. I trädet fanns det fullt av stora röda hjärtan. Det var riktigt fint!
"Wow!" sa jag och kollade på Justin igen. Han nickade och tog sina händer runt mig medans han kollade in i mina ögon. "Det är fint, men inget som kan mäta sig med dig!" sa han och pussade mig snabbt på kinden. Pirret i magen blev ännu större än vad det ens var möjligt.
"Autumn, det är något som jag vill fråga dig!" började Justin och kollade generat ner på sina fötter. Jag släppte ena handen som jag hade runt hans axlar och tog med ett finger under hans haka. "Vad?" frågade jag skakigt. Om det är det jag tror det är så drömmer jag!
Jag kände hur nervös jag var. Men jag visste inte riktigt varför jag var nervös. Jag är kär i Autumn. Det går inte att förneka, så varför är det då så svårt att säga de fem orden? Varför?
Autumn kollade in i mina ögon, hon såg frågandes ut samtidigt som hon såg lycklig och drömande ut.
"Bara gör det Justin!" viskade jag för mig själv innan jag tog ett andetdag och sa: "Autumn, jag är kär i dig. Riktigt kär, så jag undrar vill du bli min flickvän?" Jag höll andan och kollade efter hennes reaktion. Först stenlade hon till, men sedan log hon med hela ansiktet och pressade sina läppar mot mina.
Tankarna for omkring, jag kunde inte tro att Justin var min! Min och ingen annans. Det kändes helt overkligt! När hans läppar formades efter mina kunde jag tro på det ltie mer. Men ändå var jag inte helt säker på att jag inte sov, eller så är jagkanske medvetslös i något sjukhus? Jag kanske är sövd just nu. Och allt detta bara är en dröm?

förlåt för en dålig och kort del. Jag har ingen fantasi idag, är bara sjukt trött typ!
vad fick ni i julklapp? något med Justin kanske? Själv fick jag bara någon s´tidning med han i, annars fick jag 1d saker.. höhöh.. jag känner att jag har rätt mycket Bieber saker, inte för att jag klagar i love my room!

Nitton del 1 - Tivoli

"Jag har en överraskning till dig när vi kommer till hotellet!" sa Justin och log mot mig. "Vad?!" frågade jag glatt. Han skakade på huvuvdet och sa att jag inte fick veta det förren när vi var där. För då var det ju ingen överraskning längre. Jag suckade men log ändå. "Du älskar att göra överraskningar eller vad?" frågade jag honom. Han skakade på huvuvdet med ett flin på läpparna.

"Jag ska bara byta om! Om du vill göra det så kan du också gör det nu?" Justin kollade frågande på mig. "Jag byter också om!" sa jag. Justin pussade mig snabbt på munnen innan han lät mig gå ur hissen till mitt rum. Medans jag funderade på vad Justin hade planert tog jag på mig ett par bekväma ljusa jeans och ett av mina fynd på Forever 21, en slags magtröja med långa armar och med tryck. Trycket var en stor text där det stod "Smile" och en gubbe under som log stort och räckte tungan. Med ett skratt tog jag på mig den och släppte ut mitt hår. Jag orkade inte göra något mer så det var så jag fick se ut just nu.
Någon - förmodligen Justin - knackade på min dörr inte långt därefter. Jag skuttade dit och öppnade glatt dörren. Justins ansikte var det första jag såg. Han log mot mig."Kan du berätta var vi ska nu då?" frågade jag när vi satt i limousinen på väg till stället, saken eller vad det nu var. "Nej, vi är framme om tja tio minuter eller något sådant!" sa han glatt.Det var lika kul att inte berätta vart vi skulle till Autumn för man såg riktigt hur mycket hon ville veta. Men sa inget för att inte vara.. Ja inte vara för på.
"Nu är vi framme!" sa jag och tog tag i Autumns hand. Jag kände pirret i magen och log för mig själv. Jag gillar verkligen denna tjejen. Hoppas hon gillar mig lika mycket.

"Tivoli? Hur visste du att jag älskar det?!" frågade hon mig förvånat. Jag rykte på axlarna. "Jag chansade! Och jag vill at den sista dagen själv med dig skulle vara speciell! Imorgon kommer ju alla igen!" Hon nickade. Vi gick till mannen som jag hade pratat med tidigare idag när jag frågade om vi kunde ha hela tivolit för oss själva för att inte ha en massa fans omkring oss och en massa köer. "Hej, jag är Tom ägare av denna parken! Vi vill bara tacka dig för att du ville komma hit!" sa Tom och sträckte fram sin hand. Jag skakade den. "Det är kul att vi fick komma!" svarade jag honom och log.


Hinner inte skriva mer nu, del två kommer antingen senare idag(tror inte med men man kan ju inte mer än se?) eller så kommer den imorgon!
God jul ännu en gång!


GOD JUL BELIEBERS! ♥

Hoppas alla kommer få en underbar julafton! Själv kommer jag nog få det! :)
Jag vill passa på att säga förlåt för att en del inte kom igår! Men nu ska jag skriva en så lång som jag hinner till er som julklapp! Sedan kanske en överraskning kommer senare! (a)
Sen vill jag också säga grattis till Louis Tomlinson som fyller 20 år idag! (En av killana från One Direction) Hoppas du får en bra jul osv! ♥

Ingen del idag!

Men ni får en lång i morgon bitti! ska till Köpenhamn för att gå på tivolit och strögen, men jag hinner nog skriva ett par rader till er! ♥
My baby ^^ ♥

Arton - Starbucks

Detta här hänt;
Justins läppar var bara några centimeter från mina nu. Jag kollade in i Justins ögon som kollade ner på mina läppar. Och då visste jag att han ville kyssa mig lika mycket som jag ville kyssa honom. Så jag stängde ögonen och la den handen som Justin inte höll i bakom hans nacke och lutade mig fram så hans läppar nuddade vid mina.
Det var som raketer inut i mig. Jag pressde mig närmare Justin som smekte min kind.

Med ett leende satte jag mig upp i sängen. Justin hade verkligen gjort gårdagen till en av de bästa i mitt liv!
"Har jag sagt hur jag älskar när dina ögon möter mina? Hur du får mig att känna så fort du är nära mig. Jag blir helt varm inombords! Inga ord kan förklara precis hur jag känner. Men jag ska visa för dig hur mycket jag gillar dig. Jag ska bara komma på det perfekta sättet för en perfekt dig."
Med de orden hade Justin lutat sig emot mig igen och kysst mig.  Jag hade känt mig helt yr, helt lycklig och helt fullbordad.
Jag drog en suck av lycka innan jag bokstavligt talat hoppade ur sängen. Jag gjorde min vanliga morgonrutin som innebar dusch, klädsel och en liten sminkning. När jag var klar tog jag mobilen och nycklen till rummet innan jag gick ner för att gå till Starbucks. Justin hade smsat och frågat om vi kunde äta frukost där tillsammans igår. Såklart sa jag inte nej till det erbjudandet. Jag frågade en gammal dam om vägen innan jag började gå.
När jag väl kom fram gick jag snabbt in och kollade mig omkring för att få se Justin sitta här någonstanns.
Ah! Där bort vid fönstret satt Justin. Han hade nog inte sett att jag hade kommit för han kollade inte åt mitt håll när jag kom. Jag la mina händer framför Justins ögon - Justin satt med ryggen mot mig. "Autumn!" sa Justin med ett skratt. Jag släppte taget om hans ögon och satte mig framför honom. "Godmorgon sötnos!" sa Justin och blinkade mot mig. Jag log stort och sa godmorgon till honom med. Han sa inget men log bara stort mot mig.
"Så, vill du möte mig i basket senare idag?" frågade Justin på väg hem från Starbucks. Jag pillade på mitt lock från min latte. "Absolut! Jag kommer vinna!" sa jag självsäkert och flinade. Justin skrattade. "Du kan ju försöka babe!" han blinkade mot mig innan han kollade bakom sig. "Fuck!" mumlade han. Jag kollade bak med höjda ögonbryn. Där bak fanns ett par paparatsis. Jag log smått. "Ta det lugnt Justin! De sprider bara lögner och skit som alla andra ska tro på! Men så länge som vi vet vad som stämmer och inte stämmer så är det ju skit samma! Eller hur?" frågade jag honom och kollade på honom med en varm blick. Han kollade först förvånat på mig med sedan glatt. "Var har jag hittat dig Autumn?" frågade han och smekte mig fort över kinden.

