Chapter 3 - I'll never let you go

huvudet och sa: "Absolut inte!" Angel hann inte säga något för vår lärare kom precis in i vårt klassrum.  Han pratade om hur duktiga vi hade vart detta året, bullshit säger jag! Jag har verkligen inte hängt med i svängarna men jag har bra betyg i alla fall. Sedan efter det fick alla vi som skulle uppträda eller göra något gå till matsalen där vi skulle ha avslutningen.
(random bild)
"Gomez" sa vår musik lärare Jordan han kallade mig aldrig Melody eller Mel utan alltid Gomez. "Mm?" jag tittade upp på han "Ditt uppträdande är först, vi gjorde om i ordningen, hoppas det inte gör någonting" sedan gick han. För mig gjorde det inte så mycket, det bettyde bara att jag blev klar snabbare. Jag tog fram en av skolans gitarrer och började spela akorden, jag kunde alla! Lite stolt där har faktist övat i 3 veckor på att kunna dom utantill och texten då också. Som dom flesta har förstått hatar jag absolut inte Bieber, men jag är inte överdriven som vissa 'Beliebers' var. "Mell!" hörde jag Angel skrika jag vände mig om, "Ja?" "Du måste sjunga 'Never let yo go' jag sjunger en annan, men din röst passar den perfekt, gnäll inte gör det bara!" jag tittade oroligt på henne sedan sa jag "Men jag kan ju inte..." "Nä tyst! Jag sätter igång låten ochdu sjunge, okej?" jag nickade.
"Och nu välkommnar jag Melody Gomez in på scen!" hörde jag Jordan söga där ute på scenen. Jag tog ett djupt andetag innan jag tittade på Angel hon nickade, jag gick ut. Publiken som bestod av föräldrar och resten av skolans elever jublade när jag kom ut, jag gick fram till micken och log. Jag hörde att musiken startades och jag började sjunga:
" Oohh noo, oh noo, ooohh they say that hate has been sent so let loose the talk of love before they outlaw the kiss baby give me one last hug..."
Jag var inte precis van vid att sjunga framför en såhär pass stor publik - jag hade oftast bara sjungit i duschen eller för då Angel och min familj - men det gick bra. Dom verkade tycka att jag kunde sjunga nått såddär bra i alla fall. Jag tod den sista noten och sjöng "Ill never let you go" publiken jublade och visslade, jag log mitt största leénde innan Jordan kom ut på scenen igen och tackade mig innan han ropade ut nästa som skulle uppträda.
"Gud vad bra du var!" sa Angel och sprang fram och kramade mig. "Haha, tack! Men du kommer säkert vara precis lika bra!" hon skakade på huvudet "Hörde du inte alla dom applåderna där ute? Dom ÄLSKADE dig!" Jag bara skattade åt henne, hon var den personen som oftast överdrev, man visste inte när hon talade sanning. Jag hann inte svara innan jag hörde Jordan säga att det var Angels tur att sjunga.
Jag gick ut från arenan till framsidan där alla i publiken satt, på vägen dit sa dom flesta jag mötte att jag var riktigt duktig jag svarade "Tack" och log mot dom.
"Vad bra du var!" sa mamma och kramade mig när jag hade hittat henne bland allt detta folk här. "Tack, mamma men var är pappa?" jag tittade omkring mig, han var inte här "Han kunde inte komma, han var tvungen att åka ibäg med jobbet" svarade hon med en suck. Jag nickade, pappa var typ alltid ute med sitt jobb, nästan som att jobbet var viktigare för han än hans familj.
När Angel hade sjungt klart sin låt - som var Never say never - klappade alla. Hon var den sista som skulle sjunga så vår rekto gick upp på scenen och pratade. Jag lyssnade inte så mycket, han sa ju samma sak vart år bla bla bla... "Nu är det skolavslutning" avslutade han och alla elever klappade/skrek, jag försökte hitta Angel, såklart satt hon med tvillingarna Zack och Jack.
"Gomez!" jag vände mig om, där stog Jordan. Suck vad ville han nu? "Ja?" "Du var helt otrolig där uppe! Ör du säker att du inte vill ha hjälp att komma in på en superbra musik skola i USA?" jag suckade igen, han hade frågat mig samma frågade minst 1000 gånger "Nej tack, jag vill inte bli känd eller gå på den skolan!" sa jag med min snällaste - och falskaste - röst.

Sorry tusen gånger att jag inte skrev igår, jag tittade på fotbollsmatch (a)
Meeeeen nu är jag ledig i 6 dagar sååå nu kommer jag skriva längre och oftare :) (om jag inte gör något speciellt då asså)
Justin kommer snart in lite mer i bilden, :D
Och ännu en gång, era kommentarer gör min dag! Tack alla underbara läsare! Älskar er!
OM jag för över 5 kommentarer lovar jag att ni får en till i eftermiddag, och sen kanske en till ikväll ! :)
//Linnea

Postat av: Fredrika

den är as bra! :D

2011-06-01 @ 09:52:49
URL: http://jbberattelser.blogg.se/
Postat av: elena

super bra fortsätt

2011-06-01 @ 10:20:03
Postat av: Anonym

skit bra, mer! :)

2011-06-01 @ 10:25:55
Postat av: julia

Jätte bra!! Meer :)

2011-06-01 @ 12:13:44
Postat av: Fanny Svensson'

Riktigt bra!

Man vill ha mera! (a)

2011-06-01 @ 12:57:54
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-06-01 @ 14:51:27
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: jennie

skit bra mer !! <3 <3

2011-06-01 @ 15:06:09
Postat av: Anonym

Riktigt bra :) hoppas det kommer många snart hihihi :D

2011-06-01 @ 18:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0