Chapter 8 - I think i just got that Bieber Fever

dörren in. Jag gick in till en enorm hall - om man ens kan kalla det hall - jag tog av mina converse. "Ditt rum är där uppe, föja bara vägen till höger" sa mannen innan han gick. Jag tog min resväska och gick upp för trappan, gick till höger och öppnade den första dörren jag såg, jag öppnade och där inne såg jag Selena Gomez och Justin Bieber hångla...
Först kunde jag inte slita blicken ifrån dom men sedan märkte jag vad jag gjorde och gick långsammt ut igen. Precis när jag skulle stänga dörren hörde jag Justin säga "Ey, vem är du?" jag tog ett andetag och sa: "Melody, jag ska bo här? Ursäkta att jag störde" och gick snabbt ut. Sedan gick jag vidare till den andra dörren, dörren ledde in till mitt rum. Jag stängde den och tittade mig omkring, sängen stog i ena hörnet med en laptop på (wow) sen fanns här ett skrivbord, en stor plasma tv och en matta mitt i rummet, sen en örr till höger, jag öppnade och där inne fanns damdamdaaaam en walk in closet! jag tittade mig omkring där, här fanns redan kläder inne. "Är du här inne?" hörde jag en röst säga, jag gick ut ifrån min closet och såg Justin stå där. "Hej" sa han sedan och log "Jag heter Justin" sa han och sträkte fram handen, "Melody" svarade jag och skakade hans hand den var len. "Sorry för det där inne" sa han och log ursäktande, "det gör inget, jag visste inte riktigt var jag skulle gå"  han log "det är ett stort hus!" jag nickade. Han skulle precis säga någoot när dörren öppnades, "Hej Justin, var tog du vägen?" och Selena kom in. Hon kollade på mig och sa: "Och du är?..." "Melody, jag ska bo här" och log. Först kollade hon konstigt på mig sedan sa hon; "Jaaa, just det mamma sa något om det!" nu var det jag som nickade. "Selena! Vi måste dra nu, du ska till studion!" hörde jag hennes mamma säga efter ett tag av pinsam tystnad, "Just det fan" mumlade hon "Okej, Justin du kan stanna här om du vill" sa han och kramade honom innan hon gick därifrån.
Jag kollade på Justin, sen sa han "behöver du hjälp med att packa upp?" och log sitt bieber smile "erm... visst om det inte är några problem så"  och skakade på huvudet "ska vi börja med att ta upp resten av sakerna?" frågade han. Jag nickade och vi gick ner igen. Jag hade en till väska där nere men min gitarr i. "Spelr du?" frågade han och tog upp den, "Ja, jag har gjort det ett tag nu" "är du duktig?" frågade han medans vi gick upp till mitt rum igen. "jag kan spela" svarade jag, "kan du spela för mig?" frågade han och smällde igen dörren efter sig. Jag suckade men nickade. Han satte sig på golvet och jag i sängen, tog gitarren i amnen och örjade spela en av hans låtar, och inte vilken som helst utan "Down to earth" som jag skulle ha spelat på skolavslutningen.

Inte världens bästa del, men man måste komma in i den lite xd
TACK TILL ALLA HELT UNDERBARA KOMMENTARE, NI ÄR BÄST! DOM GJORDE MIN DAG :*
kommentera?
//linnea

Postat av: jennie

skit bra <3 <3 <3 <3 LOVE IT

2011-06-03 @ 11:46:41
Postat av: Jasmine

ÄLSKAR eran novell :D

Mer! :D

2011-06-03 @ 12:28:35
URL: http://justindrewbiebeer.blogg.se/
Postat av: Josefina

Shit asså! Du fortsätter att överraska mig med varje kapitel! Keep it going girl!

2011-06-03 @ 14:56:45
URL: http://jdbdreams.blogg.se/
Postat av: Lovisa

skulle ni vilja ha en ny bloggdesign?;)

ni kan ju mejla mig isf!:D

2011-06-03 @ 16:03:00
Postat av: Anonym

Love it, hoppas på en till nu ikväll?! :D

2011-06-03 @ 18:48:17
Postat av: sara

meeer idaaaaaaaaaaaaag!!!

2011-06-03 @ 19:18:46
Postat av: Anonym

MERRR! :D

2011-06-03 @ 21:49:56
Postat av: Johanna

Så spännande rolig bara så bra :)

Du är bäst Linnéa :) <3

2011-06-03 @ 23:10:58
URL: http://jadojoj.blogg.se/
Postat av: elena

super bra fortsätt

2011-06-03 @ 23:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0