Kommentera y'all! :D ♥

USA ♥

Eftersom många av er ville se vad jag köpte i AMERIKAT så har jag tagit två bilder på det viktigaste jag köpte, hihi. Den första är på mina gråa supras. De som sålde ville knappt sälja dem till mig för att de var killskor -.-'
Den andra bilden är på Someday, den luktar så jäkla gott!! Ska kanske ha en tävling om ett luktprov från den hm.. ;)
Sen köpte jag Under The Mistletoe, lite kläder och ett par sjukt snygga converse vinterskor! AWESOME! 
Ska börja skriva på nästa del nu! Det är ju förfan jullov!! ♥

Sjutton - You're wierd, but i like you!

Detta har hänt;
just på golvet för att Justin tog upp hela soffan. Suck. "Jag ska bara byta om!" sa jag och kollade ner på mina kläder. Jag hade ett par mysbyxor och en vit tajt t-shirt. "Varför?" frågade Justin mig med höjda ögonbryn. "Du är ju vacker precis som du är!" fortsatte han. Jag log generat mot honom, "tack!""Jag är proppmätt!" sa jag och tog mig själv för magen. Justni flinade mot mig och proppade i sig ännu ett revben. Han gillade nog verkligen dem. "Hur kan du vara så smal men ändå äta som en gris?!" frågade jag äcklat. Justin rykte på axlarna och torkade sig runt munnen. "Ska vi gå?" frågade han och reste sig upp. Jag nickade och ställde mig brevid Justin.
Vi tog hissen upp till min våning, "jag vill visa dig något! Kom till mitt rum om.." han kollade på sin mobil. "Två timmar?" jag nickade.
Hissdörren stängdes och jag såg inte Justin mer. Med ett stort leende på läpparna klampade jag in i rummet och stängde dörren med en smäll. Jag kollade också på klockan så att jag inte skulle komma försent till Justin. Klockan var sju, så klockan nio skulle jag vara där uppe. Undrar vad han vill? Spänningen kröp inom mig.
För att fördriva tiden lite hoppade jag in i duschen, etfer ca en halvtimme hoppade jag ut igen och klädde på mig. Ett par mörka jeans och en hoodie med texten "Hug me!" som jag hade fått av min mamma i julas.
"Vart ska vi Justin?" frågade jag när Justin drog upp mig för den trejde trappan. "Upp!" svarade han enkelt. Jag flinade och skakade på mitt huvud. Justin stannade och släppte taget om min högra hand. Jag kollade på hur han öppnade en låst dörr och gick ut. Jag földe tvekandes med honom.
Min blick mötte den skimmrande solnedgången. Jag drog efter ett andetag när jag kollade mot Justin. Kuddar och filtar låg överallt, bland ljus och en gitarr. "Vad, hur, när?" frågade jag och jag klapprande fram till honom. Han log - förmodligen åt mitt ansiktsuttryck. "Innan idag, eller ja nu när du inte var med mig eftersom du har variot med mig hela dagen!" han blinkade mot mig och sa åt mig att sätta mig brevid honom. Jag gjorde som han sa. "Det är verkligen fint här!" sa jag och fortsatte med att kolla mig omkring. Inga ord kan riktigt beskirva det. Men kunde se hela L.A, solnedgången och havet som låg en liten bit bort. Ljusen och Justin, de var också helt fantastiska! Inte för att man kan gemföra Justin med ett ljus, haha! Jag skrattade åt min tanke. Justin kollade konstigt på mig. "vad är det roliga? Berätta för mig?" frågade han med en putande underläpp. Jag skrattade till. "Nej, jag gemförde bara dig med ett ljus, haha!" skrattade jag generat. Han skrattade han med. "Du är konstig, men jag gillar det!" hans ögon gnistrade till och det var som en stöt for igenom kroppen. då kom jag på vem det var som han hade pratat om innan. Så jag tog tillfället i akt att fråga. Han kollade generat ner på mig. "Dig!" sa han i knappt hörbar röst. Jag svalde och kände ännu en stöt, eller nej ännu fler stötar fora igenom min kropp. Justin satte sig upp i mer en sittande ställning och tog tag i sin gitarr. "Får jag spela en sak för dig?" frågade han. Jag nickade glatt. Justin drog några gånger på strängarna innan han började sjunga.

"Shut the door Turn the light off If I wanna be with you I wanna feel your love
I wanna lay beside you I cannot hide this Even though I try
Heartbeats harder Time escapes me Trembling hands touch skin
It makes this harder And the tears stream down my face
If we could only have this life for one more day If we could only turn back time
You know I'll be your life, your voice, your reason to be
My love, my heart is breathing for this Moment, in time
I'll find the words to say Before you leave me today

Close the door Throw the key Don't wanna be reminded
Don't wanna be seen Don't wanna be without you
My judgement's clouded Lights in night sky
Hands are silent Voice's numb Try to scream out, my lungs
It makes this harder And the tears stream down my face.
If we could only have this life for one more day If we could only turn back time

You know I'll be your life, your voice, your reason to be My love, my heart is breathing for this
Moment, in time I'll find the words to say Before you leave me today

Thought you left in my mind Going back to the time Playing games in the street
Kicking balls at my feet There's a numb in my toes Standing close to the edge
There's a pile of my clothes At the end of your bed As I feel myself fall Make a joke of it all

You know I'll be your life, your voice, your reason to be My love, my heart is breathing for this
Moment, in time I'll find the words to say Before you leave me today
You know I'll be your life, your voice, your reason to be My love, my heart is breathing for this
Moment, in time I'll find the words to say Before you leave me today."
Jag kollade in i hans ögon hela tiden medans han sjöng. Hans ögon lyste och hans röst gjorde så jag fick rysningar. Han sjöng som om han verkligen menade det! När han sjöng den sista refrengen trodde jag att mitt hjärta skulle hoppa ur mig. Han sa de sista orden och kollade rakt in i mina ögon. Som om han kollade rakt in i mig. Inte bara utsidan, utan långt in i min själ.
Han la försiktit ner gitarren utan att släppa ögonkontakten med mig. Jag kände hur mitt hjärta började bulta ännu mer - hur kan det ens vara möjligt att hjärtat kan banka så fort?!
Han tog tag i min ena hand och höll den hårt. Jag kände hur vi båda närmade oss varandra. Medvetet eller inte, så var det precis så som jag ville att det skulle bli.
Jag kan inte undgå det längre. De gånger då Justin och jag har rört varandra i filmen tillexempel, de gånger då jag helt enkelt har varit med Justin och tänkt helt fel saker om honom. Saker som om han var min. Som om vad vi skulle kunna ha gjort då.
Justins läppar var bara några centimeter från mina nu. Jag kollade in i Justins ögon som kollade ner på mina läppar. Och då visste jag att han ville kyssa mig lika mycket som jag ville kyssa honom. Så jag stängde ögonen och la den handen som Justin inte höll i bakom hans nacke och lutade mig fram så hans läppar nuddade vid mina.
Det var som raketer inut i mig. Jag pressde mig närmare Justin som smekte min kind.

