Chapter 13 - Bieber with his own t-shirt on

omrking lite innan Justin sa; "Du fylle år imorgon, jag har en överraskning till dig" han log, jag kunde inte undgå att känna liten stöt i magen när han sa det "Nej Melody, du FÅR inte bli kär i Justin, du får inte!" tänkte jag innan jag svarade han; "Du behöver inte!" han bara skakade på huvudet.
Dom flesta började gå hem vid 3, Justin stannade hela kvällen/natten för han skulle sova där, Selena visste inte det och fråga inte mig varför han ville sova över hos mig och att han tjej inte visste om det, jag klagar inte, men det är ändå lite konsigt.
Jag gick in för att se var Selena var, jag hittade henne däckad på soffan. Hon hade säkert drukit en massa. Jag gick ut och kallade på Justin att han kunde komma in, vi smög upp på mitt rum - jag hade kommit på att jag kunde låsa min dörr - när vi kom in där sa han; "Kan jag få låna typ en för stor tröja eller något?" jag nickade medans jag gick in i min wic, tog fram en för stor Justin Bieber tröja jag hade köpt för några månader sedan, jag hade köpt den på en engelsk hemsida med helt konsigt storlekar så denna var fööör stor för mig. Medans jag ändå var där inne tog jag min lila/rosa randiga one piece. Jag gick ut och slängde tröjarn på han, nä han såg vad det var för tröja flinade han och sa; "Vem är det för snygging?" "Han heter Justin Bieber" svarade jag. Han tog av sin t-shirt, jag kunde undgå hans sex-pack, shit vilken het mage! När han hade tagit av tröjan och satte på den andra sa jag; "Vänd dig om" och gjorde en cirkel med fingret "varför?" frågade han "gissa, vänd dig" jag skrattade åt hans ansiktsuttryck - den sa "Nej jag vill inte" - men han vände sig om, jag drog av klänningen och tog på mig min one piece.
Jag satte mig i sängen, "har du ett par byxor?" frågade han och kollade menande på hans jeans, jag suckade men reste mig upp. "Går det bra med ett par matchande par?" han svarade inte men jag hörde han skratta. Jag tog ut Angels Justin bieber mysbyxor, hon hade gett dom till mig som ett minne. "Här" jag kastade dom på han så dom hamnade på hans ansikte "mitt i prick" muttrade han.
Jag satte mig i sängen och tog fram laptopen, klickade upp internät och loggade in på facebook. Jag hade ett nytt meddelande från Angel det stog; 
"OMB!! Kan inte fatta att min allra bästa kompis har träffat Justin fukin' Bieber!!!!!!! Varför har du inte berättat det? :ooo Du MÅSTE berätta ALLT när du kommer hem!!
Älskar dig och saknar dig! "
Jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste, Justin kollade konsigt på mig "Just det, du kan inte svenska" mumlade jag "Nej precis, men jag fattar 'OMB' och 'Justin fukin' Bieber' men det andra?" jag förklarade för han, han sa även att han ville att jag skulle lära han svenska en dag. Och det sa jag absolut inte nej till, då fick jag ju chans att träffa han igen liksom.
När jag vaknade nästa dag var Justin inte där, jag kollade mig omking i rummet, där på skrivbordet la en lapp. Jag reste mig upp och gick dit.
"Hej Mell! Du sov jag ville inte väcka dig men Usher ringde och sa att jag var tvungen att komma dit för jag skulle på intervju och sen på konert ikväll, om du har lust vill du kanske komma? Här har du en biljett så du kommer in, leta upp Kenny så kanhan ta dig backstage.
Kram Justin"
Jag läste igenom brevet minst 10 gånger, för var gång jag hade läst den blev leéndet större och större.
"Mell, öppna!" hörde jag Selena kalla, jag gick till dörren och öppnade "vad?" frågade jag. "Ville bara veta var du var" sa hon och skrattade till, "hur var festen?" fortsatte hon. "Det var väl helt ok" svarade jag "men förresten GRATTIS!" hon kramade mig hårt, just det idag fyllde jag 19 år. "Grattis själv!" svarade jag och log stort "Jag har något till dig" sa hon och drog med mig till hennes rum.

Rätt lång?
Well, tycks? Och vad tror ni Selena kommer ge Melody? Ge mig förslag tack :D
och sen måste ja fåga en lite pinsam fråga!
vet någon här vad Selenas föräldrar heter? jag har försköt hitta det men hittar nt, ja kanske har några 'selenators' här? skulle varit tacksamm om någon visste :D
och OMBieber, 17 kommentarer p förra, tror ni vi kan klå det idag? skulle betyda AS mke för mig!!
och, haha en tjej skrev ":o Jag visste inte att det bara var du, sjukt bra uppdatering ändå! Bättre än när ni var två faktis haha ;)
Jättebra kapiteeeel :D"
jag fösöker ha bra uppdate, och det är tack vare ER och era gulliga kommentarer jag fortsätte skriva :D
kommentera?
//linnea

Postat av: Annxie

Skit bra,mer!

Selenas mamma heter Mandy.Men hennes "styvpappa" vet jag inte,hennes föräldrar är ju skilda. Ricardo heter iaf hennes "riktiga" pappa.

2011-06-07 @ 19:47:30
Postat av: Anonym

snäääääääääääääääääääääälllllla meeeeeeeeer i daag

2011-06-07 @ 20:05:34
Postat av: Julia

Men ååh,det var ju min kommentar haha,lite pinsamt... närå men sjukt bra kapitel!

Awesom job! ;)

2011-06-07 @ 20:11:43
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Anonym

Awweeezzuuum! Längtar verkligen till nästa o allt blir 10000 ggr bättre när du har bra uppdatering :D

2011-06-07 @ 20:34:15
Postat av: Anonym

MER!! :)

2011-06-07 @ 20:54:40
Postat av: Anonym

Linneá!Hur ska jag kunna tacka dig för att du gör min dag me din story!!!!Så himla fett jäkla awesome bra alltså!! <3 Du är Bäst!! De vet du ;)

2011-06-07 @ 21:10:29
Postat av: Louise

du är grym!

2011-06-07 @ 22:07:29
Postat av: elena

super bra fortsätt

2011-06-08 @ 00:26:08
Postat av: jennie

skit bra !!!! <3 :3 love it

2011-06-08 @ 14:47:49
Postat av: jennie

skit bra !!!! <3 :3 love it

2011-06-08 @ 14:47:57
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-06-08 @ 15:25:35
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: elin!

snälla snälla snälla kan du inte skriva en till! jag vet att du har ont i huvudet med de gör inge xD

snäääääällllaaaaaaaaaaa! :DDDD

2011-06-08 @ 20:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0