Chapter 6 - Airport

När jag hade duschat klädde jag på mig ett par gråa mysbyxor och en t-shirten jag hade köpt för ett tag sedan. "Mamma?!" kalalde jag när jag var på väg ner. Inget svar, jag gick in i köket, på spisen låg en lapp "Jag är ivä med jobbet, kommer hem om 5 dagar, hoppas inte det gör något att jag inte är här när du åker iväg i morgon! Jag har fixat taxi som hämtar dig inatt. Älskar dig gumman // Mamma!" jag suckade. Dom två skulle visst alltid vara borta.
(random bild, men ni MÅSTE läsa den!!)
Den dagen satt jag mest vid min älskade laptop, jag var inne på twitter och pratatde med ett par olika tjejer, dom var rätt snälla alla men typ dom pratade BARA om Justin Bieber...
Vid 11 gick jag och la mig, ställde min mobil på att ringa vid 2 på natten för taxin skulle komma halv 3 och så skulle den skjutsa mig till malmö dör jag skulle ta tåget ifrån till köpenhamn.
"When i meet you girl my heart whent knock knock" började min mobil ringa, jag öppnade ögonen och stängde av alarmet. Det kändes som att jag precis hade somnat! Jag tänkte precis somna om innan jag kom på att jag skull åka iväg idag, dagen jag hade väntat på i så många månader hade äntligen kommit.
Jag steg upp och gick långsammt in i min walk in closet och tog fram ett par svarta tights ett linne och en tjocktröja där det stog "I ♥ Sweden" på. Sedan gick jag in i badrummet och kammade ut mitt hår, det hade börjat bli rätt långt nu. Jag orkade verkligen inte sminka mig så det sket jag i. Jag tog min mobil innan jag gick ut ifrån mitt rum och började gå ner, allt var så tyst utan någon här. Jag tog min resväska och satt den framför dörren medans jag tog på mig mina - såklart lila - converse. Jag tog också på min skinjacka jag menar det är ju mitt i natten och kallt.
Jag gick längst gräset, efter bara några minuter hörde jag en bil komma hit, jag tittade upp och där kom en svart taxi. Jag öppnade dörren och frågade: "Du ska väl skjutsa mig till Malmö?" han som körde nickade och sa: "Hoppa in nu så du inte fryser" jag hoppade in och smällde igen dörren. "Får man fråga vad du ska göra i Malmö?" frågade han efter några minuter under tystnad. "Ja, jag ska till köpenhamn och därifrån till USA" ett le+ende letade sig fram när jag sa det, jag skulle till USA!
När vi äntligen kom fram till Malmö tog jag ut en biljett till tåget ur biljettaoutomaten ställde mig och väntade. Har var nästan helt öde förrutom en gubbe som satt en bit bort.
Efter ytterligare några minuter kom tåget. Jag hoppade på och det åkte iväg.
"Bye Sweden and hello US" viskade jag för mig själv.
När jag kom fram till flygplatsen skulle jag gå till 7-eleven, på MYPAGE sidan man fick skulle vi sammlas där halv 4 - klockan var kvart över 3 - så jag hade lite tid att hitta dit. Jag såg en tjej som bar en STS tröja, jag gick dit och sa: "Jag ska till Kalifornia, ska jag vara här då?" och log. Hon tittade på mig och sa: "Ja det är här, vad heter du?" "Melody Gomez" svarade jag och log. Hon nickade och skrev mågot i ett block. Sedan sa hon "Du kan sitta därborta med dom andra som redan har kommit" och pekade på 7-eleven en liten bit här ifrån.

Snart händer det saker!
Vem är kändisen Melody ska bo hos?
5 kommentarer kan man väl få?
OCH är det andra personer som bloggar som inte kan se statestiken? jag kan inte det i alla fall :o
//linnea
(om det är stavfel rättar jag det sen...)

Postat av: Johanna

Spännande :) <3

Tänker stanna tills den 7de delen kommer ;)

2011-06-02 @ 11:45:39
Postat av: jennie

skit bra mer !!!! :)

2011-06-02 @ 12:44:47
Postat av: Josefina

För det första: Grym blogg! Fortsätt så här!



För det andra: Besök gärna min blogg!jdbdreams.blogg.se



Och för det tredje: Jag kan inte heller se min statistik! Kolla min blogg så fattar du!



Kram Josefina<3

2011-06-02 @ 14:24:15
URL: http://jdbdreams.blogg.se/
Postat av: elena

super bra skriv mer

2011-06-02 @ 14:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0