Denna datorn är helt dampig!
kan inte göra några sådanna vita hopp mellan olika delar, ja ni fattar? Blir GALEN!
Men i alla fall, vad tyckte ni om denna delen?! Själv älskade jag låten som jag tog med, haha! Den heter Moments och One Direction sjunger. Och ja, som ni har märkt så är jag ett rätt stor 1D fan och tar med deras låtar i min novll, höhö. Men en novell ska vill innehålla något som den som skriver har nära hjärtat? Då har jag ju båda Justin och 1D! (y)
Hahah, nä men nu ska jag sluta babbla och skriva på nästa del, ni ska bara veta vilken skirvlust jag har just nu! Mina fingrar går i 180!!!
btw, det var någon som ville att jag skulle ta med en bit ur förra delen, som ni såg gjorde jag det i denna! Tycker ni jag ska fortsätta med det eller skit i det?
Och sedan frågade ngåon om jag kunde lägga upp sakerna som jag hade käpt i USA här. Då undrar ag om det är fler än hon som är intresserad, annars skiter jag i det! ;)

Klarar ni 13 kommentarer?
Håller på att skriiva!

Som sagt, håller på att skriva! Diggar till "Up all night" med mina andra favvisar 1D medans jag tänker på att skolan slutar imorgon! Gutte!
(såg att bilden blev lite stor, oops..)
Min lilla Bieber hörna, några tidningar, tre böker, 6 klistermärken, 1 cd och 78 posters (y)
Jag är inte beroende.. jag är bara väldigt supportsammmmm! ♥

Ingen del idag!

Hinnet inte att skriva, plus har ingen ork att hör det. Älskar er

Sexton - Wii & Someday

"Aah, Justin sluta!" sa jag mellan mina skrattattacker. Justin hade märkt min absolut värsta mardröm, hur kicklig jag är! "Säg att jag är bäst på wii då!" sa han och log slugt mot mig. "Aldrig! Haha, kan vi inte bara spela en gång till?" frågade jag fortfarande skrattande. Han tvekade med nickade, vi tog de vita wii kontrollerna och startade bowlingen för femtioelfte gången.
"Stanna här, jag ska ge dig något!" Justin la ifrån sig kontrollen och gick någonstanns. Vi var i justins hotellrum, och hade varit här ända sedan vi hade badat i poolen. Jag trummade med naglarna mot kontrollen, Justin kom tillbaka med ett vitt föremål i handen. "Vad är det?" frågade jag och kollade nyfiket på saken. "Bara en liten sak till dig, inget speciellt! Men ändå något!" sa han med en axelrykning. Jag tog emot saken och kollade på den. På en av sidorna stod det "Someday by j´Justin Bieber" jag kollade förvirrat på honom. Han log mot och och jag öppnade locket. Innu i la det en slags flaska med något i. Över flaskan var den som en ros. I först märkare rosa och under ljusare. Jag kollade ännu en gång på Justin. "Har du gjort denna?" frågade jag och log stort. Han nickade. "Ska jag hjälpa dig occh öppna?" frågade han när han såg hur jag försökte få upp den utan framgång. Jag nickade. Han tog den och  drog av de första "blommbladen" om man kan kalla det så. Alltså den mörkrosa delen. "Luktar den gått?" frågade jag Justin. "Jag tycker det! Men sedan vet jag ju inte om du tycker det!" han skrattade men sprutade en gång så jag kunde känna doften av den. Den luktade som hallon, vanlij, fruktig och helt himmelsk.
"Jag är hungird!"" klagade jag för femte gången. Justin himmlade med ögonen. "Ska ers majestät och jag gå och äta då?" frågade han med tillgjord röst. Jag nickade ivrigt sammtidigt som jag hoppade upp från golvet. Jag var just på golvet för att Justin tog upp hela soffan. Suck. "Jag ska bara byta om!" sa jag och kollade ner på mina kläder. Jag hade ett par mysbyxor och en vit tajt t-shirt. "Varför?" frågade Justin mig med höjda ögonbryn. "Du är ju vacker precis som du är!" fortsatte han. Jag log generat mot honom, "tack!"

OMG!
Förlåt för att den kom ut så sent!
Jag mådde typ inte alls bra innan..
kommentera?

Håller på med nästa del!

Ska bara kolla på Harry Potter som visas nu på Kanal 5! :D

Femton del 2

Efter dessa två veckorna som hade gått hade vi hunnit spela in rätt många scener. Men nu denna veckan skulle vi få en liten pause, men den varande bara i fyra dagar. Alla andra skulle tillbaka till sina familjer och vänner medans jag fick stanna här. Mamma var någonstanns, och pappa på jobbet.
Jag sa hejdå till Dolly, Jasmine och ja helt enkelt alla andra som var här. Jag försökte att leta upp Justin för att säga hejdå till honom. Han skulle säkert också åka här i från.
Jag knackade på hans dörr, jag hörde steg och sedan öppnades dörren. Justins ögon mötte mina. Ett ovälkommet pirr kändes i mig men jag ignorerade det.
"Ska du inte hem?" frågade Justin mig och gick till hans soffa. Jag stängde dörren efter mig och tog av mig mina skor. "Nej, mamma är inte hemma och pappa är på jobbet!" sa jag och satte mig på soffan jag med.
"Så du ska bara vara här?" frågade Justin mig efter ett tag. Jag nickade och bet mig själv i kinden. Justin såg ovanligt bra ut idag. Hans hår var ruffsigt, hans muskler framträddes i den svarta t-shirten. "Samma här! Jag ska nog bara chilla, Scooter, mamma och ja de andra ska nog åka till Atlanta. Men jag orkar inte, eller, nej fel svar. Jag vill inte." han log smått och rykte på axlarna. "Varför vill du stanna?" frågade jag nyfiket. "För en speciell person också kommer vara här, en person som jag gärna vill umgås med!" han kollade ner på marken och log fortfarnade smått. Jag kollade på honom, hans ögon glittrade, det började ännu en gång pirra i magen.
Jag frågade inte vad han menade, kanske för att jag inte riktigt ville veta vem han menade. "Så då får vi chilla här tillsammans?" frågade han mig sedan. Hans ögon mötte mina och jag nickade.
"Alla har nog åkt nu!" sa Justin efter ca en halvtimme. Jag nickade, "ska vi bada?" frågade jag och satte mig upp ur min halv liggande possition. "Ja!" sa Justin entusiatiskt. "Kommer du till mitt rum?" frågade jag på väg till hallen för att ta på mina skor igen.
När Autumn hade gått tog jag snabbt av mig mina kläder och letade fram mina vit/blå/gröna badbyxor. Jag tog också en av hotellets röda handdukar och sedan drog jag på mig min tröja igen och ett par skor. Jag tog också med mig hotellnycklen till mitt rum och gick sedan mot Autumns rum.
Jag ruffsade till håret lite innan jag knackade. Hon öppnade, jag kollade på henne. Hon hade på sig ett par shorts och bikiniöverdelen, jag svalde och kollade sedan in i hennes ögon.
"Klar?" frågade jag och hon nickade. Vi gick snabbt ut till hotellets enorma pool. Lyckligtvis var här inte så många som var här. Bara några få här och där.
Autumn slängde hennes saker på den närmaste solstolen innan hon hoppade ner i poolen, ingen badkruka där inte. Jag la ner mina säker på stolen brevid Autumns saker med fortfarande ögonen på henne. Hon kom upp ur vattenytan. Jag bet mig i läppen av synen.

Sorry för att den kom upp sent!
10 kommentarer?

Förlåt för ingen del kom igår!

Sorry!
Jag var på ett disko igår med mina kompisar, oh nu är jag fortfarande hos min kompis. Men jag kommer skriva del två av del femton senare idag!
Tack för att ni gillade delen!
Puss

Femton del 1

"Kan du bara inte ge mig en chans? Snälla..?" Justins hesa röst fick mig att rysa. Jag kollade ut på den absolut vackra horrisånten. "Jag kan inte!" sa jag i knappt en viskning. "Varför?" Justin la sina armar runt min midja. Jag kände hur min puls ökade, ofrivilligt! "För.." jag svlade hårt. Justin pussade mig kind, min andra kind sedan frågade han mig varför igen. "Därför." viskade jag i ett andetag. Hans läppar nudade mina strax där efter.

