Chapter 28 - One Direction

"Ni vet Alfredo? Han skulle typ ha någon fest då. Jag kan fråga om ni får komma?"
"Ja! Det skulle vara grymt!" sa Ryan "Jag kommer ihåg festen han hade i nyår, den var grym! Tänk då hur grymt det kommer bli på halloween!" fortsatte han.
"Ja, helt klart. Om han är snäll får säkert ni också komma" sa Justin med ett flin på läpparna. Vi skakade på huvudena och började prata om något annat.
Vi kom in på olika artister, vilka vi tyckte var bra osv. Justin tyckte om blandannat Ne-Yo och Chris Brown, men det visste jag ju redan. Ryan gillade också Chris, men också olika rappare som jag inte kom ihåg namnet på. Typ samma med Chaz där också, dom tre killarna var rätt lika ibland. Jag själv sa att jag såklart gillade Justin's musik, då kom Chaz in med en riktigt Chazig kommentar; "Och det tror du inte vi redan visste gullet?" jag skakade på huvudet och sa; "Sedan är jag ett rätt stort fan av One Direction också!"
Dom kollade konstigt på mig precis som om dom inte visste vem dom var. "Kom igen! Ni vet väl ändå vem dom är?!" dom skakade på huvudet. Jag gjorde det samma och tog fram Selenas IPad, " får du låna den ens?" frågade Ryan när han såg vad det var jag hade hämtat. "klart jag får, varför skulle jag inte?" frågade jag.
"vi får inte" svarade han och pekade på sig själv och Chaz.
"jag är inte förvånad varför" svarade jag med ett skratt. Justin skrattade med mig medans Chaz och Ryan bara glodde surt på mig.
Jag klickade upp Youtube, sökte på ''One direction'' och klickade mig in på deras första - och ända, änsålänge live framträdande - viva la vida. Gav Justin IPaden så killarna kunde kolla. När dom hade sjungit klart sa Justin: " Nu vet jag vem det är, jag ska till x faktor om en vecka, alltså på fredagen då och sjunga. Då kanske jag träffar dom, och nu när jag tänker på det tror jag Simon nämnde något om dom när vi pratade häromdagen..." jag kollade på han med stora ögon. Han skulle SJUNGA på x factor, och SE One Direction! Sen att han bara har pratat med Simon - en av sommarns på x factor - var ju också helt otroligt!
"Nej, det kan inte vara sant! Justin, du fattar inte hur avis jag är! Dom fem killarna är ju så söta! Speciellt Zayn, tycker jag i alla fall" satt jag och pratade lite för mig själv.
Killarna satt och glodde på mig med öppna munnar.
"vad?" frågade jag. Ryan Och Chaz bara skakade på huvudet men Justin kollade på mig med en fundersam bilck. Vi lät samtalsämmndet falla och gick och la oss. Jag hade precis lagt mig i sängen när jag ägde någon knacka på dörren. Bara för jag var allmänt lat sa jag bara: "kom in" till personen på andra sidan väggen. In kom ingen mindre än Justin.
"Hej" sa han och gick in. I mitt rum och stängde dörren efter sig.
"Hej" svarade jag och satte mig upp i sängen. Han gick fram till mig och satte sig i fotändan av sängen.
"Det där med X Factor? Jag har tänkt och ringde Scooter. Så du ska följa med..." jag gav ifrån mig ett litet glädje skrik men Justin tystnade ner mig "... Om du lovar att inte skämma ut mig, eller någon annan, kan vi nog fixa så du kan träffa killarna. Och gosh, man kan ju inte tro att du är 19 år såsom du skrek" han flinade mot mig och jag kramade han hårt. "tack! Du vet inte hur mycket detta betyder för mig, fast dom knappt är kända gillar jag deras röster väldigt mycket redan. Och är man tjej så är man" sa jag och pussade han snabbt på kinden.
"är man tjej så är man, vad ska det betyda?" frågade han. Jag skakade bara på huvudet.
Inte långt därefter kände jag hur sömnen kom ikapp och jag somnade med ett leende på läpparna, jag skulle på se One Direction live!

Jag erkänner, jag vet inte hur lång denna delen är för jag skriver på pappas iPad, men hoppas det är lite lång i alla fall. Det kommer kanske en del till ikväll, men vi får se för jag ska hem till min mormor och morfar. Men never say never :D Och nu har jag blivit ett fan av One Direction om ni inte har märkt det, hehe. Dom är faktiskt riktigt duktiga och jag skulle helt klart rekomendera dom till er som inte vet vem dom är, lyssna bara på låten dom sjunger 'forever young' smälter var gång jag hör den! (à) Och tack för alla sjukt gulliga kommentarer! Älskar dom! Blir lika glad var gång jag läser dom! Puss // Linnea

Postat av: Gabbi

awezome :)

2011-07-12 @ 18:01:55
Postat av: Anonym

MER! :D

2011-07-12 @ 18:16:38
Postat av: Carro

Du är jätte duktig min vän :) 1 Direction är sjuk bra... Tack för att du visade dom för mig :) puss och haj <33

2011-07-12 @ 22:07:25
URL: http://nybf.blogg.se/
Postat av: Thi

AWESOME BRA SKRIVET.



Längtar redan till nästa kapitel.



<3<3<3<3 ;D heheh

2011-07-12 @ 22:30:05
Postat av: Julia

Jättebra längd på kapitlet! Sjukt braa :D

Jag gillar också 1D ;)

2011-07-13 @ 09:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0