|Chapter 12 | From poor 2 successful ♥ |

Justin lutade sig lite närmare mig, och jag gjorde detsamma. Ni var vi bara några centimeter ifrån varandra. Jag tog ett ostadigt andetag innan våra läppar möttes.
Kännslan var obeskrivlig. Det kändes som en elektrisk stöt for igenom kroppen. Hans läppar var så mjuka mot mina. Efter något som kändes som 5 sekunder slutade Justin kyssa på, han hade sin panna mot min. Sedan satte han sig normalt men tog tag i min hand.

"Som, du kanske förstår är jag kär i dig ! Mycket kär i dig!" sa han och log smått mot mig. Jag kände förtfarande fjärilarna i magen, jag var varm i hela kroppen och hjärtat dunkade i 170. Och just i detta ögonblicket visste jag att jag gillade Justin med, mycket.

"Justin, jag är kär i dig med!" han log större än vad jag någonsinn har sett han le. Visst, det hade bara gått en vecka här men det kändes som flera år. Det kändes verkligen som att jag hade kännt Justin så länge!

 

*

 

Dagarna gick, jag och Justin hade inte gått ut med något om det som har hänt mellan oss. Inte ens för Fredrika, Caitlin, Ryan eller Chaz.

Det var rätt mysgt ändå, som typ en 'seceret romance' . Justin hade ibland dragit mig bakom typ ett träd eller något bara för att kunna ge mig en puss på kinden eller bara få att kunna krama mig. Han var riktigt gullig, och jag som hatar komplimanger...

"Okej, Becca nu måste du allvarligt talat säga vad som pågår mellan dig och Bieber!" Caitlin väckte mig ur mina tankar. Vi satt i vår stuga, ännu en vecka hade gått och nu hade vi varit här i tre hela veckor. Tiden hade ändå gott rätt snabbt.

"Va?!" frågade jag osäkert, fan, fan, fan!

"Kom igen! Alla ser hur ni två kollar på varandra under lektionerna, aktiviteterna, lunchen ja hela tiden!" sa Fredrika och kollade allvarligt på mig.

Jag suckade, nu visste jag att jag var körd!

"Det är inget, tror jag!" det sista viskade jag. Vi hade liskom inte blivit tillsammans eller något. Vi hade typ bara, varit? Justin sa var dag hur mycket han gillade mig. Var gång rodnade jag såklart, och sa att han skulle sluta säga så för jag hade verkligen inget bra att svara. Pinsammt nog... Men han svarade alltid 'Jag kan inte sluta säga det, du är för perfekt för att INTE säga det!' och det ledde till ännu mer rodnad för min del.

"Lite mer detaljer tack!" sa Caitlin. Hon la i sängen och kollade allvarligen på mig. Detsamma med Fredrika, fast hon la i sin säng.

"Okej, men då MÅSTE ni love att inte ens nämna något för någon levande person okej? Och om ni gör det lovar jag att dåliga konsekvenser kommer inkomma!"

Dom flinade åt mitt ordval i slutet. Jag kunde inte låte bli att leé lite smått.

"Vi lovar kapten!" sa Caitlin och gjorde en såndära soldat hälsning.

Så jag berättade, hur dejten i skogen. Alla kramar bakom träden. Både Fredrika och Caitlin log stort när jag slutade prata.

"Jag visste det!" utbrast sedan båda i kör. Jag suckade igen.

"Ni får lova att inte säga det till någon!" sa jag allvarligt. Båda två nickade, så jag gav dom vars ett stort leénde.

 

"I gave 'em a big smile, :-)"


Dagen var Tisdag, och lektionen var Dans. Det hade gått en dag sedan jag berättade för Fredrika och Caitlin om mig och Justin. Och än så länge hade dom hållit deras löften.

"Becca!" jag blev väckt ännu en gång ur en av mina många dagdrömmar denna lektionen. Usher kollade på mig.

"Lyssnar du?" frågade han mig. Jag nickade och han återgick till att prata.

Då kom jag på, jag fyller år om några dagar! Det var den 10de September så om.. 5 dagar blir jag 14 år.

"Då är lektionen slut!" sa Usher . alla reste sig upp ifrån dom placerade stolarna och började gå mot utgången. Jag kände höstvinden i mitt hår när jag gick påväg till nästa lektion. Som var instrumment. Jag hade fortfarande Liam där. Han hade jag haft nu ett par gånger i rad, han var lika rolig var gång alltså!

Efter Liams lektion hade äntligen denna dagens lektioner tagit slut. Jag var påbög igen till stugan för att hämta ett block, jag tänkte skriva lite random saker.

"Becca!" jag vände mig om och såg Justin komma gåendes mot mig, snyggare som aldrig förr!

 

 

 


Skrev denna inatt, men publicerade inte den för jag blev typ osäker på slutet haha.

Men vad tyckte ni?

Och tillnågot helt annat , som ni kanske har märkt är jag one direction infection (a) haha, så ville bara passa på att länka till deras nya låt What makes you beautiful.

 

looove!
kommentera för mer!

Postat av: Anonym

Åhh så stanna du just då jag blev så förväntansfull!!! Meeeer :) ♥

2011-08-10 @ 13:20:28
Postat av: Gabbi

hela var jätte bra! :)

2011-08-10 @ 13:21:00
Postat av: Melina

Jätte bra :)

2011-08-10 @ 16:12:02
Postat av: Ebba

Grymt!



//Ebba:)

2011-08-10 @ 16:16:48
Postat av: Sandra

Meer :D

2011-08-10 @ 18:20:55
URL: http://astoryaboutjb.blogg.se/
Postat av: carro

Jätte bra :)

2011-08-11 @ 12:13:30
URL: http://nybf.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är hon 14 år? Hur gammal är justin då? Lite förvirrad men skitbra annars :)

2011-08-11 @ 15:26:04
Postat av: Anonym

Är hon 14 år? Hur gammal är justin då? Lite förvirrad men skitbra annars :)

2011-08-11 @ 15:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0