Tilllminnovell_176932755_large

"Bryt! Bra Justin, Autumn! Man kan riktigt känna gnistorna mellan er!" Peter log stolt mot oss. Justin hade fortfarande armen runt min midja. Idag hade vi spelat in en scen som kommer vara med lite senare i filmen. Denna scenen innehäll också våran första kyss. Eller ja, nu andra då om man räknar med den som jag gjorde i hans rum.


hinner tyvärr inte skriva mer nu!
klarar ni 10 kommentarer?


Hitta del fjorton --->

Hitta del fjorton HÄÄR glöm inte att kommentera ! ;)

Hinner inte skriva klart del 14 guys!

Som rubriken säger hinnre jag inte kriva klart nästa del, har skrivit halva men jag är så sjukt trött. Har fått lite jetlag, yey. Men, nästa del kommer upp imorgon så fort som jag kommer hem från skolan. Jag tror vi slutar lite tidigare för att vi har vollyboll turnering! :)
hoppas ni klarar er?! (haha)

Fjorton - Presskonferans

Dagen då vi skulle ha våran första presskonferans skulle ske var idag. Vi hade blivit skjutsade i en limousin till stället där vi skulle ha den. Presskonferansen alltså. Vi alla var nog lika spännda, ingen visste ju exakt vad de skulle fråga. Skulle de ställa frågor om filmen eller om oss? Om vår familj eller om manuset?

"Jasmine där, Autumn där, Kelly där..." den stressade stylisten pekade på tre av de många stolarna i sminklokalen. Här var enormt!
"Hej, jag heter Sarah och jag kommer att vara din stylist idag! jag kommer börja med ett ta lite lätt med foundation på din hy, men inte förstöra den eftersom den redan är så fin! Sedan kommer jag att ta med svart eyeliner runt dina ögon och ta på lite maskara!" hon tog ett andetag och började röra en den stora lådan som låg på min vänster sida. Framför mig fanns en stor spegel med lampor runt, sådanna som man hade sett i filmer ni vet? "När sminket är klart kommer jag bara göra några vågor i ditt hår!" sa Sarah och började med sminkningen.
"Ta på dig dessa jeansen, tröjan du har passar bra till!" sa Sarah och gav mig ett par svart jeans när hon både hade sminkat mig och fixat med mitt hår. "Och dessa armbanden!" sa hon och gav mig ett tiotal armband i guld.

Tumblr_lunvv7yud61r6qnf3o1_500_large

"Är alla klara? Bra, då kan ni gå ut och sätta er på vars en plats! Säg inget tills konferansen börjar! Justin, du ska sita i mitten!" Scooter klappade stressat med händerna. Vi gjorde om han sa och satte oss på platserna.
Jag fick en plats brevid Justin. Han kollade på mig och log smått, jag log lite tillbaka innan jag kollade ut mot alla kameror, människor och mickar. Justin hade varit lite stel mot mig sedan kyssen, men nu var han Justin igen. Eller ja, han var stel mot mig imorse när vi träffades för första gången efter kyssen. Men jag har ingen aning om varför han var stel. Mina tankar avbröts av att presskonferansen startades.
"Vi kan börja med lite lugna frågor, okej?" Scooter kollade ut på våran publik innan en efter en började ställe frågor. "Hur är det att vara med i Justin Bieber's film?" "Hur är det att vara Justin's 'lskade i filmen Autumn?!" "Justin, hur känns det att vara runt sådanna vackra tjejer dygnet runt?" fråga efter fråga besvarade vi alla.

Två timmar senare satt jag uttmatad i sängen på hotellet. Det hade faktiskt varit roligt att svara på alla frågor de hade ställt. En av de frågorna som jag tyckte var roliga att svara på var "Har du Autumn och Justin haft eran första kyss nu under inspelandet? Eller har ni inte kommit så långt?" Justin's min var obeskrivlig!
En av de få tjejkompisarna jag hade hemma hade uppdaterat hennes facebookstatus med, "The boy you love is in a realtionship with a fucking whore." jag kommenterade med ett frågeteckan och hjärta innan jag fortsatte att kolla omkring.

392711_10150422433976231_185996156230_9003795_723251761_n_large

Det blev kväll och jag blev hungrid. De andra hade nog redan ätit eftersom klockan var halv nio på kvällen. Jag suckade och drog på mig mina converse ovanpå mina Musse Pig strumor. Jag älskade Disney figurer på kläder. Random, men helt klart mig.
Buffen var fortfarande öppen när jag kom fram till matområdet tog jag en talrik och började plocka upp mat. Jag kollade ut på de tomma borden och stolarna.
"Autumn?" en avlägsen röst hördes bakom sig. Jag vände på huvudet och mötte Justin's hasselbruna ögon. "Justin!" sa ag glatt. "Fler än jag som inte har ätit förren nu?" frågade han med en blick på min talrik. Jag nickade. "Yes, sitt med mig?" frågade jag och log stort mot honom. Han nickade med glittrande ögon.Lite längre än vanligt, kommentera nu? :D


Tretton - You got a dog?!

Jag slängde mig i en av de två solstolarna som var på min och Dollys balkong. Jag kollade ut på utsikten här i L.A. Solnedgången var i full gång, man hörde avlägsna tutor från trafiken i city. Eftersom detta hotellet låg lite i utkanten i L.A var det så mycket lugnare här!
Jag drog upp min mobil ur min blå I ♥ Nerds t-shirt, jag älskade verkligen tröjor med sådanna texter. Med några få klick på mobilen la jag den mot örat och väntade på ett de välbekanta 'pip':en skulle börja.

"Kim här!" mammas allt för välbekanta röst hördes. "Hej mamma!" sa jag och rättade till kepsen som satt på huvudet. "Autumn!" sa mamma och skrattade. Jag log. "Hur är det hemma?" frågade jag och tog tag i en hårslinga. "Bara bra, lite tomt utan mitt barn bara!" hon skrattade igen. "Jag kommer hem snart.." skojade jag. Båda visste att det var cirka tre månader kvar tills jag kommer hem. Om inte mer.  Jag hörde ett skall, först trodde jag att det bara var någon som gick ut med hunden nedanför hotellet. Men sedan när mamma sa; "sch Pello, sch!" jag kollade mig omkring. "Mamma, vem är.. Pello?" frågade jag henne. "Erm, vår valp gumman!" jag kunde riktigt se framför mig hur mamma log stort. "Har du skaffat en hund?!?" frågade jag chokat. Mamma skrattade."Hemma.. Eller någor!" sa Dolly och smällde igen med hotelldörren. "Heya! Vad har du gjort idag?" frågade jag och gick från badrummet till hallen. "Hade en scen att jobba på, självdå?" hon slängde sin väska på soffan och satte sig sedan ner i den. "Först kysste jag Justin, sedan fick jag reda på att jag är en stora syster!" sa jag glatt och satte mig ner brevid henne. "Va?" frågade Dolly mig med förvirrad blick och rynkade ögonbryn. "Först kysste jag Justin!" började och jag pekade på mig. "Sedan ringde mamma och sa att hon hade skaffat en valp!" jag kollade drömmade på marken. På skoj då alltså. "Du gjorde vad?!" frågade Dolly fortfarande lika förvånad. "Men, är du trög eller något?" skojade jag med ett skratt. Hon lipade mot mig. "Men, du.." hon pekade på mig. "Kysste.." hon pekade på mina läppar. "Justin!" hon pekade då på dörren. Jag nickade. "Varför?!" frågade hon mig då. "Vi ska göra det snart i filmen, Scooter var helt uppspelt över det så bara för att 'lätta upp stämmningen' har jag redan gjorde det pinsamma och kysst han redan!" sa jag med en axelryktning.


