Informatiooon

Jag ska till gamleby denna veckan med min skola. Där kommer jag vara i fem dagar. Jag vet helt ärligt inte hur jag kommer kunna skriva delar där uppe. Men jag ska såklart försöka skriva en del var dag. Men om det inte gör det, stanna kvar i alla fall. Jag ska försöka att skriva när jag har tid. Sedan har jag också funderat på att kanske sluta skriva när jag har skrivit klart This is it. Men jag vet inte. Det känns som om jag inte kan skriva lika bra längre, som att alla lämna mig och mitt skrivande. Men till er som inte har gjort det är jag evigt tacksam!

Nu ska jag fixa lite saker innan jag börjar skriva på del 9 av This is it.

Puss.

Postat av: Becca

Jag tycker att du ska fortsätta skriva efter att This is it är slut :) du skriver fortfarande lika bra som förut. Jag vet att jag inte brukar kommentera så ofta men jag älskar din blogg och det är den JB blogg jag har följt längst :P fortfarande ledsen för att jag inte kommenterar så ofta men det är för att jag brukar läsa från mobilen och det tar så lång tid att kommentera! XD jag kommer iaf att fortsätta läsa din novell ändå tills du slutar att skriva :)



//your #1 fan ;)

2012-04-15 @ 19:43:19
URL: http://beccaochlollo.blogg.se/
Postat av: Emilija med J

Nej du för inte sluta skriva, du är ju grym !

Ph gamleby är så hällä roligt, JAG ska dig sistä veckan av terminen, gör som du vill men JAG tycker ATT du ska ha roligt .ed din klass, när du nu är där. JAG kommer iaf ATT stanna !

2012-04-15 @ 20:58:49
URL: http://rromaites.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0