| Chapter 4 | From poor 2 successful ♥ |

"Jaha, och vart ska vi nu då?" frågade Fredrika när vi hade gått igenom. Jag kollade mig omrking. Röda stugor stod lite här och där. Vad det i dom vi skulle bo?
"Så, nu när alla är här kan vi gå vidare till huvudhuset. I det huset kommer ni kunna hämta era scheman. Ställa frågor till hon som står där." Michaela och resten av dom som hade åkt från Boston var visste redan här. Och vi hade inte sett dom, men Michaela hade visst sett oss och börjat prata.

*

Jag hade turen att få bo med Fredrika. Michaela sa att det skulle komma en till tjej som skulle bo med oss, men hon hade inte kommit än. Vi fick stuga 12. En röd, medelstor liten stuga med vita fönsterkarmar. Fredrika öppnade dörren, det var ett stort rum. Här inne fanns tre sängar, två garderober och ett skrivbord med en stol.
"Mysigt!" sa Fredrika och satte sig ner på en av sängarna. "Ja, bättre än vad jag hade in..." jag hann inte avsluta meningen för dörren öppnades igen och in kom en tjej.
"Oh, hej! Jag heter Caitlin och ska visst bo med er tjejer!"
"Hejhej!" svarade jag och log mot henne.
"Hej!" sa Fredrika.
"Vad heter ni?" frågade hon.
"Jag heter Rebecca, men kalla mig Becca! Och det är Fredrika!" Hon nickade och satte sig på den tredje och sista sängen.


"My name is Rebecca, but call me Becca!"

Någon knackade på dörren, sedan öppnades den. "Det är samling vid lägerelden tjejer!" det var en annan tjej som förmodligen jobbade här. Vi nickade och reste oss upp. Vi följe efter hon som hade sagt till oss, hon gick ut ifrån grindarna vi kom in igenom och sen till vänster.
"Vad ska vi göra?" viskade Fredrika i mitt öra. Jag ryckte på axlarna och fortsatte gå. När vi kom fram till lägerelden var här redan en massa folk. Eller, ja en massa tonåringar.
"Så! Nu är alla här!" sa tjejen som hade gått med oss hit. alla tystnade genast och kollade på henne istället.
"Mitt namn är Linnea och jag kommer vara en av dom som håller i aktiviteterna här på 9 month camp! Vi här hoppas att ni kommer ha den bästa tiden ni kan få!"
Några började jubla, hon skrattade och fortsatte sedan;
"Ni vill säkert veta vilka dom 5 artisterna är?"
Mer jubel.
"Då ska ni fåd det! Den första är... Taylor swift!"
Applåder började och ur från skogen kom hon, Taylor swift. Hon var mycket söt. Själv hade jag inte hört talas om henne, men det skulle jag nog få göra nu under dessa månaderna!
"Den andra är... Liam Payne från One Direction!"
Ännu fler skrik, Liam? Vem är det? En kille med Justin Bieber liknande frisyr kom ut från samma ställe som Taylor hade gjort. Jag såg att Fredrika stog brevid mig med öppen mun.
"Vet du vem de är?" frågade jag henne. Hon nickade men tog inte ögonen ifrån han. Jag rykte på axlarna och lyssnade på Linnea igen.
"Det tredje är... Usher!"
Nu var det jag som stog med öppen mun. Jag har hört så mycket om han i parken. Alla tonåringarna i parken lyssnade på hans låtar. Speciellt "OMG".
"Den fjärde är... Nick Jonas!"
Ur ifrån skogen kom en av dom tre Jonas bröderna. Dom hade jag också hört om. När jag och Julia var mindre hade hon älskat dom. Han vinkade till ett par tjejer som hade skrikit högst och hoppat och kramat varandra.
"Den femte och sista personen är..."



Sååå, äntligen! har varot borta hela dagen med min morfar och kollat på fotboll (y)
MEn nu är jag hemma igen och på skriv humör ;)
Och tack min älskade syster för att du hjälpte mig med dom 5 kändisarna. Jag hade absolut ingen aning vem jag skulle välja så tack till dig! (Hon valde, Liam Payne, hon gillar han riktigt mke ;D )
Och tack tack tack tack! Igår hade jag över 400 sidvisningar. Ni äger!
Dest mer ni kommenterar desto längre blir del 5 som kommer upp senare! :D
PUSS SÖTOSAR!


Postat av: Fanny

Jag brukar inte läsa andra noveller , men jag ska läsa din , kommenterar senare sweetie , ska äta (: Betyder mkt för mig med att du gillar min novell <3

2011-08-06 @ 19:22:01
URL: http://myjdbstory.blogg.se/
Postat av: nina

hahahah ooch den femte är.. justin bieber!! :DDD skiit bra

2011-08-06 @ 20:04:44
Postat av: Anonym

mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer :DDDDD

2011-08-06 @ 20:05:26
Postat av: Anonym

mer mer mer mer mer mer mer mer !:DDD

2011-08-06 @ 20:06:14
Postat av: nina

de e såå braaa vill bara ha meeeeeeeeeer! ;D

2011-08-06 @ 20:06:49
Postat av: Anonym

viiiill haaa meeeer nuuuuuuuuu!! ochhh jättteelåånggg! :DDDDDD<333

2011-08-06 @ 20:07:57
Postat av: Anonym

jag vet vem den femte är :D :D älskar novellen <3

2011-08-06 @ 20:16:32
Postat av: Fanny

Bra jobbat cheyyen! (:

2011-08-06 @ 20:21:55
URL: http://myjdbstory.blogg.se/
Postat av: Anonym

när kommmer den ut :/?

2011-08-06 @ 22:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0