Hope yall liked it!
Detta var ett mellankapitel som man kan säga, inget speciellt hände men jag vill inte att allt ska gå för fort fram mellan Autumn och Justin. Höhö.
Klarar ni 15 kommentarer, eller fler? (a)Heyaaaa!

Nu är jag hemma igen, kom hem imorse men har varit för trött för att uppdatera!
Jag vill först och främst säga TACK för alla helt underbara kommentarer! Att inte ha haft internet på mer än en vecka (hade det i New York i början av min semester) så har jag inte haft tillfälle. Men nu när jag kom hem och läste alla blev jag riktigt taggad på att skriva! Jag har faktiskt skrivit andra småhistorier på min mobil bara för att jag har saknat att skriva, haha.
Jag blev också glad över att några av er hade mybieberstory fever (!!!) haha, hade aldrig trott något sånt! Det är ni som får mig att fortsätta skriva! I ♥ YAH

Och bara för att jag är awesome (host) så länkar jag till två noveller nu;
http://trueloveneverends.blogg.se/
http://mileyjustinstorys.blogg.se/
Båda två har precis börjat. Tyvärr har jag inte läst dem än, ska kanske göra det senare när jag har skrivit del 13 ta yall! :D
Och eftersom jag är mer awesome nu (haha, självförtroende..) tänker jag berätta lite smått om min resa! ;)
Först åkte vi limuosin till hotellet i NY, de fyra dagarna vi var där gick vi heeeela tiden! Vi var och såg bland annat Frihetsguddinan och MSG. Jag köpte Justin's jul skiva, Justin's parfym, Justin's skor... haha nej men jag köpte ett par Supras! Men de som sålde dem ville knappt sälja de till mig och min syrra för att det är ju kill skor, höhöh. De ser ju typ exact lika dana ut som tjejskor!
Efter NY åkte vi på en kryssning till Caribien, vi var på fyra olika öar med alla över 25 grader varmt. Jag klagade inte precis! ^^
Det känns som att jag har missat en massa Justin nyheter! Bilder, Jelena allt! Omg.. aja för ta och läsa lite nu på jdb höhö.
BTW, vad tycker ni om Slam my way to romance?
PUSS&KRAM

Tolv - Im sexy and I know it

"Stanna här, jag ska bara duscha!" sa Justin och blinkade mot mig. Jag nickade och satte basketbollen ännu en gång i nätet. Justin hade bjudit upp mig till hans rum, eller bjudit och bjudit. Han hade frågat om jag ville följa med honom upp till hans rum och 'snacka' som han sa. Han gick mot hans garderob och drog ut lite kläder medans jag fortfarande hade min uppmärksamhet mot basketen.

Efter några minuter satte jag mig utmattat i den enorma soffan. Detta var så grymt kul! Jag log för mig själv. "Vad ler du får?" frågade Justin mig. Jag kollade på honom, hans hår stod åt alla håll, fortfarande blött, han hade ett svat linne med texten "Im sexy and I know it" leopard text på. Jag kollade skeptiskt på tröjan, "lite ego där kanske?" frågade jag retsamt. Han skakade på huvudet, "nej. Lite kul!" han blinkade ännu en gång mot mig. Jag skakade på huvudet och satte mig upp från min liggande possition.Justin mobil plingade till och Justin kollade på skärmen, han suckade. "Scooter dödar mig innifrån!" sa han med ännu en suck. "Varför?" frågade jag med höjda ögonbryn. "Han håller på med den dära kyssen fortfarande, helt 'orolig' över vad som kommer hända!" jag flinade. "Jag som trode det var något alvarligt!" sa jag och kollade på Justin han log smått. "Du kommer inte undan så länge till Autumn!" han flinade. Jag skrattade, "kommer undan? Det är nog mer du som göra det! Jag har inga problem med det! Jag menar, det är en kyss! Inte världskriget!" jag log lite och kollade ner på bordet. "Oooh, så varför blir du generad då?" frågade han mig. Jag kollade rakt in i hans ögon, "ska jag bevisa att det inte är en big deal?" frågade jag chokerad över min plötsliga modighet. Han nickade förväntat. Utan att tveka böjde jag mig fram med stängde ögon. Jag hörde att Justin drog lite med andan innan hans läppar pressades mot mina. Under de få sekunderna de var pressade mot varandra kände jag mig mest... chokad över det som jag gör. Jag hade aldrig gjort så om det var någon av mina basket killar hemma. Men ändå kunde jag inte låta bli att känna hur bra det känndes!
Jag drog mig ifrån Justin efter ytterligare några sekunder. Jag kollade in i hans ögon, "kolla! Inte så svårt!" sa jag och försökte kontrollera min puls som onskat hade ökat lite. Justin instämmde. fast lite frånvarande. "Nu kan du lugna ner Scooter, för vi har redan haft vår första kyss nu ju!" sa jag.


Ooooooh, de kysstes! vad tror ni Justin tyckte om det? Och varför ökade Autumns puls?
KOMMENTERA OM NI VILL HA MER! ;)


Elva - Beach

"Imorgon drar vi alla till stranden för en liten paus! Så se till att han badkläder i högsta hugg klockan 11 imorgon! //Scooter" Jag log åt Scooter's sms. Det kommer bli awesome! "Fick du Scooter's sms?" frågade Dolly mig. Jag nickade mot henne, "ja! Kommer bli kul! Då har vi chans att lära känna de andra bättre!" sa jag och log mot henne. Hon nickade, "påtal om att lära känna... vad gjorde du och Justin idag då?" hon höjde på ögonbrynen med ett fliin på läpparna. "Hur..?" frågade jag. För jag visste att jag definitivt inte hade berättat för henne att jag var med Justin hela eftermiddagen. Hon slängde en skvallertidning mot mig.

"Idag sågs Justin Bieber och Autumn Knight i en park här i Los Angeles! De såg ut att ha riktigt trevligt! Enligt några källor pratade de om deras liv, Justin värkar verkligen lita på Autumn!"

Med den lilla texten var det en enorm bild på både mig och Justin när vi kollade på... urgh jag ryser av att bara tänka på han som... petade i näsan.

Jag nynnade på We found love - Rihanna medans jag tog på mig ett par jeans shorts och en rosa/orange t-shirt. Såklart hade jag en svart bikini under. "Vad sjunger du?" jag hoppade till och kolladde förskräckt bak. "Justin! Du skrämmde livet ur mig!" sa jag med handen på hjärtat. Han flinade, "oops! Trodde du hörde när jag kom in!" han rykte på axlarna. Jag himmlade med ögonen, "nej det gjorde jag inte! Men vad gör du här?" frågade jag honom, han rykte på axlarna igen. "Kände för att komma hit innan vi ska till stranden bara!" han kollade in i mina ögon. Jag har aldrig riktigt tänkte på det, men hans ögon är rätt fina ändå. I flera minuter satt vi bara här och kollade in i varandras ögon. Jag kunde inte slita mina ögon ifrån hans. Någon harklade sig bakom mig och jag hoppade till. "Så... vad gör ni för något?" frågade Dolly med en 'mammig' röst. Justin brast ut i skratt, "vad ser det ut som? Vi gör hela havet stormar!" jag kollade bak på Dolly som himmlade med ögonen.
"Ska vi dra eller?" frågade Justin efter några minuter av kallprat. Vi nickade, jag tog min väska och drog på mig mina flip flops.

