|Chapter 28 | From poor 2 successful ♥ |

"Pappa!" halvskrek jag. Han kollade argt bak på mig. Jag kunde inte riskera att Justin skulle komma till skada!
Pappa vände sig mot mig igen, han verkade helt ha glömt bort Justin. För dom som var inne i rummet innan hade gått ut för att kollade vart vi tog vägen. Pappa tog genast mig i amren igen, jag kollade på Justin en sista gång innan jag blev in knuffad i rummet.

Justins perspektiv

Men förvirrade tankar gick jag några steg bakåt.
"Justin, kom nu vi måste fixa med en sak!" Scooters röst hördes bakom mig. Jag vände mig om, gick med långsamma steg mog Scooter.
"Kom igen Justin, vi har inte hela dagen på oss!" Scotter suckade irriterat.
"Scotter, hon... Becca!" började jag. Han skakade på huvudet.
"Sluta tänka på henne hela tiden! Polisen är ute och letar efter henne v..." jag avbröt han i hans mening "Scooter! Hon är HÄR i hotellet!" han kollade konstigt på mig innan han skakade på huvudet mednas han drog in mig i hotellrummet.

*

"Mamma, det var Becca! Ni måste lita på mig!" jag hade inte kunnat sluta tänka på det sen jag hade sett Becca.
När jag tänker efter såg hon inte ut precis som Becca, inte samma klädstil. Min rösten, och dom ögonen glömmer jag aldrig!


"But her voise, and those eyes! I never forget those!"

Vi satt nere i hotellets resturang. Jag kollade mig spännt omkring. Becca borde väl också äta?
Jag reste mig upp er den mjuka stolen, drog ner min blåa tjocktröja innan jag gick för att 'gå på toa' , det var vad jag sa iaf. Egentligen skulle jag kolla mig omking om Becca var här.
Jag gick runt i säkert 10 minuter, innan jag tyckte att det nog var dags att gå tillbaka innan mamma skulle bli orolig. Jag suckad och kollade besviket ner i golvet.
Hur ska jag kunna övertala Scotter om att det verkligen var hon jag såg?
Hur ska jag kunnde hitta henne? Varför var jag så korkad, varför försökte jag inte rädda henne medans hon stog några meter ifrån mig?
Som tankarna for omkring. Jag ska altid klant mig.


"Im just messing thing up, all the time!"

Jag satte mig halvvaket upp i sängen. Ett högt knackade hördes på min dörr. Jag drog på mig dom grås mysbyxorna som jag hade slängt på golvet kvällen innan. Med tunga steg kom jag fram till dörren. Öppnade den och blev genast omfammnade i en hård kram. Chokad kramade jag tillbaka utan att veta vem det var som kramade mig.


VEm är det som kramar Justin?! :o
Desto fler kommentarer kommer nästa del upp fortare ;)
occch, jag vet att här finns vissa 1D fans, såå om ni inte redan visste om det och ni har twitter klicka http://twibbon.com/join/Bring-1D-To-Me---Sweden-2 och skaffa den på er icon, just nu finns det 627 st från Sverige som har det. Jag tror det var italien som hade över 2000 :o och även ni som inte gillar 1D sådär jättemke, snälla ha det! Beliebers help? (jag har den på min twitter, ska nog skaffade den till fb också...)
kisses ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0