Trettiofyra - Hollywood

"... så, alla förstår att nästa vecka kommer vi ha fullt upp! På måndagen ska alla plåtas, på Tisdag har vi två olika intervjuer att gå på, på Onsdag ska alla fixa sin outfit till premiären, på Torsdagen har vi en tidningsintervju och ännu en plåtning på kvällen, Fredagen kommer gå till att vi planerar och över allt till Lördagen. På Lördagen kommer premiären att vara och på Söndagen kommer vi att ha både en tidningsintervju till och en plåtning." Scooter kollade på oss alla och vi nickade. Nästa vecka skulle bli stressig, men rolig.
"Nämnde jag att vi kommer åka till Hollywood på Lördag?" sa Scooter och alla skrek. Ingen visste, eller ingen förrutom jag och Justin, att vi skulle till Hollywood.

---

Alla scener var inspelade. Hela filmen var klar, och jag har varit här, i paradiset i lite mer än två månader. Fast det kändes som om det var bara två veckor. Om inte mer, att så mycket har hänt på en sådan kort tid är inte klokt. Jag har hittat en kille som jag älskar, som jag inte hade kunnat drömma om i ens min fantasi. Att ha förlorat en person som stod mig nära, som jag knappt fortfarande kan tro är borta. Allt känns som både en av de bästa drömmarna i mitt liv, och som en mardröm från helvetet.
Men mardrömmar kan gå bort, man kan försöka bortse från det dåliga, och tänka på det som var bra med allt. Jag vill inte vara tjejen som kommer deppa i resten av sitt liv, fast det känns som om det är det rätta att göra ibland, när allt är som värst. Men den tjejen jag försöker vara är hon som verkligen försöker vara samma glada, självsäkra tjejen som flörtade med alla killar hon såg i sikte, hon som spelade basket när och var som helst.

"Autumn, är du klar?" frågade Dolly mig fösiktigt och satte sig framför mig i sängen. Jag kollade upp från marken som jag hade suttit och glott på i flera minuter.
Med en nick svarade jag, "ja! Är det dags?"
Nu var det Dolly som nickade. Jag reste mig upp från sängen och klistrade fast ett leende på läpparna. Jag tog tag i min resväska och riktade stegen mot dörren. Med en titt på hotellrumet gick jag ut där ifrån, väl medveten om att detta var sista gången jag kommer vara här, på detta hotellet. Det är faktiskt lite sorglit. Alla minnen, att ha varit här så pass länge, ja, minnen.

"Om alla tar deras biljett och sedan kommer i tid till tåget kommer allt bli bra! Men om någon missar tåget, får ni ta och skylle på er själva. För de som missar tåget kommer inte kunna vara med den sista, och kanske roligaste veckan ni kommer ha sedan allt hårda arbete med alla scener och långa dagar. Så, var i tid alla!" Scooter log mot oss medan ett skratt slank ur både mig och de andra som stod omkring i det trånga utrummet i den enorma limousinen vi hade satt oss i för cirka en timme sedan.

"Tåget till Hollywood går om några minuter, så alla som ska ombord, gå på så snart som möjligt! Vi hoppas att ni kommer ha det bra och få det bekvämt under resan här." En mekanisk röst hördes och jag kände hur jag slappnade av när jag satte mig bredvid Justin på tåget. Resan skulle ta cirka en timme. Sedan skulle vi ta oss från tåg stationen till ett nytt hotel för att få i oss sömn och ladda upp oss för en lång och full vecka.



Om jag trodde att L.A var den coolaste staden i USA hade jag fel. Hollywood var fantastiskt. Husen var prydda av olika neon-skyltar trafiken var cool, alla affärer och kändisar som var här och dör på gatorna. Alla människor som antingen var turister och kollade sig - som jag - omkring med stora ögon på allt som man kunde se på, eller på de som hade slips och putsade skor som gick med telefonen mot örat och gick med snabba steg på trottoarerna.
Palmerna som var vid sidan av gatorna, Hollywood skylten som vi hade fått se en glimt av. Allt var bara så storslaget.


The Hollywood sign...

"Pax för att bo med dig!" sa Jasmine, och Dolly till mig när vi hade kommit fram till en av de många lyxiga fem-stjärniga hotellen. Gemfört med hotellet i L.A var detta mer mysigt. Inget rött eller guld, utan mörk blått och silvrigt. Äver här fanns ett av de många casinon som jag har sett under den korta tiden vi hade varit här.

"Vi kan bo alla tre tillsammans, bara jag får sängen med den finaste utsikten!" sa jag skrattandes. Jasmine puttade till mig och Dolly skrattade lite åt mig.


SÅ SJUKT DÅLIG UPPDATERING! JAG ÄR SÅ SJUKT LEDSEN FÖR DET! JAG VET INTE OM MAN KAN KOMMENTERA, MEN NI KAN VÄL FÖRSÖKA? OCH JAG ÄR LEDSEN FÖR UPPDATERINGEN OCH FÖR MINSKNINGEN AV LÄSARNA. AJA, JAG FÅR SKYLLA MIG SJÄLV!
OCH JA, JAG HAR CAPS LOCK IGÅNG, MEN ORKAR INTE STÄNGA AV DEN!!!!!!! :)
OHH, JUSTE! SNART SÅ ÄR DENNA NOVELLEN SLUT! KANSKE 10-15 DELAR KVAR? LITE SORGLIT! 'CAUSE I LIKE THIS STORY!

Postat av: Anonym

JAG PROVAR ATT KOMMENTERA FÖR ATT SE OM MAN KAN KOMMENTERA!!!!!!!

2012-01-21 @ 22:52:29
Postat av: Johanna

GRYMT BRA!!

2012-01-21 @ 23:04:00
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Sara

kan du inte typ göra några delar om filmen alltså inte bara några scener utan hela filmen? :D

btw jag älskar novellen.

2012-01-21 @ 23:47:21
URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/
Postat av: Felizia

Gillar Saras ide! :D

2012-01-22 @ 00:09:59
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Carmen

Skiiit bra gumman! Jag bryr mig inte om en dålig uppdatering! MER MER MER MER MER MER MER MER MER!!!! <3<3<3<3<3

2012-01-22 @ 15:13:39
Postat av: Anonym

Bra!!<3 gillar också saras ide!

2012-01-22 @ 15:54:06
Postat av: Thi

Det kapitel var bra gjort!



Hoppas du blir frisk snart.

:D

2012-01-22 @ 20:01:35
Postat av: Johanna

Så himla 7kt bra skrivet Linnéa! MERMERMERMER

<3 U

2012-01-22 @ 22:52:47
URL: http://jadojoj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0