"Kom igen Autumn! Var inte en sånn badkruka!" Justin kallade på mig från de säkert iskalla vattnet. Jag hatade att bada i havet, men älskar att bada i en pool. "Nej! Det är säkert femtietusen minusgrader!" sa jag och satte mig bestämmt ner på bron. Stranden var nästan folktom fast det var rätt varmt idag. Jag kollade ut med horisonten, det var så vacker här i LA! Palmerna som fanns överallt, de höga skyskraperna och allt folk som var här.
Jag hörde tre steg sedan kände jag två händer på min rygg. Innan jag hann reagera kände jag havets vatten om mina föttre, den och sedan resten av mig. Kylan som först kom chokade mig men efter bara några sekunder blev de genast skönare. Inte alls lika kallt som jag först trodde. Allt de hände på bara en halv minut. Jag kom upp ovanför ytan igen och bemöttes av skratt. Jag torkade mig för ögonen innan jag blängde på ingen annan än Justin som hade puttat ner mig. "Vad var det bra för?" frågade jag medan jag gick upp för trätrappan som va längst bron. "Jag vet inte, kände bara för det!" sa han och log busigt mot mig. "Du ska få igen, vänta bara!" svarade jag Justin med en menande blick. Han log ännu en gång mot mig innan han hoppade ner i havet igen.
kommentera nu!
(denna delen är skriven den 26/11 imorgon åker jag, aaaaaah!)

Tio - Picnic

"Haha, du kommer inte klå mig lille du!" jag blinade mot Justin som tog tag i en av de basketbollarna som la på de bruna golvet med röda och vita sträck, som var linjerna för basketplanen. Han kastade bollen mot mig. "Bring it on!" sa han med en road blick. Jag kollade bort mot våra 'åskådare' och nickade. "Men, jag varnar dig! Du kanske inte vill ha det nya ryktet av att bli klådd av en tjej." Han skrattade hånfullt och höjde ögonbrynen. Medans han gjorde det tog jag tre steg och hoppade, bollen prickade korgen perfecto. Justin blängde på mig och våra åskådare visslade och 'ooh':ade.
"Bra! Bryt!" Peter och alla andra som stod bakom den enorma kameran applåderade. Jag log stort och skrattade mot Justin. "Bra jobbat!" berömmde jag honom. Han log och sa detsamma. "Det var verkligen bra! Autumn, du är sjukt bra på basket! Speciellt när du bara kör det helt coolt lugnt! Justin, underbar som vanligt!" Peter log snett mog oss. Vi nickade och sa tack. "Okej då är vi klara för idag!" Peter klappade med sina händer och alla skingrades. Jag var påväg till entrédörren men kände någon ta tag i min handled. Jag vände på huvudet och mötte Justin's hasselbruna ögon. "Följ med mig?" frågade han med en menande blick. "Visst!" svarade jag med ett leende på läpparna. Han tog med mig ut, fortfarande med hans hand om min handled. "Vart ska vi"? frågade jag med en nyfiken röst. Han flinade bara mot mig. Vi kom fram till en gräsplätt, jag gissar på att vi var i en park. En liten park. Jag skymtade en rutig filt med en korg på. "Picnic?" frågade jag med förvånad röst. Justin nickade stolt. Jag skrattade till och satte mig ner. Justin släppte taget om min handled med en ursäktande blick, han hade någ inte tänkt på att han hade hållit mig där?
"Jag tänte att vi skulle lära känna varandra bättre!" sa han och plockade ur ett pain riche ur korgen. Han plockade också ut ett paket med vitlöksost och päron cider. "Hur visst du att jag älskar päroncider?" frågade jag med en spelad förvånad röst. "Jag är bra på att gissa, du ser ut som en ciderperson." han hällde upp ciderna i två plastglas. "Cider i plastglas? Festligt värre!" skämtade jag. Justin skrattade. Jag kollade mig omkring i denna lilla park. Här var nästan folktomt. Förrutom en kille i kanske min åler som satt en bit bort och lyssnade på musik. Han hade svart hår och svarta kläder. Jag skymtade också en tatuering på hans hals. Hans hand förflyttades från bänken till hans näsa, oh nej. Tänkte jag och kollade bort. Jag kikade bort där igen, jo han gjorde det. Jag rös i hela kroppen. "Vad gör du?" frågade Justin mig. Jag kollade fortfarande på killen. Justin kollade bak, "kollar du på han? Är det sånna illar du gillar? Tatuerade svartklädda killar?" frågade han förvånat. Jag skakade genast på huvudet och rös ännu en gång. "Jag bara.. hatar folk som petar i näsan!" jag ryste ännu en gång. Justin brast ut i skratt.
"Så nu vet du två saker om mig..." började jag. Justin skrattade lite till och jag suckade. "Nu vill jag veta två saker om dig som ingen annan vet!" sa jag. Han tänkte efter ett tag innan han sa:
"Jag har ju en bror.." började han jag nickade, "jo, jag känner mig hemsk för han fyller två om några månader. Och jag har knappt träffat honom. Han känner knappt mig! Jag missar allt som händer i hans liv! När han växer upp, börjar prata och gå! Sedan min syster är lite äldre. Hon kan gå och prata så henne har jag träffat mera. Men jag saknar dem enormt mycket!" han kollade ner i marken. "Oj..." sa jag lite halv förvånad och halv generad. Jag visste ju inte ens att han hade några syskon. Han log mot mig, "ja, men jag älskar det som jag gör! Och jag hade inte velat byta bort det med något i hela världen!"

Vi pratade ett tag till innan vi var tvugna att dra oss tillbaka till hotellet.Hahah, det varfaktiskt rätt roligt att skriva denna delen! :)
(denna delen är skriven den 25/26 november, dagen innan jag åler till New York, whoop whoop!)
kommentera nu!Nio - The Los Angeles Times

"Vi saknar dig här hemma! Killarna hälsar att vi kommer suga utan dig nu under sommar'n på basket! Och se till att Bieber tar hand om dig! Annars kommer vi och klår upp honom!" Jag skrattade åt åt Chris sms. Jag svarade snabbt innan jag återgick till konversationen mellan Justin och Scooter. De diskuterade om våran första kyss. Jag menar, det är typ en kärlekshistoria kombinerat med humor och ja sport. Allt som man älskar när man heter Autumn. "Hey! Killar, killar, killar! Ta det lugnt nu här va!" sa jag med tillgjord röst, "vi vill inte ha något bråk!" fortsatte jag och kollade strängt på dem. Justin flinade mot mig och Scotter kollade mer... konstigt på mig. "Vad?" frågade jag honom och kollade ner i min mobil igen. Jag loggade in på facebook, social? Nej inte precis, men varför hålla på att prata om en kyss? Det är ju bara på låtsas så det betyder ju inget! Jag hade många nya händelser, men inte så konstigt för jag har ju varit borta från facebook ända sedan jag kom hit. Vilket var för fyra dagar sedan. Okej, när man tänker efter är det inte så lång tid.

"Autumn!" jag rykte till och kollade framför mig. Jasmine stod där med en tidning i handen. "Vad?" frågade jag och kollade nyfiket på tidningen. "Vi är på första sidan i 'The Los Angeles Times' typ LA:s störtsa tidning!" jag höjde på ögonbrynen, "vad står det?" frågade jag. Hon gav mig tidningen.

"Bieber har kommit till LA utan några problem med hela hans filmcrew! Vi här på The Los Angeles Times har snokat omkring lite och fått reda på lite smaskiga detaljer! Autumn, som inte bara är huvudrollen i Bieber's film utan också Bieber's nya flört?"

Jag slutade läsa för att skratta, vad patetiskt! Tror de verkligen att jag och Justin är tillsammans eller något? Vi känner knappt varandra... okej jo det gör vi men vi är inget mer än vänner! När jag hade slutat skratta fortsatte jag mig att läsa.

"Autumns motspelare kommer vara Jasmine som ska vara på 'g' med Justin i filmen. Men, enligt de källor vi har fått är de två bra överens. Är det bara vi som är riktigt nyfikna på hur filmen kommer bli? Det återstår och se!"

