Trettiofem - Monday - del 1

Gemfört med hotellet i L.A var detta mer mysigt. Inget rött eller guld, utan mörk blått och silvrigt. Äver här fanns ett av de många casinon som jag har sett under den korta tiden vi hade varit här. 
"Vi kan bo alla tre tillsammans, bara jag får sängen med den finaste utsikten!" sa jag skrattandes. Jasmine puttade till mig och Dolly skrattade lite åt mig. 

---------------------

Precis som Scooter sa kommer denna veckan vi har framför oss att vara stressig, men rolig. Vi steg upp halv sju imorse, nu är klockan halv tio och vi var på väg till photoshooten som vi skulle göra om cirka två timmar. Men mycket skulle hända under de två timmarna. Vi skulle komma dit, alla skulle sminkas och kläs.Och vi alla 17 som var med skulle hinna det på de timmarna. 

"Om tjejerna går till höger, och killarna till vänster hittar ni alla kläder, stylister och sminköser! Ni kommer hitta era platser och allt kommer fixa sig som smort om alla gör som vi säger!" sa tjej vid namn Kathrin. Vi gjorde som hon sa. Bägen till höger, som vi tjejer gick, var väldigt ljusrosa. Ljusrosa väggar, stolarna som sminköserna tog oss till var i en mörkare rosa, spegelns ram var också rosa. Man fick en smått rosa chock. 
"Jag heter Klaudia och kommer vara din sminkös och stylist! Eftersom du har en väldigt fin hy kommer jag bara använda mig av maskara, ögonskygga och eyeliner till din sminkning. Med ditt hår kommer jag bara göra några vågor och låta det ligga som det känner för!" hon gav mig ett leende innan hon började fixa med sminket. 

Tre kvart senare var jag sminkad och håret var fixat. Nu var det bara kläderna kvar. 
"Alla tjejer ska ha en färg som gemensamhet, den färgen är rosa. Ni kan ta precis vad ni vill, men vi måste godkänna er innan ni kan plåtas enskilt, och i gruppen!" en annan tjej nötte oss vid ett annat rum. Jag kollade mig omkring. Alla tjejer hade blivit fixade och alla såg riktigt snygga ut. Vi kom in i detta rummet med kläder från höger till vänster, skor i mängder. Man kan rent ut sagt kalla detta ett mini paradis för tjejer. 

"Vi börjar med den enskilda plåtningen. Om Kath McQueen kommer med mig så kan ni andra fortsätta följa denna väg så kommer ni se killarna en bit fram!" sa tjejen som hade visat oss klädrummet. Vi gjorde som hon sa. 


------------------ 

Tråkig del, men dock bara del ett av denna delen. Nästa del kommer bli mycket roligare och förhoppningsvis längre! 

Snälla kommentera! 

Postat av: Carmen

Det är bra, vill läsa nästa del nu!!! (Y) <3

2012-01-23 @ 20:55:12
Postat av: Melina

Jätte bra :)

2012-01-23 @ 21:44:31
Postat av: Anonym

Jätte bra! Du har den absolut bästa novellbloggen!<3

2012-01-23 @ 22:29:54
Postat av: ellen

skiiit bra!

2012-01-24 @ 07:18:39
URL: http://ellennells.devote.se
Postat av: Johanna

Helt jäkla amazing <3

2012-01-24 @ 21:38:34
URL: http://jadojoj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0