Tjugotvå - Red Carpet

"Jag kan inte fatta att du är tillsammans med honom!" Jasmine pekade på mig och Justin. "Det skulle ju vara jag!" sa hon sedan och pekade på sig själv. Jag såg hur Justin himlade med ögonen och tog tag i min hand. "Lägg av, vi är tillsammans nu, get over it! Bara för att du tror att du är störst bäst och vackrast kan du inte få allt du vill ha, som vissa andra tror." Justin kollade med avsmak på alla tjejer och killar som stod omkring oss och lyssnade. Killarna från basketlaget "ooh":ade åt Justin's kommentar och blnikade mot mig. Ända sedan den dära första matchen jag hade spelat hade alla varit sjukt snälla mot mig. Vi hade totalt krossat dem! "Säg. Aldrig. Så. Mot. Mig. Igen!" sa Jasmine och pekade på Justin. Hon såg helt ursinnig ut när hon vände på klacken och sprang här i från. Justin och jag började skratta och alla andra instämmde.
"BRYT!" Peter gjorde sina vanliga fraser efter varge tagning vi hade gjort. Jasmine kom tillbaka med ett leende på läpparna. alla runt omkring oss gick åt andra håll.
"Jag älskar att spela in!" sa Jasmine glatt och hoppade på mig. Jag skrattade. "Då är vi två tjejen! Du gillar väl att vara så... Hur ska man säga det? Kaxig i filmen?" frågade jag med ett höjt ögonbryn. Jasmine nickade.

På kvällen, i Dollys och Autumns hotelrum!
"Detta kommer bli awesome!" sa Dolly och kollade på oss. Om en halvtimme skulle vi alla gå på röda mattan. Helt sjukt! Vi skulle på den första visningen i hela världen av "Breaking Dawn". Jag och Jasmine var extra taggade över att få gå dit, eftersom snyggingen Taylor aka Jacob skulle vara där. Vi var nog alla chokade när vi fick reda på det för några timmar sedan. Men alla ville såklart gå!
"Vi måste ta bild! Kan du inte smsa Justin och säga att han ska ta en?!" frågade Dolly desperat. Jag nickade och tog min mobil.
"Kan du komma nu?! VI HAR EN VIKTIG SAK ATT GÖRA!!!! ;)" skrev jag och skickade den. Bara några få minuter senare knackade det på dörren.
"Wow, han lyder dig!" sa Dolly och blinkade mot mig. Jag skrattade och skakade på huvudet. Nej, jag hade inte sagt att vi var tillsammans, än.
Jag öppnade. "Jag kom såfort jag kunde!" sa Justin anfått. Jag släppte in honom och gick till de andra tjejerna. "Vad var det som var så viktigt shawty?" frågade Justin ifrån hallen. Dolly kollade frågande på mig. Detsamma med Jasmine. Han kom in och såg oss stå här. Dolly räckte fram sin vita iPhone och Justin kollade på den. "Vad ska jag...?" frågade han och tog den. "Ta bild på oss!" sa Jasmine och skrattade. Vi ställde oss bredivd varandra och Justin suckade. "Så jag sprang hit i onödan?!" muttrade han. Jasmine ställde sig bredvid mig och Dolly brediv Taylor. "säg bieber!" sa Justin innan han tog kortet. Dolly sprang fram och kollade. "Perfekt!" sa hon sedan och log. "Facebook next!" sa hon sedan och klickade lite. Vi skrattade och ställde oss bredivd hennes så vi också kunde se bilden. Det blev riktigt bra!
Dolly, Jasmine & Autumn.
"Ska vi dra eller? Jag tror limousinerna är här nu!" sa Justin och började dra på sina skor. Vi nickade och tog det sista innan jag tog på mig mina silvriga högklackade. Jag är inget fan av klackar, jag tycker om min längd. Men om man ska på röda mattan så ska man.

Jag vet att Breaking Dawn släpptes för ett tag sedan, men det var den ända filmen jag kom på just nu! Hahah!
Glöm inte att rösta på migggg: http://taylorfever.nu/2011/december/taylor-fevers-blog-awards.html#comment
bara kommentera mybieberstory eller något! :D Tack om ni gör det! <3 ¨
Sedan vill jag tipsa om en blogg; http://myloveforonedirection.blogg.se/ en one direction novell som precis har startat, me like! ;)
snälla söta rara kommentera!

Postat av: Felizia

Sjukt bra! ^^

2011-12-29 @ 20:15:33
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: ellen

SKITA BRA!

2011-12-29 @ 20:40:11
URL: http://taylorswiftnoveller.blogg.se/
Postat av: Johanna

grymt :D

2011-12-29 @ 21:16:45
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fjiitegjvfaaöjghlplköpplpåä vad bra!!!!!! <3. Mer sweetheart

2011-12-30 @ 00:03:22
Postat av: Hej

God work!



Du skriver så spännande så jag vill bara läsa mer!

2011-12-30 @ 16:31:50
Postat av: Erica

Såååååååå himla bra <3

Jag kommer aldrig sluta läsa .. <33333

2011-12-30 @ 17:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0