"Så.. har du och Bieber en 'flört'?" frågade Jasmine mig och log. Jag skakade på huvudet, "nej! Man ska inte lita på allt som man läser i tidningen! Men jah antar att det är lite coolt att vara på första sidan av en stor tidning!" Jasmine nickade, "ja! Och de nömner mig med! Iiip!" han klappade med händerna och jag skrattade. "Du är för go du Jasmine!" sa jag och skrattade lite till. "Ska vi dra? Kanske dags att sova?" frågade Dolly mig. Jag kollade bak, "vart kom du ifrån?" frågade jag. Hon pekade mot baren och jag nickade. "Någon snygg kille?" frågade jag. Hon skakade missnöjt på huvudet. Vi sa godnatt till Jasmine innan vi började gå mot hissen.
"Hur var första dagen?" frågade jag Dolly. Hon hade spelat in en av de scener där hon är med i. Hon ska vara den första 'kompisen' jag får där. Men jag tror de spelade in en scen med Justin idag. "Det var helt underbart! Det är riktigt kul att spela mot Justin! Det är sjukt kul när han håller på med mig. Alltså, när han sa 'alltså den där toppen är sååååå 2008!' höll jag på att dö av skratt!" jagkollade på henne. "Haha, ja det kan jag tänka mig! Fick ni ta om den scenen eller?" frågade jag nyfiket. Hon nickade och kollade ner på det röda heltäckninsbelagda golvet, "fem gånger.." sa hon lite generat. Jag skrattade mjukt.(Denna delen är skriven den 24 november, ooh jag är duktig! (; )
snälla kommentera nu vad ni tycker!


Åtta - And ACTION!

"Autumn! Jag är så avis på dig!" Jasmine - en tjej som skulle vara med i de populära tjejgänget - kom fram till mig och Dolly senare på kvällen. "Varför?" frågade jag och la ner manuset i mitt knä. Det var verkligen mycket att lära sig utantill. Men så kul att göra!
"Varför? För att du får ha så många scener med Justin! Han är ju så sjukt bra på att vara skådespelare!" sa hon och satte sig ner brevid mig i soffan. Jag skrattade lite, "det ska bli kul att spela mot honom! Speciellt me basketen!" Jasmine nickade. "Jag såg dig spela på uttagningen. Du är riktigt duktig!" sa Jasmine och log milt mot mig. Jag tackade henne och började läsa på manuset igen. Den var riktigt bra! Jag tror många kommer gilla den, i alla fall alla hans fans. Förstår ni hur mågna de är? Man hör när de skriker utanför, och vi är på den andra våningen i andra sidan av hotellet! Jag kollade ut från ett fönster tidigare idag, där är säkert några hundra fans utanför!

"Kan du den första scenen nu eller?" frågade Justin mig vid middagen. Han satte ner sin talrik som var full med revben, grönsaker och klyftpotatis. Jag nickade och stoppade in ännu en vindruva i munnen. "Ja, den kan jag. Jag gillar scenen då jag helt klart dissar dig, haha.." jag tänkte tillbaka på vad som skulle hända i den scenen. Det skulle definitivt bli kul att spela den! Justin suckade, "är det allt du vill? Dissa mig?" frågade han och högg in i sin mat. "Nej, inte allt! Men 99% av det.." skojade jag med ett flin på läpparna. Han skrockade, "nej det tror jag inte på! Jag vet att du vill ha mig!" sa han och blinkade mot mig. Jag höjde skeptiskt på ögonbrynen, "va?! Jag gillar inte dig Justin!" svarade jag förvånat. Jag visste ju att han skojade med mig, men det är kul att vara 'blond' och inte fatta vad han pratar om.

Jag hoppade ur min varma säng. Idag skulle vi spela in den första scenen. Och kanske den andra. Jag tog på mig mina älskade jeans och en vit kofta. Jag kammade bara igenom mitt hår, vi skulle bli sminkade och stylade där så jag brydde mig inget vidare om hur jag såg ut. "Dolly? Vakna nu!" sa jag och skakade om henne, de andra dagarna som vi hade varit här hade det varit hon som väckte mig men nu var det visst ombytta roller.
Hon sträckte på sig, "showtime?" frågade hon och jag nickade. "Showtime!"

"Okej, så Autumn du börjar där..." regissören som jag nu vet heter Peter pekade på skolans ingång. Jag nickade och han fortsatte, "Justin, du är där inne med de andra killarna och pratar. Ni har era basketbollar i händerna och du Tray tappar en boll så den hamnar på Autumn. Autumn kollade med höjda ögonbryn på bollen och ja ni säger era rader. Okej?" vi nickade och intog våra possitioner. Jag kände adrenalinet innom mig. Detta skulle bli så sjukt kul!
"Och, TAGNING!"


Nu börjar de spela in! Hur tror ni allt kommer funka? Kommer filmen bli perfecto eller mal! (bra eller dåligt)
Eftersom jag är i USA eller på en båt just nu hade det ju varit AWESOME om ni kommenterade sjukt mycket så jag blir glad när jag kommer hem och ser alla kommentarer? :)
(jag skrev denna delen den 24 november)Sju - Script

"Autumn! Vakna, vi måste gå upp nu!" en svag röst som påminndes om Dollys hördes i mitt öra. Jag stönade och öppnade ögonen. Ljuset från de öppna fönsterna bländade mig. "Hur mycket är klockan?" frågade jag hest. "10. Tänkte att du kanske vill ha tid att äta frukost och ta på dig kläder innan vi ska träffa de andra?" jag hörde hur hon log."Mmh, jag går upp nu!" sa jag och reste mig upp ur den varma och mjuka sängen. Jag gick till resväskan som just nu la i soffan och tog ut mina älskade jeansshorts, ett vitt linne och en mörkblå kofta. Jag tog också med mig min nessesär till toan.

"Oh my god!" viskade jag när vi såg den enorma buffén som visade sig framför oss. Tre enorma bord med ost, marmelad, bullar och bröd, yoghort och flingor i alla olika smaker i. "Jag tror inte att vi behöver gå härifrån med en kurrande mage!" sa Dolly medans hon började plocka upp olika saker på sin tallrik. Jag instämmde.

Vi hade sammlats och sedan tagit limousinen till själva inspelningsplatsen. Inspelningsstället var på en skola här i L.A. En man som var regissör visade oss omkring i skolan. Det fanns en stor sal eller aula vad man nu vill kalla det, en stor basketplan och en massa olika klassrum. Det var verkligen fint här!
"Och här kommer ni att spendera mycket tid. I alla fall Justin och de andra i basketlaget och några populära tjejer! Utomhusplanen!" han öppnade en dörr och sommarluften kom emot oss alla. Min blick mötte en stor grön gräsmatta, träd, ännu en basketplan och lite bänkar här och där. Det var faktiskt riktigt fint!
"Nu när ni har kollat på skolan, och den omgivning ni kommer vara mest i får ni ert manus så idag vill jag att ni åker tillbaka till ert hotell och pluggar på manuset! Jag vill kunna filma in den första scenen denna veckan! Och kanske den andra också!" Regissören kollade på oss alla. Vi nickade och en pojke gav oss vars ett tjockt manus. Anledningen till att vi inte hade fått den förren nu var att de inte ville att vi skulle visa den för någon annan. De vill att filmen ska vara perfekt. "Då kan ni gå!" sa Scooter. Vi gick, men jag hann inte gå långt innan jag hörde att han kallade på mig och Justin. Jag gav Dolly en ursäktande blick, vände mig om och gick tillbaka de få stegen.
"Okej, eftersom ni två har huvudrollerna kan ni båda kanske förstå vad det innebär?" frågade Scooter oss. Jag rynkade på ögonbrynen. Jag kollade på Justin och såg att han blev lite rosa om kinderna. "Vänta va? Vad?" frågade jag helt förvirrad. Scotter log lite mot mig, "jag förstår att Justin har läst manuset! Men du har ju inte det Autumn men hela filmen går ut på att du är ny i en skola. Ingen tycker du är precis speciell, en dag så är du inne i baskethallen och spelar lite för dig själv när killarna i lagen kommer in och ser dig spela utan att du tänker på dem. Justin är kapten för laget, killarna tyckte det var hur grymt som helst att du kan spela så bra och vill bara ha med dig i laget medans Justin är mer tveksam. Så, ni har typ bråk mellan er, ni utmanar alltid varandra i basket och ja i stort sätt allt man kan tänka sig. Sedan en dag förändras allt och Justin inser att du är en bra tjej och vill ja.. va mer än kompisar. Så ni typ bli kära och ja.." Scooter tar ett djupt andetag, förmodligen för att han inte hade tagit ett ända under hela tiden han hade pratat.
"Jaha, jag trodde ju att det var något allvarligt! Men jag klarar väl av att gulla mig lite med Bieber. Finns värre killar att strula med!" sa jag och blinkade mot honom. Han himmlade med ögonen och Scooter skrattade.Kommentera biebeerfaaans! :D
(denna delen är skriven den 20 november)
klarar ni tio igen eller? fler? (a)


Sex - Hello, Im Dolly and Im your roomie!

