Tio - Picnic

"Haha, du kommer inte klå mig lille du!" jag blinade mot Justin som tog tag i en av de basketbollarna som la på de bruna golvet med röda och vita sträck, som var linjerna för basketplanen. Han kastade bollen mot mig. "Bring it on!" sa han med en road blick. Jag kollade bort mot våra 'åskådare' och nickade. "Men, jag varnar dig! Du kanske inte vill ha det nya ryktet av att bli klådd av en tjej." Han skrattade hånfullt och höjde ögonbrynen. Medans han gjorde det tog jag tre steg och hoppade, bollen prickade korgen perfecto. Justin blängde på mig och våra åskådare visslade och 'ooh':ade.
"Bra! Bryt!" Peter och alla andra som stod bakom den enorma kameran applåderade. Jag log stort och skrattade mot Justin. "Bra jobbat!" berömmde jag honom. Han log och sa detsamma. "Det var verkligen bra! Autumn, du är sjukt bra på basket! Speciellt när du bara kör det helt coolt lugnt! Justin, underbar som vanligt!" Peter log snett mog oss. Vi nickade och sa tack. "Okej då är vi klara för idag!" Peter klappade med sina händer och alla skingrades. Jag var påväg till entrédörren men kände någon ta tag i min handled. Jag vände på huvudet och mötte Justin's hasselbruna ögon. "Följ med mig?" frågade han med en menande blick. "Visst!" svarade jag med ett leende på läpparna. Han tog med mig ut, fortfarande med hans hand om min handled. "Vart ska vi"? frågade jag med en nyfiken röst. Han flinade bara mot mig. Vi kom fram till en gräsplätt, jag gissar på att vi var i en park. En liten park. Jag skymtade en rutig filt med en korg på. "Picnic?" frågade jag med förvånad röst. Justin nickade stolt. Jag skrattade till och satte mig ner. Justin släppte taget om min handled med en ursäktande blick, han hade någ inte tänkt på att han hade hållit mig där?
"Jag tänte att vi skulle lära känna varandra bättre!" sa han och plockade ur ett pain riche ur korgen. Han plockade också ut ett paket med vitlöksost och päron cider. "Hur visst du att jag älskar päroncider?" frågade jag med en spelad förvånad röst. "Jag är bra på att gissa, du ser ut som en ciderperson." han hällde upp ciderna i två plastglas. "Cider i plastglas? Festligt värre!" skämtade jag. Justin skrattade. Jag kollade mig omkring i denna lilla park. Här var nästan folktomt. Förrutom en kille i kanske min åler som satt en bit bort och lyssnade på musik. Han hade svart hår och svarta kläder. Jag skymtade också en tatuering på hans hals. Hans hand förflyttades från bänken till hans näsa, oh nej. Tänkte jag och kollade bort. Jag kikade bort där igen, jo han gjorde det. Jag rös i hela kroppen. "Vad gör du?" frågade Justin mig. Jag kollade fortfarande på killen. Justin kollade bak, "kollar du på han? Är det sånna illar du gillar? Tatuerade svartklädda killar?" frågade han förvånat. Jag skakade genast på huvudet och rös ännu en gång. "Jag bara.. hatar folk som petar i näsan!" jag ryste ännu en gång. Justin brast ut i skratt.
"Så nu vet du två saker om mig..." började jag. Justin skrattade lite till och jag suckade. "Nu vill jag veta två saker om dig som ingen annan vet!" sa jag. Han tänkte efter ett tag innan han sa:
"Jag har ju en bror.." började han jag nickade, "jo, jag känner mig hemsk för han fyller två om några månader. Och jag har knappt träffat honom. Han känner knappt mig! Jag missar allt som händer i hans liv! När han växer upp, börjar prata och gå! Sedan min syster är lite äldre. Hon kan gå och prata så henne har jag träffat mera. Men jag saknar dem enormt mycket!" han kollade ner i marken. "Oj..." sa jag lite halv förvånad och halv generad. Jag visste ju inte ens att han hade några syskon. Han log mot mig, "ja, men jag älskar det som jag gör! Och jag hade inte velat byta bort det med något i hela världen!"

Vi pratade ett tag till innan vi var tvugna att dra oss tillbaka till hotellet.



Hahah, det varfaktiskt rätt roligt att skriva denna delen! :)
(denna delen är skriven den 25/26 november, dagen innan jag åler till New York, whoop whoop!)
kommentera nu!



Postat av: M

Asbra :)

2011-12-07 @ 15:02:15
Postat av: ellen

assssssssaaaaaaaaaaaaaa braaa!

2011-12-07 @ 15:16:54
URL: http://justinbieberstoorys.blogg.se/
Postat av: Johanna

GRYMT BRA

2011-12-07 @ 17:32:40
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Tova

Sjukt bra!! :)

2011-12-07 @ 20:03:37
URL: http://sweeetz.blogg.se/
Postat av: Thi

Grymt Bra! <3<3<3

2011-12-07 @ 22:01:53
Postat av: Johanna

FakrialdngbaabdB amazing Linnéa! Ärligt talat, du äger på att skriva!



SAKNAR DIG ENORMT MKE! KOM TILLBAKA!! <3

2011-12-07 @ 22:41:09
URL: http://jadojoj.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Hej, du skulle inte vilja länka min novell blogg om Justin Bieber och Miley Cyrus? Jag har nyss startat den och har därför inga läsare, vore jättesnällt om du ville gör de. Självklart länkar jag din med då.



Din novell är verkligen jättebra, har läst den ända sen du börja! Kram'

2011-12-08 @ 17:51:47
URL: http://mileyjustinstorys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0