My one love my one heart del 44

När vi kom fram till huset satt det ett par elr nåt framför dörren och kysstes. Jag kände igen tjejen det va jasmine!!! Faaan måste hon förstöra allt?? Men vem va killen?? Vi gick emot dom
-Alex?, sa Erika
-Jasmine?, sa jag.
Dom tittade på oss....


Ur Erikas perspektiv

-Oj, sa Jasmine man såg att hon blev lite generad.
-Vad gör ni?, frågade jag.
-Well eftersom ni två e ihop och jag vill ha Justin och Alex vill ha dig erika, och vi ser hur mycket ni gillar varandra så jag ger upp och jag satt här och väntade på att ni skulle komma hit helt plötsligt kom Alex, och ja vi började prata och jag gillar han, sa Jasmine och ryckte på axlarna jag bara stid och gapade.
-Erika, jag är värkligen ledsen för allt jag har gjort, man jag var avis på hur mycket justin gillade dig och inte mig, sa hon sen medans han gick fram till mig. Hon värkade verkligen inte va en sån bitch alla tror hon är.

Ur justins perspektiv

Ja, detta var värkligen det konstigaste som nånsin har hänt mig!! WOW. Efter att vi hade pratat gick Alex och Jasmine så vi var ensamma hemma.

-Det... var konstigt!, sa jag
-Om det var!! Jaja hoppas bara dom lämmnar oss ifred, sa hon och skängde sig i soffan.
-E du trött?
-Mm

Jag gick och la en filt på henne sen somnade hon snabbt. Jag tog fram min blackberry och loggade in på twitter. Jag twittrade "Having a great time in sweden, my girl Erika played fotball today nice they won!" efter ca 5 sekunder efter jag hade twittrat bombades jag med tweets från mina fans vissa av dom var hur söta som helst och tweetade typ "Yey happy for u @justinbieber and Erika" jag har dom bästa fansen det e bara att inse fakta....
Ingen fantisi... Well vad kommer hända??

Besöksrekor igår!! tack:)
Kommentera<33

Postat av: JulizZZZZ

Skit bra aså jag följer er hela tin nästan haha

2010-12-27 @ 19:32:03
Postat av: Johanna/Moonlight

Det gör inget att det var kort det var lika bra som vanligt :D

2010-12-27 @ 21:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0