Chapter 18 - First day at school

jag till badrummet, tog fram maskara drog på lite och drog igenom håret med en borste. Sedan plattade jag håret, innan jag la allting på ena sidan av axlen. Jag gick ner - tyst för Selena sov säkert fortfarande - ner till köket. När jag väl var där nere tog jag fram yoggie och müsli och satte mig ner.
När jag hade ätit upp plockade jag undan allting, tog min mobil och väska drog på mna converse innan jag stängde dörren efter mig och gick till busstopet. Jag var rätt nervös, jag hade knappt träffat dom andra som också hade åkt hit - jag hade ju mest varit med Justin Selena och dom andra killarna - men som tur jag hade var Austin från flygplanet där. Jag gick till han med raska steg, när han såg mig log han och sa;
"Tja..."
"Melody" fyllde jag i han nickade. Vi hann inte säga så mycket mer för den gula skolbussen kom mot oss - här fanns ingen annan än en annan kille som skulle på. Han var rätt snygg, brunt hår och gröna ögon rätt lång och muskulös.
Jag gck upp för dom tre trappstegen på bussen, när man väl hade gått upp tystnade hela bussen och blickarna vändes mot mig och Austin jag kände att jag rodnade lite men sket i det och satte mig på första bästa lediga plats. Det kom på fler och fler personer, jag hörde några viska saker som "Är det Selena Gomez?!" och "Det är hon som var med Justin Bieber!" jag ignorerade dom och lät dom tro precis vad dom ville, dom skulle nog ändå fatta att jag var den tjejen snart nog - jag ville inte göra en stor sak av det, Selena och Justin är precis som alla andra bara att typ alla vet vem dom är, men för mig och dom liksom som vem som helst - .
Bussen stannade vid skolan, alla reste sig snabbt upp för att gå ut. Jag satt kvar så jag kom ut sist. Jag kollade mig omkring, skolan stog i mitten av en gräsplätt, här fanns en massa folk överallt - tjejer, killar, lärare, föräldrar - jag började gå mot ingången, det var rätt många som kollade nyfiket på mig och som i bussen hörde jag att dom viskade typ samma sak. När jag kom in i skolan såg jag en skylt i taket där det stog "Rektor rakt fram" jag antog att det var den vägen jag skulle gå. Skolans färger räknade jag ut var guld vitt och blått, det var blåa skåp, vita golv och gul mönstrade väggar. Jag gick till en dörr där det stog "Rektor James" på, jag antog att det var där. Jag knackade lätt "Kom in!" hörde jag en röst säga inifrån. Jag öppnade och steg in.
"Du måste vara Melody Gomez" sa han och kollade först på mig en på en hög papper på skrivbordet "Ja det är jag" svarade jag. Han nickade och började rota bland papperna "Här är ditt schema, skåp nummer och kod" han gav mig ett papper men en karta över skolan, ett med mitt schema och ett mindre med skåplösen och nummer.
Jag tackade och gick ut, min första lektion var Idrott, trevligt jag hade inga idrottskläder med mig. Jag kollade på kartan och såg att iidrotten skulle vara ute, jag följde kartan till en slags plan. Där fanns en massa tjejer och killar som sotg och pratade med varandra.

Bra/Dåligt? Jag vill veta ;)
MÅSTE verkligen packa! har knappt börjat och jag åker på Tisdag ;o
Sedan måsta jag göra alla tidsintällda inlägg så ni kanske inte får super bra uppdateringe + jag ska klippa mig dag (a'
Men hoppas denna delen var bra, och JA äntligen har jag också sommar lov! Fick det igår som ni kanske läste ;) Och ännu en gång, det är bara jag som skriver! INGEN annan ;D
Hur kommer det gå första dagen i skolan?
Och varför tror alla det är Selena Gomez som börjar där? :o
Jag vet men inte ni haha :D
Kommentera för mer?
//linnea

Postat av: Johanna

Gaaaaah va Ägig du är!!!!

Så himla fett bra! :) <3

Snälla mer :)

Btw kan du inte skriva de tidsinställda delarna på kvällen, nu när du har sommarlov? ;) Tips <3

2011-06-16 @ 17:04:40
URL: http://jadojoj.blogg.se/
Postat av: Anonym

MER!

2011-06-16 @ 17:21:14
Postat av: Julia

omg omg omg sååå bra!! :D

2011-06-16 @ 17:50:42
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Gabbi

Jätte bra bara lite kort men om du måste packa så förstår jag :D

2011-06-16 @ 19:12:35
Postat av: Anonym

jättebra! mer <3

2011-06-16 @ 19:23:09
Postat av: Bieber Humor ♥

RE: Tack så jättemycket! :D Självklart kan vi länka, jag fixar en länk så fort som möjligt :) <3



//BieberHumor

2011-06-16 @ 20:25:05
URL: http://bieberhumor.blogg.se/
Postat av: Thi

Jätte grymt skrivet. Längtar till nästa kaptiel.

2011-06-16 @ 20:57:36
Postat av: Johanna

mer :D

2011-06-16 @ 21:16:36
URL: http://johannaviveca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0