ღ My mysterious boy ❤ Part 38

"Okey, ska vi börja?" Scotter reste sig upp. Justin nickade, samma med Chris.
"Kom!" Justin tog min hand och vi gick ingenom en tilll dörr. Dörren ledde till själva studion. Med alla knappar som fanns överallt på borden, studion som var bakom glasfönstret och micken innut i. Jag har alltid drömmt om att vara i en studio. Men den drömmen hade jag nästan glömt bort, i allt som har hänt de senaste månaderna.
Från när jag och Justin började smsa till mamma dog, till Love slutade prata med mig och när jag och Justin blev tillsammans. Det är ändå sjukt så mycket som kan hända på 4 månader. Ja, 4 månader! Helt sjukt när man tänker på det.
Mitt tänkande avbröts när Justins röst strömmade ut. Jag vände blicken från golvet till honom. Han såg ut att riktigt trivas där bakom.



Jag kollade på den låten jag hade gjort.
Den var långt ifrån lika bra som den Justin hade sjungit några gånger nu. Jag hade dels fått reda på att den skulle vara med i hans nästa album. Hans fans kommer bli som galna!

"Sweet dream was you're last words to me.
But sweet, no, it was not sweet.
You made me feel,
Like I was so special.
You made me feel,
Like I was someone. But it all was a lie.
It all was a true nightmare."

Refrängen var inte den bästa. Men ja, jag är ändå rätt stolt över den. Min ända låt jag någonsinn har skrivit. Och ja, för er som undrar började jag på en helt annan. Men blev inte nöjd så jag gjorde om den.
"Hope?" jag hoppade till och klickade på låsknappen.
"Yep?" frågade jag Justin.
"Vad tyckte du om låten?" frågade han mig medans han satte sig ner brevid mig.
"Den var riktigt bra!" svarade jag honom ärligt. Han log stort mot mig.
"Erm Justin? Vart är toan?" frågade jag honom sedan. Han log smått mot mig och pekade på en annan dörr. Jag nickade, la ifrån mig min mobil och ja gick på toa.



Jag släppte ner mitt hår medans jag var på toa. Det började bli lite längre. Jag kollade mig i speglen. Och suckade sedan, jag skakade på huvudet och gick ut. Justin satt på samma plats som jag lämnade honom. Fast nu med min mobil i handen.
"Vad gör du?" frågade jag nyfiket. Justin rykte till och kollade ursäktande på mig, "förlåt du kanske inte ville att jag skulle läsa..?" sa han osäkert och gav mig min mobil. Jag kollade på vad han hade läst. Jag stelnade till lite när jag såg att han hade läst sången jag hade skrivit. Jag svalnde innan jag kollade på Justin. Han kollade försiktigt på mig.
"Bara så du vet var det riktigt bra! Den borde vara en låt som alla kan höra. Inte bara du!" sa han och kollade lite säkrare på mig en stund därefter. Jag höjde mina ögonbryn.
"Verkligen?" frågade jag och satte mig ner brevid Justin. Han nickade och kollade sedan på Scooter innan han kollade tillbaks på mig.
"Får jag visa den för Scooter?" frågade han. Jag kollade osäkert på min mobil innan jag nickade försiktigt och räckte honom mobilen.


dam dam daaam, hahah! Kände för att skriva så :')
nej men slutet jag egentligen skulle ha haft funkar inte längre, men nu har jag kommit på ett nytt!
erm.. novellen kommer vara slut om kanske 2 veckor? hur många delar det är kvar vet jag inte. Men det är nog mer än 15 i alla fall! :)
kommentera nu snälla söta?

kissesღ

Postat av: melina

jätte bra :)

2011-11-10 @ 19:49:31
Postat av: Anonym

Jätte bra! Mera!

2011-11-10 @ 20:39:43
Postat av: Johanna

GRYMT

2011-11-10 @ 20:41:06
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Cherry

Awesome :D ❤❤

2011-11-10 @ 20:46:44
Postat av: Fanny

sv: nej, den ser inte konstig ut :)<3

2011-11-10 @ 20:48:21
URL: http://myjdbstory.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men asså grymt bra Linnéa!! :) <3 Längtar tills nästa!!

2011-11-10 @ 20:50:16
URL: http://jadojoj.blogg.se/
Postat av: elena

super bra

2011-11-11 @ 20:17:44
Postat av: Thi

AWESOME! <3<3<3<3

2011-11-11 @ 20:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0