"Det är nog bäst att vi går ner nu! Innan Scooter kommer upp hit!" sa Justin och tog ifrån basketbollen från mig. Kan ni förstå att han hade en basketkorg i sitt rum! En basketkorg! "Är de andra där nere eller?" frågade jag. Han nickade och gick ut till hallen. Hans rum hade tre olika rum, ett stort vardagsrum med en slags sängavdelning, en hall och ett badrum.

När vi kom ner till lobbyn fanns det folk överallt. "Där är alla!" Jusin pekade till vänster där det stod en grupp med människor. Kanske 10-20 stycken? En man med brunt hår samt brunt skägg ropade på hejade på oss när vi kom fram till de. Genast kom en tjej fram till mig och sträckte fram handen, "hej, jag heter Dolly och jag är din rumskamrat!" han sträckte fram handen och flashade med ett stort leende. Jag tog tag i hennes hand, "hej, Autmun!" jag log lite och släppte hennes hand för att dra handen genom mitt hår.

"Okej, då går vi!" Scooter började gå mot hotellets resturang. De hade öppnat den lite senare bara för vår skull. De hade satt upp bord i mitten av själva lokalen så alla fick plats på ett och samma bord.Jag ställde mig upp, alla tystnade och kollade på mig. Jag log lite innan jag började prata.
"Först och främst vill jag säga hej till alla! Jag är hundra procent säker på att detta kommer bli en riktigt rolig resa vi har framför oss! Jag hoppas också att ni alla är redo för att stå i rampljuset och ha kul ett tag?" några visslade och andra skrattade. "Sen vill jag också säga tack till att ni är här! Utan er hade denna filmen inte kunnat existera så tack för att ni vill hjälpa mig med detta! Det betyder oerhört mycket för mig!" jag log och satte mig ner igen. Auutumn mötte min blick och log mot mig, jag log tillbaka innan jag riktade hela min uppmärksamhet till maten på min tallrik - jag är vrålhungrid!

"...ha nu en bra sömn! Ni behöver alla få eran skönhetssömn till första dagen bland kulisserna! Så gå och lägg er nu så träffas vi här imorgon klockan halv 12! Uppfattat?" alla nickade eller 'mmh':ade. Scooter nickade nöjt och begav sig till hans rum. Samma sak med alla de andra.
Jag tog tag i Autumns arm, hon kollade bak på mig. "Godnatt beauti!" sa jag och blinkade mot henne innan jag gjorde som alla andra - gick till mitt rum för att sova."Vad var det där?" frågade Dolly mig och armbågade mig lätt i sidan. Jag rykte på axlarna, "vi hängde hela dagen." sa jag och öppnade dörren till vårt hotellrum. Jag hörde hur Sophie drog efter andan, jag kollade upp från det röda golvet.
Som i Justins rum var detta också enormt! Men, inget basketnät här nej. "Herregud! Autumn! Kan du tro det?! Det är helt sjukt fint här!" Dolly sprang omkring och tog i allt som finns här. Jag skrattade åt henne, "Dolly! Det är bara ett rum! Kan du då tänka dig hur filmen kommer bli som?" frågade jag och satte mig i den enorma sängen, som förvånanssvärt nog var röd! Hon nickade och satte sig i sängen brevid, "detta är ju rena paradiset!"TYCKS?!?!??!
JAG VILL VETA TJEJER!! :D
(Denna delen är skriven den 20 November!!)
klarar ni.. 10 kommentarer? ;)


Fem - Welcome to the paradise

Efter en och en halv timme på flygplanet var jag framme i L.A. Jag sträckte på mig innan jag reste mig upp och gick med strömmen. Jag kände mig lite nervös. Jag skulle åka från LAX flygplatsen med Justin. Han kom också med flyget nu, så han var redan här. Det betyder att jag är den första som får träffa honom utan alla andra runt omkring, coolt. 
Jag hittade mina väskor och gick mot 'exit' skylten. Jag skulle träffa Justin vid en tidningsaffär. Jag kollade mig omkring. Den enda tidningsaffären jag såg var den brevid mig. Jag gick dit och kollade mig omkring. Jag kunde inte se någon annan än en kille med keps, en gammal kvinna och butiksbiträdet. Jag suckade och satte mig på resväskan. Killen med kepsen kom fram till mig, "Autumn?" frågade han. Jag nickade oförstående. "Det är jag, Justin!" jag kollade generat på honom. Oh bra Autumn! Bra att du inte ens känner igen typ världens största tonårs kille! "Oj, erm.. hej Justin!" sa jag fortfarande generad. Han flinade innan han frågade om vi skulle dra oss mot bilen.
"Så, är du redo för detta?" frågade Justin mig när vi hade satt oss i limousinen, ja limousin! Jag nickade, "ja! Jag har längtat efter detta riktigt länge nu! Ända sedan uttagningarna!" han log. Jag måste erkänna, Justin var riktigt snygg! "Vad tycker du om manuset?" frågade Justin sedan när vi var påväg till hotellet. Jag log, "det är bra! Jag gillar delen då jag ska klå dig i basket! Fast, jag behöver ju inte ett manus där det står att jag ska vinna över dig, för det kan jag göra i alla fall!" jag flinade och blinkade mot han. "Kaxig, i like!" han blinkade mot mig och jag skrattade till.

Vi kom fram till hotellet, Justin tackade chaffören innan vi hoppade ur bilen och tog våra väskor. Jag hade inte kollat på hotellet än. Men nu, när min blick vidgades blev jag riktigt chockad. Den stora vita byggnades framför mig var något av det största jag har sett. Och då ska vi inte börja prata om den enroma poolen!
"Gillar du det?" frågade Justin och ställde sig brevid mig. Jag nickade stelt, "det är..." började jag men kunde inte avsluta meningen med ett passande ord. Justin skrattade - förmodligen åt min min - och sa "välkommen till paradiset!"

Innansidan var omöljligt ännu mer storslaget än utsidan. Detaljerna gick i rött och guld. Allt var i de färgerna. Till och med personalens klädsel var röda. Justin gick till receptionen för att fixa med nycklarna. Eller, till hans rum i alla fall. Jag hade inte fått reda på vem jag skulle bo med här udner dessa månaderna. Man skulle bo två och två. Förrutom Justin då. Han fick bo själv.
"Vill du följa med till mitt rum sålänge, eller sitta här i några timmar och vänta på de andra?" frågade Justin mig. Jag höjde på ögonbrynen, "jag stannar nog hällre här..." skojade jag med ett flin på läpparna. Justin log och blinkade mot mig innan vi gick mot hissen. Hissdörren öppnades, vi gick in och Justin klickade på nivå 18.KOMMENTERA NUUUUU! :DDD
(Denna delen är skriven den 19 november!)
Antingen ser jag på Justin idag eller imorgon, vet inte riktigt vilket datum denna delen kommer upp på. Men förmodligen ser jag honom snart! YEYEYEYEY! :DRSS 2.0